Scandal imens la Google! 48 de angajaţi şi 13 înalţi oficiali au fost concediați!

Publicat: 26/10/2018 | 14:57
Scandal imens la Google! 48 de angajaţi şi 13 înalţi oficiali au fost concediați!

Nu este prima dată când Silicon Valley se confruntă cu cazuri de hărţuire. O investigaţie a New York Times arată, de asemenea, că gigantul de Internet a ascuns mai multe cazuri de abuz. Aşadar, Google a concediat 48 de angajaţi, inclusiv 13 înalţi oficiali, pentru hăţuire sexuală, scrie un director, Sundar Pichai, într-un document intern.(CITEȘTE ȘI: SUPER-IMAGINI CU BURTICA DE GRAVIDUȚĂ A ANDREEI BĂLAN!)

Pichai spune că niciunul dintre aceşti angajaţi nu a primit plăţi compensatorii. New York Times a declarat într-o investigaţie,ieri, că gigantul de internet a ascuns mai multe cazuri de hărţuire care implică înalţi funcţionari, inclusiv Andy Rubin, creatorul sistemului de operare mobil Android. Dl Pichai nu dă numele oficialilor sancţionaţi. „Noi sprijinim şi respectăm pe cei care au vorbit”, spune e-mailul. Acesta subliniază că au fost create noi instrumente în companie pentru a permite angajaţilor să raporteze orice agresiune sexuală sau derapaj, informează evz.ro.(NU RATA, AICI: MIRELA VAIDA NU A MAI PUTUT ASCUNDE SARCINA, IAR NOI AVEM IMAGINI EXCLUSIVE!)

Silicon Valley este obişnuit cu cazuri de hărţuire

”Suntem extrem de serioşi în a face din spaţiul nostru un loc sigur şi exclusiv. Vrem să ne asigurăm că evaluăm fiecare dintre plângerile de hărţuire sexuală sau comportament inadecvat. Investigăm şi acţionăm”, spune directorul în chapeau-ul e-mailului, semnat de Eileen Naughton, vicepreşedinte al grupului responsabil cu resursele umane. Dl Pichai nu dă numele oficialilor sancţionaţi. Cei doi lideri au reamintit, de asemenea, că vor exista „consecinţe grave” pentru cei „care se comportă necorespunzător”.(NU RATA, AICI: MISHA, APARIȚIE TRISTĂ LA DOUĂ LUNI DE LA ANUNȚUL DIVORȚULUI DE CONNECT-R)

Aceasta nu este prima dată când o companie din Silicon Valley a devenit implicată în cazuri de hărţuire sexuală. În 2017, un fost inginer Uber a explicat că a fost hărţuită sexual de unul dintre superiorii săi. Ea a dat amănunte, de asemenea, despre cultura sexuală a companiei, notează Le Parisien.