Home » Exclusiv » Se repetă cazul Cioacă! Familia criminalului din Chitila a cerut tutela minorilor crescuți de bunica maternă!

Se repetă cazul Cioacă! Familia criminalului din Chitila a cerut tutela minorilor crescuți de bunica maternă!

De: I.D. 24/02/2020 | 23:38

La începutul lunii februarie, localitatea Chitila era zguduită de o crimă petrecută chiar la primele ore ale dimineții. Pe fondul unui scandal conjugal, un bărbat și-a înjunghiat soția de 32 de ani, apoi – părăsind domiciliul acesteia, fiindcă soții nu locuiau împreună, în urma unui ordin de protecție – a mers la locuința lui și a încercat să se sinucidă. După ce o femeie a sunat la 112 și a anunțat crima, polițiștii din Chitila și cadre ale Serviciului de Investigații Criminale s-au deplasat la fața locului, descoperind în imobilul respectiv o femeie care nu prezenta semne vitale și al cărei deces a fost constatat de către medici. Crima din Chitila a ridicat numeroase semne de întrebare, referitoare nu numai la problema violenței conjugale, ci și la emiterea unor ordine de protecție care, în unele cazuri, nu reușesc să ofere persoanei agresate în trecut garanția că va avea parte de o viață normală, ferită de amenințări și agresiuni. CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, vă prezintă – în exclusivitate – noi informații din acest caz șocant. Cazul ”Cioacă” se repetă, iar familia criminalului din Chitila a cerut tutela minorilor crescuți de bunica maternă! (CITEȘTE ȘI: ȘI-A MOTIVAT MONSTRUOASA CRIMĂ)

După ce criminalul a fost dus la spital, pentru a primi îngrijiri medicale, acesta a fost reținut, însă toate semnele de întrebare au rămas. Cum a fost posibil ca o femeie de 32 de ani, mamă a doi copii, să fie ucisă de soțul ei chiar dacă avea un ordin de protecție împotriva acestuia? De la bun început s-a stabilit că bărbatul nu avea voie să se apropie la mai puțin de 200 de metri de viitoarea victimă, numai că acesta locuia, într-o altă casă, pe aceeași stradă, iar casa se afla la… 100 de metri de locuința în care stătea soția pe care o mai agresase de-a lungul timpului. Ordinul de protecție fusese emis în luna decembrie a anului trecut, pe data de 19, iar în urma anchetei nu mai puțin de șapte polițiști din Chitila sunt cercetați disciplinar.

„În urma verificărilor efectuate, structura Control Intern a declanșat procedura cercetarii prealabile față de șapte polițiști din orașul Chitila. Totodată, trei polițiști dintre aceștia fac obiectul cercetărilor într-un dosar penal, constituit ca urmare a acestor verificări”, a anunțat IPJ Ilfov. (VEZI ȘI: MĂRTURII DE ULTIMĂ ORĂ DESPRE CRIMINALUL DIN CHITILA: “ARE DEPRESII MARI, CONSUMĂ ETNOBOTANICE ȘI…”)

Neînțelegerile dintre cei doi soți aveau rădăcini vechi

Crima din Chitila nu s-a petrecut doar pe fondul unui scandal conjugal de moment. Povestea tensionată dintre cei doi soți era una care persista de multă vreme, chiar dacă femeia a încercat – și a reușit – să obțină ordin de protecție. Soția criminalului se temea pentru viața ei și pentru viața celor doi copii – de 3 și 5 ani -, prezentându-se în fața judecătorilor pentru a cere să fie protejată de agresiunile repetate la care era supusă.

În luna decembrie a anului trecut, femeia de 32 de ani, mamă a doi copii, a specificat că bărbatul său „are probleme psihice, depresii mari” și, pentru ca totul să fie și mai grav, „consumă etnobotanice”. Existaseră astfel de probleme și în trecut, numai că – așa cum se întâmplă de foarte multe ori, plecându-se de la premisa că lucrurile vor reveni la normalitate – au încercat amândoi să își mai ofere o șansă de împăcare și o viață în care copiii să se dezvolte într-un mediu familial corespunzător. (NU RATA: CRIMĂ ȘOCANTĂ ÎN BACĂU! O TÂNĂRĂ MĂMICĂ A FOST UCISĂ CU SÂNGE RECE ȘI ABANDONATĂ ÎNTR-O MAȘINĂ)

Femeia de 32 de ani spusese, în fața instanței,că bărbatul său „are probleme psihice, depresii mari”

Alcoolul și gelozia, factori agravanți în acest scenariu tragic

Înainte de a obține ordinul de protecție, femeia a declarat că – un timp – soțul a dat senzația că s-a îndreptat. Numai că, la un moment dat, certurile conjugale au reînceput, iar tensiunea a crescut proporțional. Bărbatul a devenit gelos și a început să o agreseze psihic pentru tot felul de ”nimicuri”. Alcoolul a fost un factor agravant în tot acest scenariu care a dus, până la urmă, la crimă, iar de la agresiunile psihice s-a ajuns la agresiuni fizice. Bărbatul și-a lovit soția, în repetate rânduri, aceasta prezentându-se în instanță cu urme de lovituri primite în zona feței. Ea a precizat, de altfel, că nu mai locuia împreună cu soțul, iar mama ei a fost prezentă pentru a-i confirma declarațiile. Totodată, femeia a mai spus că se simte permanent amenințată de soțul ei, acesta fiind amenințător și având o ”atitudine intimidantă” nu numai față ea, ci și față de cei doi copii minori.

Încătușat și luat la întrebări de jurnaliști, criminalul a spus doar atât: “Îmi cer scuze, îmi cer iertare… în fața Lui Dumnezeu”, după care a fost urcat în mașina polițiștilor. La scurt timp după ce s-a aflat despre declarațiile făcute de criminal, una dintre prietenele femeii omorâte a răbufnit și a spus: “Nimeni nu o să te ierte pentru răul ăsta”. Cei doi copii minori au rămas, deocamdată, în grija bunicii materne. (CITEȘTE ȘI: DETALII ULUITOARE DESPRE CRIMA DE LÂNGĂ BUCUREȘTI! TÂNĂRA OMORÂTĂ ERA FIICA UNUI MILIONAR)

Criminalul din Chitila: ”Îmi cer scuze, îmi cer iertare… în fața Lui Dumnezeu”

A fost încarcerat, în Elveția, pentru furt

Viața femeii de 32 de ani din Chitila s-a încheiat tragic, chiar dacă, în fața instanței, declarase că agresiunile se țin lanț și ele nu sunt doar rodul unor certuri de moment. Prezentându-și argumentele – problemele de sănătate ale agresorului, atașate la dosar, faptul că acesta consuma alcool și etnobotanice -, femeia a reușit să obțină un ordin de protecție și în vara anului trecut, după ce soțul recalcitrant revenise din Elveția, acolo unde fusese încarcerat pentru furt și avusese de ispășit o condamnare de 2 ani și jumătate.

În astfel de condiții, judecătorii au decis – pe data de 14 august 2019 – că un ordin de protecție este absolut necesar.  ”Pentru toate considerentele expuse anterior, apreciind că intervenția instanței este necesară pentru a preîntâmpina producerea unei tragedii și pentru ca pârâtul să conștientizeze gravitatea faptelor sale, se va admite cererea, astfel cum a fost precizată, și se va emite un ordin de protecție, pentru o durată de 4 luni de la pronunțare”. (VEZI ȘI: CRIMINALUL DE LA MĂGURELE ȘI-A RĂZBUNAT DE FAPT FIICA DE 11 ANI)

Femeia reușise să obțină un ordin de protecție și în vara anului trecut

Bunica paternă a deschis proces pentru custodia copiilor

Doi copii de 3 și de 5 ani au rămas orfani de mamă și fără tată – acesta fiind arestat și urmând a-și ispăși pedeapsa pentru fapta comisă -, iar CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, a intrat în posesia unor informații din care reiese că s-a deschis o acțiune pentru… tutela micuților, care ser află acum în grija bunicii materne. Mama criminalului din Chitila dorește să obțină tutela și să îl decadă din drepturile părintești pe tatăl acestora. Însă asta nu este totul. Chiar și bunica maternă, care va fi reprezentată de cunoscuta avocată Luminița Nuță, este citată în instanță, alături de Primăria Chitila și Serviciul de asistență socială.

Argumentându-și cererea, mama criminalului spune că acesta trebuie decăzut din drepturile părintești pentru că prezintă un pericol pentru cei doi minori, cu atât mai mult cu cât și-a ucis soția chiar în timp ce minorii se aflau într-o cameră alăturată. Însă bunica paternă merge și mai departe, afirmând că bunica maternă este… consumatoare de alcool și, firește, nu este în măsură să aibă grijă de ei și să crească în condiții normale, care să le asigure o dezvoltare corespunzătoare, atât fizic, cât și psihic. Mai mult, bunica maternă locuiește împreună cu copiii în aceeași locuință unde a fost ucisă mama acestora – aceștia dormind chiar în camera unde s-a petrecut crima -, ceea ce îi poate afecta, psihic, pe termen lung, potrivit actelor de la dosar. (NU RATA: CRIMINALUL DIN BACĂU A FOST GĂSIT MORT ÎN RÂUL BISTRIȚA! BĂRBATUL ȘI-A UCIS SOȚIA ȘI A ABANDONAT-O ÎN MAȘINĂ)

Conform informațiilor obținute de CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, bunica paternă susține că întrunește toate condițiile pentru a putea prelua tutela celor doi copii, putându-le oferi acestora un trai decent.

Când este instituită tutela minorului/minorilor

Această tutelă a minorilor se instituie în cazuri bine definite. Instanța poate lua o asemenea hotărâre în cazul în care ambii părinți ai copilului sau copiilor sunt decedați, dacă sunt necunoscuți sau decăzuți din drepturile părintești sau dacă li s-a aplicat pedeapsa penală a decăderii din drepturile părintești. Totodată, tutela supra minorului/minorilor poate fi instituită dacă părinții sunt puși sub interdicție judecătorească, sunt dispăruți sau declarați – judecătorește – decedați.

Există și cazul special al unei adopții, iar, dacă aceasta încetează, atunci tot instanța de judecată hotărăște dacă instituirea unei tutele este în interesul minorului/minorilor. (CITEȘTE ȘI: UCIGAȘUL DE LA CARACAL PARE ”REÎNCARNAREA” MONSTRULUI CU PESTE 20 DE CRIME!)

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la [email protected] sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Parteneri
Incredibil ce a spus Dani Oțil despre Antonia ! Alex Velea a reacționat imediat: „Nu mă pune să…”
Incredibil ce a spus Dani Oțil despre Antonia ! Alex Velea a reacționat imediat: „Nu...
Gata! S-au hotărât! Ce nume au ales Gabriela Prisăcariu şi Dani Oțil pentru copilul lor. E puțin șocant…
Gata! S-au hotărât! Ce nume au ales Gabriela Prisăcariu şi Dani Oțil pentru copilul lor....
ȘOC! Vedeta din România care a ajuns la un pas de ANOREXIE după ce a slăbit 70 de kg. E devastată
ȘOC! Vedeta din România care a ajuns la un pas de ANOREXIE după ce a...
FOTO. Nicoleta Luciu, transformată de intervențiile estetice! `Nu te mai recunoaștem`
FOTO. Nicoleta Luciu, transformată de intervențiile estetice! `Nu te mai recunoaștem`
Josnic! A primit 60.000 de euro pentru filme pentru adulţi cu bărbatul celebru al ţării:
Josnic! A primit 60.000 de euro pentru filme pentru adulţi cu bărbatul celebru al ţării:...
Cu puțin timp în urmă, Monica Anghel are Covid-19
Cu puțin timp în urmă, Monica Anghel are Covid-19
Toată România îl ştia. Zi tristă, a murit subit în urma unui infarct
Toată România îl ştia. Zi tristă, a murit subit în urma unui infarct
Cel mai ieftin SUV nou-nouț care poate fi cumpărat azi în România
Cel mai ieftin SUV nou-nouț care poate fi cumpărat azi în România
Sorinel Puștiu și Klaus Iohannis, fotografie virală la New York! Ce l-a întrebat manelistul pe președinte: „Dacă simțeați că sunt fraier …”
Sorinel Puștiu și Klaus Iohannis, fotografie virală la New York! Ce l-a întrebat manelistul pe...
Alimentul-minune care „repară” ficatul bolnav. Ce să mănânci pentru un ficat sănătos
Alimentul-minune care „repară” ficatul bolnav. Ce să mănânci pentru un ficat sănătos
Ce semne îți dă corpul când ai saturația de oxigen scăzută. E un simptom fatal al COVID
Ce semne îți dă corpul când ai saturația de oxigen scăzută. E un simptom fatal...
Anamaria Prodan apelează la ajutorul divin. Cum vrea să-l aducă pe Reghecampf acasă
Anamaria Prodan apelează la ajutorul divin. Cum vrea să-l aducă pe Reghecampf acasă
Cum să îi cucereşti pe bărbaţi în funcţie de zodie. Nativii care pun lumea la picioare femeii iubite
Cum să îi cucereşti pe bărbaţi în funcţie de zodie. Nativii care pun lumea la...
Mărturia mamei din Constanța care a născut singură, în curtea casei, apoi a încercat să scape de prunc:
Mărturia mamei din Constanța care a născut singură, în curtea casei, apoi a încercat să...
BANCUL ZILEI – Sexul te face KO în box!
BANCUL ZILEI – Sexul te face KO în box!
A fost o vedetă adorată de milioane de români! Acum umblă prin Second-hand uri, s-a îngrășat enorm și NIMENI nu-și mai aduce aminte de el
A fost o vedetă adorată de milioane de români! Acum umblă prin Second-hand uri, s-a...
Trădare supremă pentru Liviu Dragnea. L-a lăsat când nu se aștepta. E oficial
Trădare supremă pentru Liviu Dragnea. L-a lăsat când nu se aștepta. E oficial
O jurnalistă aruncă bomba despre PFIZER! Ce i s-a întâmplat după a treia doză
O jurnalistă aruncă bomba despre PFIZER! Ce i s-a întâmplat după a treia doză
Bomba anului în showbiz. Ilie Năstase, din nou tătic
Bomba anului în showbiz. Ilie Năstase, din nou tătic
Un nou efect advers după Covid-19. Ce le-a apărut în cap oamenilor
Un nou efect advers după Covid-19. Ce le-a apărut în cap oamenilor
Și-a prins soția cu un alt bărbat. Răzbunarea soțului a fost „diabolică” - FOTO
Și-a prins soția cu un alt bărbat. Răzbunarea soțului a fost „diabolică” - FOTO
Împăcare senzațională! Ce mare FOTBALIST s-a întors la soție: ”Era lesa cam scurtă”
Împăcare senzațională! Ce mare FOTBALIST s-a întors la soție: ”Era lesa cam scurtă”
Ludovic Orban anunţă demisia din funcţia de preşedinte al Camerei Deputaţilor şi ruperea de Iohannis
Ludovic Orban anunţă demisia din funcţia de preşedinte al Camerei Deputaţilor şi ruperea de Iohannis
Prodanca și-a găsit alinarea alături de EL! Prima imagine împreună. Nu, nu e Reghe
Prodanca și-a găsit alinarea alături de EL! Prima imagine împreună. Nu, nu e Reghe
Kelly din „Familia Bundy” a fost cu Brad Pitt în tinerețe. „Țeapa” pe care i-a dat-o actorului
Kelly din „Familia Bundy” a fost cu Brad Pitt în tinerețe. „Țeapa” pe care i-a...
Imagine șocantă cu Viorica de la Clejani la spital! NU a fost externată! Adevărul despre starea ei
Imagine șocantă cu Viorica de la Clejani la spital! NU a fost externată! Adevărul despre...
Modelul român care i-a luat mințile starului din Serie A! Pozele sexy cu care italienii au remarcat-o
Modelul român care i-a luat mințile starului din Serie A! Pozele sexy cu care italienii...
Sorinel Puștiu și Iohannis, fotografie virală! Întrebarea manelistului pentru președinte: „Simteați că sunt fraier ...
Sorinel Puștiu și Iohannis, fotografie virală! Întrebarea manelistului pentru președinte: „Simteați că sunt fraier ..."
E oficial! Carantina de NOAPTE in Romania! Incepe de azi!
E oficial! Carantina de NOAPTE in Romania! Incepe de azi!
ATENŢIE! Şapte localităţi de lângă Bucureşti intră în carantină
ATENŢIE! Şapte localităţi de lângă Bucureşti intră în carantină
Matematicianul român care a descoperit o formulă cu care a reuşit să câştige la loto. El a ridicat de 14 ori marele premiu
Matematicianul român care a descoperit o formulă cu care a reuşit să câştige la loto....
TOP 30 vedete sexy în costume de baie. Anca Țurcașiu le-a luat fața divelor Bianca Drăgușanu și Daniela Crudu! Pe ce poziții sunt Elena Udrea, Mirela Vaida, Carmen de la Sălciua sau Bianca Comănici
TOP 30 vedete sexy în costume de baie. Anca Țurcașiu le-a luat fața divelor Bianca...
ȘOC în showbiz! Anca Serea a primit un diagnostic grav din partea medicilor
ȘOC în showbiz! Anca Serea a primit un diagnostic grav din partea medicilor
De la 1 octombrie NU mai poate fi folosită cartea de identitate! Atenție, români!
De la 1 octombrie NU mai poate fi folosită cartea de identitate! Atenție, români!