Sexy-logodnica lui Syda a fugit din România cu fiul unui milionar!

Publicat: 25/01/2019 | 22:53

Au încercat să-și ascundă relația, dar imaginile i-au dat de gol. Sexy-logodnica lui Syda a fugit din România cu fiul unui milionar celebru. CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, vă prezintă și dovada de netăgăduit.

În prag de sărbători, Bogdan Ionescu s-a despărțit de iubita lui, o brunetă de o frumusețe răpitoare, care are mulți pretendenți. Lăsată cu ochii în soare, în speranța de a-l face gelos pe ex-ginerele lui Traian Băsescu,  tânăra brunetă și-ar fi găsit un nou partener.

(VEZI AICI: ”SYDA”, PROASPAT VOPSIT, BEA UN ROSE CU FOSTUL SEF COSR, FIUL TEMUTULUI ”ŞEFU”, CEL MAI OPERAT BOSS DIN ROMÂNIA)

În persoana unui puști de bani gata, al cărui tată este un personaj uns cu toate alifiile, cu legături în SRI. Dar să revenim! Conform surselor CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, sexy-logodnica lui Syda a plecat, joi, într-o super-vacanță, prin Europa, alături de fiul milionarului.

A filmat-o în avion pe sexy-logodnica lui Syda!

În avion, tânărul și-a filmat iubita, iar secvențele au intrat în posesia noastră. S-a limitat la un cadru scurt cu picioarele frumoasei brunete. Suficient cât să realizăm că în imagini este fix sexy-logodnica lui Bogdan Ionescu. Avem și dovada în acest sens! Care nu poate fi contestată sub nicio formă!

Pe contul personal de socializare, bruneta are postate două fotografii care o dau de gol. Este încălțată cu aceiași adidași, iar tatuajul este prezent în apropierea gleznei piciorului drept. Semn clar că sexy-logodnica lui Syda este fata care îi ține companie puștiului de bani gata în luxoasa vacanță. Care, conform unor surse, se va întinde pe trei zile.

(CITEȘTE ȘI: MILIARDARUL “NEGRILĂ”, RECLAMAT ÎN “DOSARUL” DISPARIȚIEI A 3 STICLE DE DOM PERIGNON LA NUBA)

Cel cu care logodnica lui Syda a plecat în vacanță este fiul profesorului celui mai influent şi mai puternic general operativ al Serviciului Român de Informaţii de la Revoluţie până în prezent. Puştiul, care este efectiv doldora de bani, ”rupe” Dorobanţiul în două atunci când îşi face apariţia îmbrăcat după ultima modă şi accesorizat cu zeci de mii de euro.

Sexy-logodnica lui Syda a plecat în vacanță cu un puști de bani gata

Conduce mașini de peste un milion de euro!

Tânărul trăieşte viaţa la maxim, petrece în vacanţe mega-luxoase, şi banii nu sunt decât nişte hârtii pentru el. Conduce maşini de peste un milion de euro, iar ceasurile pe care le are valorează aproape 150.000 de euro.

Conduce multe mașini. Toate una și una. Range Rover Mansory (200.000 de euro), Ferrari FF (320.000 de euro), BMW X 5 M E 700 (200.000 de euro) şi Porsche Cayenne Hamann (175.000 euro) sunt bolizii pe care îi conduce, de regulă, în România.

(NU RATA: ELENA BĂSESCU ȘI SYDA S-AU ÎMPĂCAT! PRIMELE DECLARAȚII)

Când se află în Elveţia la studii, merge şi cu un Nissan GTR de 110.000 euro. Deci rapid, maşini la scară de un milion de euro. Ale lui, căci tatăl merge cu Bentley cochet, ceea ce ni se pare corect! Puştiul mai are un motiv de mândrie: ceasul Audemars Piguet de 30.000 de euro pe care îl poartă, tot timpul, la mână!

În concluzie, sexy-logodnica lui Syda a fugit din România cu un puști de bani gata, în jurul căruia roiesc tinerele domnișoare. A dat, fără să exagerăm, lovitura!

“Arată nişte bani şi o bogăţie de i-a speriat pe toţi. Are un ritual: înainte să intre într-un loc face ture cu maşina şi o ambalează tare, gen să-şi facă intrarea. Crede că înnebuneşte gagicile, e tânăr, da’i băiat bun. Tac’su are bani mulţi-mulţi, e de la prăvălia din pădure, îi ţine pe mulţi pe spate”, a povestit o sursă pentru CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România.

Mașinile pe care le conduce puștiul de bani gata care tocmai a plecat în vacanță cu sexy-logodnica lui Syda

S-au despărțit de sărbători!

Cu puțin timp de a înainte de sărbători, fostul soț al Elenei Băsescu și iubita lui s-au despărțit. Cei doi au petrecut separat finalul anului. De Revelion, Syda s-a distrat alături de mai mulți prieteni într-o locație de cinci stele din Poiană, în timp ce bruneta a ales să petreacă trecerea în Noul An într-un renumit club din București.

(VEZI AICI: CUM A PETRECUT SYDA DE ZIUA LUI! A FĂCUT OSPĂȚ LA UN RESTAURANT DE LUX)

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Citește și...