Sexy-Roxănica a făcut senzație pe plajă cu ”noul” posterior! Cum arată cu 15 kg în minus

Publicat: 03/09/2019 | 22:16

CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, vă prezintă, în exclusivitate, imagini demențiale cu Roxana Nemeș, în cel mai sexy costum de baie. După ce a scăpat de 15 kilograme, cântăreața se mândrește cu un fizic de milioane. Astfel că a făcut ravagii pe o renumită plajă din Mamaia. (CITEȘTE ȘI: PIȚI JR., SĂRUTAT CU JAPCA DE CRISTINA ICH, LA LOFT MAMAIA)

Ca majoritatea vedetelor din showbiz, Roxana Nemeș a ales să își petreacă sfârșitul de săptămână pe litoralul românesc. Dacă seara s-a distrat prin cluburile de fițe din Mamaia, ziua, artista a atras toate privirile pe plajă. (NU RATA: FAIMOSUL DE LA EXATLON ȘI SOȚIA LUI, SCENE FIERBINȚI PE PLAJĂ. I-A MASAT DELICAT POSTERIORUL CU ULEI ȘI…)

Weekendul trecut, CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, a întâlnit-o pe sexoasa Roxana Nemeș pe una dintre cele mai vestite plaje din Mamaia, unde s-a relaxat alături de câțiva prieteni. (VEZI ȘI: ”REGELE YOUTUBE-ULUI” DIN ROMÂNIA, REȚINUT DE POLIȚIȘTI ȘI TRANSFERAT CU DUBA LA PARCHET! E ACUZAT CĂ…)

O apariție răvășitoare

Într-un costum de baie întreg, de culoare roz, cântăreața a atras privirile tuturor de cum a pășit pe nisipul fierbinte. Cu toate că are un fizic de invidiat, în momentul în care a decis să se răcorească în valurile mării, Roxana Nemeș a ținut morțiș să își acopere formele.

Peste costumul de baie, sexoasa cântăreață și-a pus o cămașă albă. Cum vremea de la mare a jucat unele feste turiștilor, iar marea era destul de agitată, Roxana și prietena ei nu s-au avântat în valuri și au preferat să își răcorească doar picioarele.

Roxana Nemeș, fizic de invidiat după ce a scăpat de 15 kilograme

După scurta bălăceală, cele două s-au întors pe șezlong, unde Roxana a oferit un adevărat regal de senzualitate. Sexoasa artista a scăpat de cămașa albă și și-a etalat formele răvășitoare. Momentele în care blondina și-a unduit posteriorul au fost savurate pe deplin de suflarea masculină. După ce a scăpat de 15 kilograme, Roxana Nemeș se mândrește cu un fizic de-a dreptul răvășitor și nu-i de mirare că atrage toate privirile atunci când se afișează în public. (NU RATA: CUM RĂSPUNDE PREȘEDINTELE T.A.T.A. ACUZAȚIILOR DE VIOL)

Roxana Nemeș a făcut senzație pe litoral

 A ajuns la 57 printr-un nou stil de viață! 

După ce și-a pus ordine în viață, cântăreața a scăpat ca prin minune de cele 15 kilograme, în doar câteva luni, dar nu a renunțat la mâncărurile ei preferate precum, brânzeturile, pastele sau pizza quatro formaggi! (CITEȘTE ȘI: „MANECHINA” LUI BOTE A DANSAT MEGA-EROTIC LA LOFT!)

„Nu trebuie să renunți la nimic! Trebuie să știi măsura! Tocmai asta e ideea! Mănânc ca să trăiesc și nu trăiesc ca să mânânc! Alerg pe bandă sau în parc când timpul îmi permite! Înot, dar mă și zbat în munca pe care o desfășor!

Cred că mi-am învățat organismul, de-a rândul anilor și am ajuns la forma mea normală! Fac sport, atât cât timpul îmi permite, mănânc de toate, dar până ce mă satur și mă bucur de tot ce fac și de ceea ce mă înconjoară… de viață! Nu mă mai stresez din nimic!

Cred că asta e soluția! Repet, mănânc orice îmi place, dar până ce simt că m-am săturat!(…) Acum am 57 de kilograme și nu mă văd mai slabă! Îmi plac femeile cu forme!”, a povestit Roxana pentru o publicație din România.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Citește și...