Sexy-soția faimosului de la Exatlon și-a făcut “numărul” pe plaja lui Vladimir Drăghia A ieșit ca o zeiță din spuma mării și…

Publicat: 21/07/2020 | 00:10

Soția lui Cristi Pulhac a „recidiviat” pe plajă la Mamaia. După ce, în urmă cu aproximativ o săptămână, și-a arătat, deschis, iubirea față de „jumătatea” ei, acum, Raluca a „incendiat” din nou litoralul, după ce a ieșit din spuma mării, ca o zeiță, pe plaja lui Vladimir Drăghia. CANCAN.RO vă prezintă, în exclusivitate, imaginile savuroase. 

Wekeend de weekend, faimosul de la Exatlon și superba lui soție sunt prezenți pe litoralul românesc, unde se bucură din plin de compania prietenilor și de vremea frumoasă.

După ce, în urmă cu aproximativ o săptămână, cei doi au fost surprinși în tandrețuri, acum, Raluca, partenera de viață a fostului fotbalist, a „rupt topurile” cu fizicul său răvășitor. (CITEȘTE ȘI: FAIMOSUL DE LA EXATLON ȘI SOȚIA LUI, SCENE FIERBINȚI PE PLAJĂ. I-A MASAT DELICAT POSTERIORUL CU ULEI ȘI…)

Regal de senzualitate pe plajă

CANCAN.RO a întâlnit-o  pe soția fostului dinamovist pe una dintre cele mai renumite plaje din Mamaia, Shut Up Beach, care ar aparține lui Vladimir Drăghia.

De cum a trecut la garderoba de plajă, un costum de baie extrem de sexy, Raluca a ajuns în centrul atenției. Și nu avea cum să fie altfel, pentru că soția faimosului de la Exatlon este posesoarea unor forme care atrag privirile tuturor.

După ce a stat o vreme la plajă, Raluca s-a ridicat de pe șezlong și, cu un mers de felină, s-a îndreptat către mare. Acolo unde s-a bălăcit și a oferit un adevărat regal de senzualitate. Cu siguranță, Cristi Pulhac a devenit unul dintre cei mai invidiați bărbați de pe plajă. Și asta s-a datorat sexoasei partenere de viață care, pur și simplu, a „incendiat” atmosfera de pe litoral. (NU RATA: FAIMOSUL DE LA EXATLON A FĂCUT CHEF ”LOW COST” DE ZIUA LUI!)

Raluca Pulhac, ipostaze incendiare pe plajă

Cristi Pulhac și Raluca, cinci ani de căsătorie

Cristian Pulhac și soția lui, Raluca, au mai bine de cinci ani de căsătorie și o poveste de dragoste care continuă și astăzi. Fostul fotbalist s-a dovedit a fi un adevărat cuceritor. Cei doi s-au întâlnit într-un restaurant, din întâmplare, având prieteni comuni care le-au făcut cunoștință.

”Pe Cristi l-am văzut prima dată la o masă într-un restaurant, eram amândoi cu prietenii, o parte din ei fiind prieteni comuni. Nu am interacționat prea mult, îmi amintesc că am schimbat câteva vorbe și atât. Dar mi-a atras atenția fiind foarte carismatic”, povestea Raluca pentru evz.ro.

Soția lui Cristi Pulhac, o apariție super-sexy

Povestea de dragoste

După puțin timp de la prima lor interacțiune, destinul i-a adus din nou împreună. Fostul dinamovist și-a luat inima-n dinți și a invitat-o pe Raluca în oraș. Astfel… la scurt timp, cei doi au descoperit că sunt suflete-pereche.

”La câteva zile distanță, eram cu mașina și căutăm un loc de parcare pe un bulevard din București. Mi-a ieșit el în cale, m-a salutat, m-a întrebat ce fac și s-a oferit să mă ajute cu locul de parcare. Apoi m-a invitat în oraș și, încet-încet, am început să ne cunoaștem”, a mai spus Raluca.

Ulterior, Cristi Pulhac și-a făcut curaj și a pus marea întrebare. Fostul dinamovist și Raluca și-au unit destinele în 2015 și au avut o nuntă ca-n povești. (VEZI ȘI: FAIMOSUL DE LA EXATLON A FĂCUT CHEF ”LOW COST” DE ZIUA LUI!)

Raluca Pulhac, ipostaze incendiare pe plajă

„Noi doi am gândit fiecare moment al nunții”

”Am avut nuntă pe 24 mai 2015. Cununia religioasă am făcut-o la Catedrala Sfinții Petru și Pavel din Constanța și apoi petrecerea la un restaurant pe malul marii, în Mamaia. A fost o zi superbă cu soare, o zi mai frumoasă decât îmi puteam imagina, o zi de poveste. Totul a decurs foarte bine exact așa cum ne-am plănuit, nuntă fiind organizată în totalitate de noi doi.

Cel mai emoționant moment a fost la biserică, atunci când ne-am pus verighetele pe degete și ne-am promis iubire veșnică și necondiționată. Noi doi am gândit fiecare moment al nunții, pentru că ne-am dorit să iasă perfect totul și chiar a ieșit.

Am avut muzică diversificată, spectacol, dansatori, artificii pe malul marii, invitații s-au simțit foarte bine, totul a fost un vis! Îmi amintesc cu drag ziua nunții, a fost, cred, cea mai frumoasă zi din viață mea”, povestea Raluca.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro, să ne sune la 0741 CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsApp.