Simona Halep, lecție de bună purtare pentru ex-ministrul Educației, într-un restaurant de lux. “I-a transmis să…”

Publicat: 16/09/2020 | 23:50

Simona Halep l-ar fi pus la punct pe fostul ministru Liviu Pop, într-un restaurant de lux din București. Deranjată de limbajul pe care ex-șeful de la Educație l-ar fi folosit la una dintre mese, campioana ar fi luat atitudine și i-ar fi transmis senatorului să-și revizuiască atitudinea. CANCAN.RO vă prezintă, în exclusivitate, toate detaliile.

Simona Halep este o sportivă în vogă, apreciată și cunoscută peste tot în lume. Are o situație financiară de invidiat, motiv pentru care își poate permite să meargă în cele mai scumpe localuri din Capitală. Are unul preferat în zona de Nord a Bucureștiului, poate cel mai select din oraș, pe care îl frecventează când nu participă la turnee. (CITEȘTE AICI: SIMONA HALEP ȘI VIITORUL SOȚ, GESTURI TANDRE CA ÎN PRIMA ZI. I-AM FILMAT ÎMBRĂȚIȘAȚI ÎN PARCARE ȘI…)

Simona Halep, una dintre cele mai iubite sportive din România

În respectivul local, ex-liderul WTA ar căuta să aibă parte doar de momente agreabile, așa că nu ar fi ezitat să ia atitudine atunci când s-a simțit deranjată. CANCAN.RO a aflat că, recent, Simona Halep l-ar fi luat la rost pe Liviu Pop, nimeni altul decât fostul ministru al Educației, în prezent senator. Cei doi se aflau în restaurant, dar la mese diferite.

L-ar fi pus, rapid, la punct

Indignată de limbajul pe care Liviu Pop l-ar fi folosit în local, Simona Halep i-ar fi transmis, scurt, să-și măsoare cuvintele și să nu mai înjure pentru că îi deranjează pe ceilalți clienți.

“Simona a stat liniștită câteva minute, dar, la un moment dat, nu a mai rezistat. Liviu Pop înjura grav la masă, iar Simona i-a transmis să înceteze, pentru că este deranjată de limbajul lui. I-a pus în vedere că ea a venit în restaurant să se relaxeze, să mănânce, în niciun caz să audă înjurături și cuvinte vulgare. L-a pus, practic, la punct pe Liviu Pop, care a fost puțin stânjenit de situație”, ne-a declarat un martor la întreaga scenă. (VEZI AICI: DOAMNA PROFESOARĂ E O FEMEIE HOTĂRÂTĂ. SOŢIA L-A TRANSFORMAT PE MINISTRUL EDUCAŢIEI ÎN… MOŞ CRĂCIUN)

Liviu Pop ar fi fost pus la punct de Simona Halep în restaurant
Liviu Pop ar fi fost pus la punct de Simona Halep în restaurant

Din fericire, lucrurile nu au degenerat, situația s-a calmat în doar câteva secunde, iar fiecare și-a văzut de propria treabă. De precizat că persoanele prezente în local ar fi apreciat atitudinea Simonei Halep, care a dovedit curaj și bună creștere.

Simona Halep, avere impresionantă

Simona Halep a reușit să își treacă în palmares în 2019 trofeul de la Wimbledon, pentru care a primit o sumă impresionantă: aproape 3 milioane de dolari. În total, sportiva noastră a câștigat în 2019 peste 5 milioane de dolari, iar suma pe care a strâns-o din tenis în întreaga carieră se ridică la peste 33 de milioane de dolari. (NU RATA: SIMONA HALEP ȘI VIITORUL EI SOȚ ÎȘI CAUTĂ O CASĂ NOUĂ. I-AM FILMAT LA VIZIONĂRI CU FAMILIA EXTINSĂ ȘI…)

Prima afacere importantă în care Simona Halep a investit din banii câştigaţi din tenis a fost o cafenea în Constanţa, pe care a denumit-o “SH cafe”. Investiţia s-a ridicat la 500.000 de euro, dar după un an a luat decizia să se renunţe la ea, să fie demolată şi să demareze un proiect imobiliar, unde să fie ridicat un hotel.

Liviu Pop, fost ministru al Educației

Liviu Marian Pop este un cunoscut politician, membru în Senatul României. În perioadele 29 iunie 2017 – 29 ianuarie 2018 și 16 mai – 29 iulie 2012 a ocupat funcția de ministru al Educației, Cercetării și Tineretului. De asemenea, Între decembrie 2014 și noiembrie 2015, a fost învestit ministru delegat pentru Dialog Social în Guvernul Ponta, funcție deținută și în perioada 7 mai–21 decembrie 2012. Înainte de implicarea în politică, Liviu Pop a fost profesor de matematică la diferite instituții de învățământ din județul Maramureș.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro, să ne sune la 0741 CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsApp.