Soția antrenorului ”naționalei U21”, apariție de senzație cu Bentley-ul de un sfert de milion €

Publicat: 12/04/2019 | 23:02

CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, vă prezintă imagini în exclusivitate cu soția lui Mirel Rădoi, antrenorul cu cea mai mare cotă la această oră! Viviana și Mirel traversează o perioadă tristă, după moartea fratelui fostului internațional român. (Castiga 10.000$ lunar la un studio de videochat din Bucuresti) Dar viața merge înainte! Soția antrenorului “naționalei U21” a renunțat la doliu și a avut o apariție de senzație pe străzile Capitalei, la bordul bolidului de un sfert de milion de euro.

Ca un trăsnet a căzut vestea, într-o zi de februarie: Mihai, fratele lui Mirel Rădoi, s-a aruncat pe geamul apartamentului său de la etajul al patrulea al unui bloc din Turnu Severin. A suferit peste 100 de fracturi, dar a rămas în viață. (Cele mai mari studiouri de videochat din Bucuresti) Medicii chiar spuneau, la un moment dat, că starea lui de sănătate este mai bună. Cel de Sus l-a vrut, însă, la el! Mihai Rădoi avea să-și dea suflarea în urmă cu două săptămâni, la un spital din Timișoara. (CITEȘTE ȘI: ANTRENORUL ”NAȚIONALEI” U21 A PLĂTIT UN SFERT DE MILLION € PENTRU UN BENTLEY UNICAT ÎN ROMÂNIA!)

Cu Bentley-ul la “colindat”

Doliu în familia selecționerului Under 21, tristețe de nedescris. Timpul se scurge, însă, implacabil, prioritate are viața. Mirel Rădoi își studiază acum adversarii pe care-i va întâlni la Campionatul European, din această vară, Viviana se ocupă de cei trei copii ai familiei, dar și de casă.  CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, a întâlnit-o pe soția selecționerului. Din imaginile pe care vi le prezentăm în exclusivitate, se observă că ea a renunțat la doliu. (VEZI ȘI: FOSTUL FOTBALIST & SOȚIA AU PRIMIT RĂGAZ PENTRU ÎMPĂCARE, DAR… PRIMELE DECLARAȚII: ”EU RĂMÂN FERMĂ!”)

Îmbrăcată elegant, Viviana a pus mâna pe volanul Bentley-ului de un sfert de million de euro cumpărat de curând de Mirel Rădoi și s-a ocupat de școlarii lor, Denis (13 ani) și Ingrid (10 ani). I-a ”plasat” cu grijă în mașină, băiatului i-a pus centura de siguranță, pe fetiță a lăsat-o pe bancheta din spate. Apoi a demarat. După aproximativ o oră de ”colindat” prin București, Viviana a revenit acasă. Copiii au zbughit-o repede în vilă, în timp ce soția selecționerului s-a asigurat că totul este în regulă cu mașina.

Viviana, soția lui Mihai Rădoi, a ajuns acasă, la bordul bolidului de un sfert de milion de euro

Mașinile, pasiunea lui Mirel Rădoi

Mirel Rădoi este un om împlinit! A câștigat aproximativ 15 milioane de euro în cariera lui de fotbalist și, cum este un tip echilibrat, s-a asigurat probabil până la sfârșitul vieții! Are însă o pasiunea pasiune costisitoare, pe care și-o permite, fără să ”sufere”: mașinile! (NU RATA: FOSTA LOGODNICĂ ÎL ”PULVERIZEAZĂ” PE PASTRAMĂ)

Mirel Rădoi a luptat ca viața să i se schimbe în bine de cum a îmbrățișat cariera de fotbalist. La începutul ei, bani puțini, iar pasiunii lui pentru mașini i-a ”închinat” o Dacie 1310. Se întâmpla pe când evolua la Extensiv Craiova, în 1999. A urmat transferul la Steaua, a crescut și remunerația… A plecat apoi în Emirate, unde a jucat șapte ani și a câștigat o avere. Astfel că a bifat o listă lungă de bolizi: Audi A8 (100.000 euro), Bentley Continental GT (200.000 euro), Mercedes E-Klasse (70.000 euro), BMW X6 (90.000 de euro), Aston Martin (150.000 de euro)… Iar cireașa de pe tort, un Bentley de 250.000 de euro!

Unde a jucat și ce avere a strâns Mirel Rădoi

Aproximativ 15 milioane de euro sunt banii pe care Mirel Rădoi i-a strâns ca jucător. La Steaua a avut 350.000 de euro pe an, dar lovitura a dat-o în 2009, când a plecat în țările arabe. Aproape șapte ani prolifici financiar pentru actualul antrenor al naționalei de tineret, în Emiratele Arabe Unite, Qatar și Arabia Saudită. În 2009, a semnat cu Al Hilal (1,4 milioane de euro pe an). După doi ani, Rădoi s-a transferat la Al Ain (2,7 milioane), unde a jucat trei sezoane. A urmat Al Ahli (2,5 milioane), iar finalul carierei de fotbalist l-a prins la Al Arabi (800.000 de euro pentru patru luni). O parte a banilor a fost investită de Mirel Rădoi în case și apartamente, atât în România, cât și în Emirate.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Citește și...