Acasă » Exclusiv » Acuze uluitoare aduse de Ștefan Duca, tatăl fostei iubite a lui Mihai Mitoșeru, decedată într-un accident rutier: ”Păcălici, mincinos, fătălău!” + vrăji și farmece făcute Cristinei

Acuze uluitoare aduse de Ștefan Duca, tatăl fostei iubite a lui Mihai Mitoșeru, decedată într-un accident rutier: ”Păcălici, mincinos, fătălău!” + vrăji și farmece făcute Cristinei

De: Cristian BlanutaCristian Lisandru 07/09/2022 | 23:40

22 de ani au trecut de la tragicul accident rutier în urma căruia Cristina, iubita lui Mihai Mitoșeru, își pierdea viața. Emoțiile sunt încă vii pentru Ștefan Duca, tatăl fetei, care a rememorat acele clipe dureroase, într-un interviu în exclusivitate pentru CANCAN.RO. Bărbatul lansează și acuzații grave la adresa Cameliei Mitoșeru, mama prezentatorului TV, despre care spune că i-a manipulat fata.

Părintele Cristinei a fost deranjat de declarațiile pe care Camelia Mitoșeru, mama vedetei de la Kanal D, le-a făcut de curând, pentru Fanatik.ro.

”Cu Cristina s-au iubit ca doi nebuni și în accidentul de mașină ea a murit, iar el a fost lovit la cap, nu-și mai aduce aminte absolut nimic. L-au scos niște copii prin lunetă afară.

Singura fotografie în care Cristina apare alături de tatăl ei (Foto: arhivă personală)
Una dintre rarele fotografii în care Cristina apare alături de tatăl ei (Foto: arhivă personală)

Când și-a revenit, întreba unde este Cristina, care ajunsese la spital. Nu am vrut să cer detalii, mă durea să știu. Mă duceam cu el la mormânt, îl conduceam și-l lăsam acolo”, a fost declarația femeii.

”Fiica mea a fost abandonată”

Tatăl rămas fără copil nu are rana închisă nici după 22 de ani și aduce acuze incredibile Cameliei Mitoșeru într-un interviu acordat în exclusivitate pentru CANCAN.RO.

CANCAN.RO: S-au împlinit 22 de ani de la moartea Cristinei, fata dumneavoastră, în accidentul provocat de Mihai Mitoșeru în ziua de 2 iulie 2000…

Ștefan Duca: A fugit de la locul accidentului (n. red. – Mihai Mitoșeru), în comuna Dragoș Vodă, direcția spre Lehliu… După o convorbire telefonică cu mama lui, Camelia Mitoșeru, Mihai Mitoșeru a fost extras de la locul accidentului și dus la Spitalul Lehliu, mimând că este lovit la cap. Lucru neadevărat, exagerat. Cristina Duca, fiica mea, a fost abandonată, luată de niște străini și dusă la Spitalul Călărași, unde a și murit.

Ștefan Duca, un tată care acuză, chiar și la 22 de ani de la moartea fiicei sale (Foto: arhivă personală)
Ștefan Duca, un tată care acuză, chiar și la 22 de ani de la moartea fiicei sale (Foto: arhivă personală)

CANCAN.RO: Cum era Cristina și cum l-a cunoscut ea pe Mihai Mitoșeru?

Ștefan Duca: Cristina era o fată foarte frumoasă și inteligentă. Vorbea mai multe limbi străine… L-a cunoscut pe Mihai Mitoșeru la Școala Centrală, fost liceu ”Zoia Kosmodemianskaia”, aproape de domiciliul nostru, el fiind coleg de școală. Cu toate că era mai mare cu un un an decât fiica noastră, dar el rămăsese repetent.

”Camelia Mitoșeru a pus ochii pe Cristina”

Ștefan Duca susține că pe fiica lui ar fi pus, de fapt, ochii mama lui Mihai Mitoșeru.

CANCAN.RO: Cum a intervenit Camelia Mitoșeru în viața Cristinei și a familiei dumneavoastră?

Ștefan Duca: Camelia Mitoșeru venea des la Școala Centrală și așa a pus ochii pe Cristina, fiind foarte frumoasă, având pașaport de serviciu diplomatic. A aflat că tatăl Cristinei – Ștefan Duca, eu adică – este mai mereu plecat în străinătate, lucrând într-un serviciu cu relații externe, diplomatice. Era un mijloc de a profita, prin intermediul fetei.

(CITEȘTE ȘI: MIHAI MITOȘERU, DAT DE GOL DE MAMA LUI! CE A PUTUT SĂ SPUNĂ CAMELIA DESPRE IUBITA FIULUI EI)

Camelia Mitoșeru, pusă la zid de Ștefan Duca, tatăl fetei care a murit în accident acum 22 de ani / Sursă foto: captură video

”O invitase pe Cristina acasă, drept trofeu pentru fiul ei”

Tatăl Cristinei susține chiar că mama lui Mihai Mitoșeru i-ar fi făcut vrăji fiicei sale.

CANCAN.RO: Cum de a permis o fată așa de frumoasă să fie, așa cum spuneți, acaparată, manipulată de Camelia Mitoșeru?

Ștefan Duca: Am aflat mult mai târziu, eu fiind mai mereu plecat în străinătate, că fiica noastră Cristina era total schimbată, tristă, nu vorbea, nu-și deschidea sufletul nici măcar cu mama ei.Povestind despre această situație, părintele Galeriu –  parohul Bisericii Sf. Silvestru, care le botezase pe fetele noastre – ne-a spus că el crede că cineva (mama lui Mitoșeru, Camelia) îi face farmece, vrăji Cristinei. Și noi l-am întrebat cum este posibil așa ceva, fiindcă nu înțelegeam.

Atunci, cu răbdare, el ne-a spus că acestea (n. red. – farmecele, vrăjile) se fac prin mâncare, atingere corporală, îmbrăcăminte, salivă, cadouri impuse. Abia atunci am realizat că un cadou – un colier de aur cumpărat de mine din Belgia, dăruit Cristinei de ziua ei – dispăruse de la gâtul fetei. La întrebarea mea, Cristina a spus că l-a împrumutat Cameliei Mitoșeru. În schimb, aceasta îi dăruise niște inele de tinichea pentru fiecare deget. Pentru a o lega de Mihai și pentru ca Cristina să facă tot ce doreau ea și fiul ei. Așa ne-am trezit noi, într-o zi, cu Camelia Mitoșeru că o păcălise pe Cristina, o invitase pe la ea, pe acasă, drept trofeu pentru fiul ei.

„Am vrut să o ajut pe Cristina să scape de ei”

Declarațiile tulburătoare ale lui Ștefan Duca nu se opresc aici.

Ștefan Duca: De atunci a urmat un calvar, atât pentru Cristina, cât și pentru noi, fiind manipulată și prezentată ca fiind iubita lui Mihai. Dar, în realitate, eu m-am opus în permanență acestei legături.

Într-o zi, i-am chemat pe amândoi, pentru că lucram la reprezentanța diplomatică în Istanbul, unde eram reprezentant al României, în speranța că vom putea scăpa de acest individ și de maică-sa.

Le-am făcut mai multe cadouri… Inclusiv o cameră de filmat Sony. Am vrut să o ajut pe Cristina să scape de ei.

Influența nefastă a fost a Cameliei Mitoșeru, mama lui Mihai Mitoșeru. Cu vrăjile ei…

(NU RATA: MIHAI MITOȘERU A CRESCUT FĂRĂ TATĂ, DAR L-A IERTAT ÎNAINTE DE MOARTE. “N-A VORBIT CU MINE, CĂ AVEA BOALĂ PE MAMA…”)

”Camelia Mitoșeru a căutat să se răzbune pe Cristina”

Tatăl Cristinei explică și de ce a hotărât să rupă, într-un final, tăcerea.

CANCAN.RO: Ce v-a determinat să vorbiți? De-a lungul timpului, ați mai dat interviuri. Dar de ce acum?

Ștefan Duca: Dintr-un singur motiv. Din păcate, Camelia Mitoșeru și Mihai Mitoșeru nu s-au mulțumit cu faptul că Mihai a scăpat de închisoare și, practic, fără nicio pedeapsă după accident.

Camelia Mitoșeru a continuat, prin toate mijloacele de influență – canale TV, ziare, reviste etc, am intervenit și la CNA pentru a lămuri situația…  -, să mintă cu nerușinare că Mihai Mitoșeru este nevinovat, că nu-și mai aduce aminte nimic.

Și asta contrar faptelor care sunt specificate în hotărârea judecătorească.

A dorit și dorește să-l mențină în atenția opiniei publice și a-l lega de această suferință a noastră. Ca și cum ei sunt victimele acestei tragedii… Nu noi…

Am ieșit acum cu aceste declarații pentru că, pe viitor, orice acțiune mincinoasă a Cameliei Mitoșeru în alte ziare sau pe alte canale TV să fie preîntâmpinată. Lumea să știe toate lucrurile acestea, să cunoască adevărul și să nu mai publice nimeni toate chestiile.

În plus, chiar și acestui ultim interviu – acordat de Camelia Mitoșeru unei publicații centrale -, nu trebuie pusă întrebarea despre Cristina Duca. Putea să își povestească viața ei…

În anul 2000, în anul în care a fost omorâtă Cristina, eu eram directorul general al Stațiunii Predeal SA, dar nu-i spusesem Cristinei, pentru a nu afla și Camelia Mitoșeru și fiul ei.

De-a lungul anilor, ea afla, prin Cristina, orice lucru despre noi, despre mine, unde plecam eu în străinătate, în orice moment… Aflând ulterior despre acest lucru – că eu eram director general la Predeal – Camelia Mitoșeru a căutat să se răzbune pe Cristina.

(AFLĂ AICI: CAMELIA MITOȘERU, PRIMELE DECLARAȚII DUPĂ CE A FOST EXTERNATĂ: ”M-AM TREZIT CU CIOBURI ÎN MÂNĂ”)

Mihai Mitoșeru a crescut fără tată, dar l-a iertat înainte de moarte: “N-a vorbit cu mine, că avea boală pe mama…”

”Ei urmăreau doar să tragă bani prin Cristina”

Explicațiile lui Ștefan Duca pentru evoluția relației dintre fiica sa și fiul Cameliei Mitoșeru sunt, în continuare, tulburătoare.

Ștefan Duca: După părerea mea și din investigațiile mele, aflând că eu sunt director acolo și că nu i-am primit să le dau bani, să îi bag în seamă etc., Mihai s-a certat cu Cristina.

Eu am apărut la televiziune, la Pro TV, atunci, doreau unii să mă schimbe, deși mai aveam vreo patru ani de director general, voiau să pună mâna pe hoteluri.

Am fost arestat 24 de ore, fără mandat de arestare, fără nimic, am fost ținut în arestul Poliției și m-a scos avocatul meu a doua zi, cu intervenția la Camera Deputaților, la Comisia de Litigii și Abuzuri. Asta s-a întâmplat chiar înainte de accident.

Ei atunci au aflat că eu am fost director general (n. red. – Camelia Mitoșeru și Mihai Mitoșeru) și, văzând că nu pot să profite de mine…

Deși le-am dat o grămadă, ca să o scap pe Cristina de ei, au fost la Sinaia, le-am plătit mesele… Un coleg de-al meu era director la ”Montana”, în Sinaia, iar eu, în perioada aceea, eram plecat în străinătate.

Și i-am spus Cristinei: «Te duci cu dobitocul ăsta al tău… Caută să scapi de el, că e un păcălici, un mincinos, un fătălău».

Ei urmăreau doar să tragă bani prin Cristina. Pe mine mă interesa doar de fiica mea… Acel colier despre care am vorbit mai devreme a rămas până în ziua de zi tot la mama lui Mihai Mitoșeru, la Camelia.

„S-au certat în mașină pentru că Mihai Mitoșeru și mama sa au aflat cine eram eu”

Momentul accidentul a fost perceput într-un mod propriu de părintele îndurerat.

Ștefan Duca: După ce am avut discuția cu Cristina și după ce am apărut la TV, ei au aflat. Și s-au certat în mașină Cristina cu Mihai Mitoșeru.

În Matizul acela s-au certat, pentru că au avut un șoc când m-au văzut la TV. S-au certat în mașină pentru că Mihai Mitoșeru și mama sa au aflat cine eram eu.

Mihai i-a imputat Cristinei că nu le-a spus nimic, Cristina le-a spus că nu știa nimic… Nu i-am spus Cristinei, mă repet, ca să nu afle Camelia Mitoșeru și Mihai Mitoșeru.

A fost un fond tensionat în acea mașină, s-au certat în mașină și Mihai Mitoșeru a lovit-o. Expertul spune că a tras de volan atunci când a lovit-o și a acroșat șanțul. El era la volan.

S-au rostogolit de șase ori cu Matizul, Cristina a murit

Mihai Mitoșeru și iubita lui, Cristina Duca, erau implicați într-un accident rutier în urmă cu 22 de ani. Fata avea să-și piardă viața, înainte de a fi transportată la spital.

Mitoșeru și Cristina Duca se aflau într-un Matiz care avea să se rostogolească de șase ori, la ieșirea dintr-o localitate din județul Călărași.

Ce a notat instanța

”Instanța are în vedere faptul că infracțiunea reținută în sarcina inculpatului are un grad ridicat de pericol social determinat de valoarea socială ce s-a vătămat prin comiterea acestei fapte penale de persoana inculpatului care, în cursul urmăririi penale și al cercetării judecătorești, nu a cooperat cu organele judiciare deși, așa cum s-a arătat mai sus, are cunoștiință despre modul în care s-a produs accidentul rutier și a ascuns adevărul, ceea ce a determinat nejustificat de mult a soluționării cauzei penale de fata și, implicit, agravarea suferinței încercate de familia victimei. 

Desigur, prin atitudinea sa, inculpatul a produs indignare în rândul publicului larg, prin aceea că, negând săvârșirea faptei penale și transferând responsabilitatea conducerii autoturismului în sarcina victimei, a întinat noblețea sentimentelor de dragoste, de iubire și de demnitate, valori morale mult prețuite în
societatea românească și în mod deosebit în lumea teatrului din care provine inculpatul.

Fără îndoială, asupra inculpatului s-a produs o determinare din partea persoanelor apropiate, care din prea multă dragoste pentru inculpat, l-au convins pe acesta să nege săvârșirea faptei penale, însă, chiar în condițiile existenței acestei determinări, adoptarea de către inculpat a poziției ”D-lui Goe” care a dormit și nu știe cine a tras semnalul denotă că acesta posedă UN CARACTER CE NU ESTE COMPATIBIL CU STATUL SAU SOCIAL, deși în prima faza a recunoscut că el a condus și regretă.

Prin considerentele arătate la art.74 lit a. și lit c. din Cod Penal, instanța constată că pentru atingerea dublui scop al pedepsei penale este necesar a se aplica pedeapsa închisorii de 3 ani.

Dispune suspendarea condiționată a executării pedepsei de 3 ani închisoare aplicată inculpatului Mitoșeru Mihai pe durata unui terman de încercare de 5 ani, în temeiul art 81-82 din Cod Penal. Punem în vedere inculpatului Mitoșeru Mihai dispozițiile art. 83 Cod Penal potrivit cărora săvârșirea unei alte infracțiuni în timpul termenului de încercare are drept consecință revocarea suspendării condiționate a executării pedepsei”.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la [email protected], să ne sune la 0741 CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsApp.

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Cristian Blănuță este redactor la CANCAN.RO, site care face parte din Grupul de Presă GÂNDUL. A început să lucreze în mass-media în anul 1996, la ziarul MONITORUL DE BACĂU. Au urmat ZIARUL DE BACĂU, PROSPORT (Ediția de Moldova), SPORT citeste mai mult
Parteneri
O femeie de 62 de ani a DISPĂRUT de acasă, în cartierul Militari din Capitală. Familia o caută și prin intermediul rețelelor de socializare
O femeie de 62 de ani a DISPĂRUT de acasă, în cartierul Militari din Capitală....
GALERIE FOTO. „Devoratoarea de milionari” din Călărași i-a înnebunit pe englezi!
GALERIE FOTO. „Devoratoarea de milionari” din Călărași i-a înnebunit pe englezi!
A făcut pulsurile s-o ia razna! IREAL: cum a apărut Corina Caragea în fața fanilor români la Euro
A făcut pulsurile s-o ia razna! IREAL: cum a apărut Corina Caragea în fața fanilor...
Amante celebre din showbiz-ul românesc! Unele au ajuns în faţa altarului, altele au rămas doar cu amintirea
Amante celebre din showbiz-ul românesc! Unele au ajuns în faţa altarului, altele au rămas doar...
Rică Răducanu a redeschis localul din Neptun: „S-a lăsat cu șucăr!”. Cât costă micii, ciorba de burtă și o porție de pomana porcului?
Rică Răducanu a redeschis localul din Neptun: „S-a lăsat cu șucăr!”. Cât costă micii, ciorba...
Monica Gabor, prima reacție după ce a văzut imaginile cu Irina din România! Unde a dus-o Irinel Columbeanu pe fiica lor înainte să se întoarcă în America și ce a avut de zis fosta soție?
Monica Gabor, prima reacție după ce a văzut imaginile cu Irina din România! Unde a...
VIDEO „Doamne, ce mare este gheața!” Furtunile au făcut ravagii în jumătate de țară
VIDEO „Doamne, ce mare este gheața!” Furtunile au făcut ravagii în jumătate de țară
Nouă declarație controversată a lui Teodosie. Recomandarea pentru femeile care nu vor să aibă relaţii cu soţii lor
Nouă declarație controversată a lui Teodosie. Recomandarea pentru femeile care nu vor să aibă relaţii...
RCA-ul acoperă DAUNE dacă la volanul mașinii s-a aflat altă persoană în accident?
RCA-ul acoperă DAUNE dacă la volanul mașinii s-a aflat altă persoană în accident?
Ce intervenții estetice are Carmen de la Sălciua! Cântăreața a dezvăluit secretul frumuseții ei: „Am mici ajustări”
Ce intervenții estetice are Carmen de la Sălciua! Cântăreața a dezvăluit secretul frumuseții ei: „Am...
Filmul tragediei de la fabrica din Ibănești. Cum au murit, de fapt, cei 4 bărbați
Filmul tragediei de la fabrica din Ibănești. Cum au murit, de fapt, cei 4 bărbați
Gagea, deranjat de gestul pe care l-a făcut Alexandra atunci când l-a luat pe Bogdan de mână. „Ai impresia că Bogdan nu are șanse în fața nimănui?”
Gagea, deranjat de gestul pe care l-a făcut Alexandra atunci când l-a luat pe Bogdan...
Andreea Antonescu a spus ce crede despre relația Andreei Bălan cu Victor Cornea! Ce reacție a avut când a auzit de nunta secretă a prietenei sale: „Adevărul îl știm noi”
Andreea Antonescu a spus ce crede despre relația Andreei Bălan cu Victor Cornea! Ce reacție...
Subiecte la Evaluarea Națională 2024 - română. Elevii au la dispoziție două ore pentru a rezolva subiectele
Subiecte la Evaluarea Națională 2024 - română. Elevii au la dispoziție două ore pentru a...
BANCUL ZILEI. Niște canibali îl prind pe BULĂ: Plătești 100 de $, iei bătaie sau mănânci „rahat”? Tu alegi!
BANCUL ZILEI. Niște canibali îl prind pe BULĂ: Plătești 100 de $, iei bătaie sau...
Top 5 aplicații de navigație utilizate de șoferi. 3 RIVALE pentru Google Maps și Waze
Top 5 aplicații de navigație utilizate de șoferi. 3 RIVALE pentru Google Maps și Waze
Țara în care 99% din populație este INCINERATĂ
Țara în care 99% din populație este INCINERATĂ
De necrezut! Ce a spus Laurențiu Reghecampf despre trecutul amoros al iubitei lui, Corina Caciuc: „Eu sunt fixist. Cum aș putea să aflu...”
De necrezut! Ce a spus Laurențiu Reghecampf despre trecutul amoros al iubitei lui, Corina Caciuc:...
LIVE /  Evaluare Națională 2024 la limba română. Ce le-a picat elevilor de clasa a VIII-a. Update
LIVE / Evaluare Națională 2024 la limba română. Ce le-a picat elevilor de clasa a...
Evaluarea Națională 2024. Barem limba română. Cum se rezolvau subiectele și ce notă ai putea obține
Evaluarea Națională 2024. Barem limba română. Cum se rezolvau subiectele și ce notă ai putea...
Marele actor român a plecat prea devreme dintre noi. România a pierdut o mare stea
Marele actor român a plecat prea devreme dintre noi. România a pierdut o mare stea
Anunţ BOMBĂ după vizita în România. Irina Columbeanu părăseşte America. Cum va reacţiona Monica Gabor
Anunţ BOMBĂ după vizita în România. Irina Columbeanu părăseşte America. Cum va reacţiona Monica Gabor
Vine va ridica trofeul UEFA EURO 2024! Descoperă pronosticul!
Vine va ridica trofeul UEFA EURO 2024! Descoperă pronosticul!
Coloana oficială care îl trasporta pe Viktor Orban, implicată într-un accident rutier în Germania. Un poliţist a murit
Coloana oficială care îl trasporta pe Viktor Orban, implicată într-un accident rutier în Germania. Un...
Românii cu mașini pe benzină și motorină sunt obligați. Vor fi TAXAȚI în plus din 1 iulie
Românii cu mașini pe benzină și motorină sunt obligați. Vor fi TAXAȚI în plus din...
Ciorbă de fasole, acrită cu corcodușe. Un festin culinar, pe timp de caniculă
Ciorbă de fasole, acrită cu corcodușe. Un festin culinar, pe timp de caniculă
ȘOCUL pe care l-a avut un cuplu de turiști români când a primit nota de plată la un restaurant în Turcia. Cât au costat două șaorme cu cartofi prăjiți
ȘOCUL pe care l-a avut un cuplu de turiști români când a primit nota de...
Arăţi ca la 18 ani! Marea iubire a lui Ion Ţiriac, apariţie încântătoare! Şi-a luat prin surprindere fanii
Arăţi ca la 18 ani! Marea iubire a lui Ion Ţiriac, apariţie încântătoare! Şi-a luat...
Spectacol pe cer într-un oraș din România cu o zi înainte de Rusalii. Localnicii au fost martorii unui fenomen inedit. Ce a apărut
Spectacol pe cer într-un oraș din România cu o zi înainte de Rusalii. Localnicii au...
Huiduielile de la concertul Coldplay au dus la o creștere semnificativă a tarifelor. Câți bani cere acum Babasha ca să cânte la concerte
Huiduielile de la concertul Coldplay au dus la o creștere semnificativă a tarifelor. Câți bani...
Îți mai amintești de Kitty Cepraga? Care mai este viața actriței. Are 44 de ani în prezent
Îți mai amintești de Kitty Cepraga? Care mai este viața actriței. Are 44 de ani...
Cum a ajuns un fermier din România să arunce fasolea pe marginea drumului. ”Să produc cu 5 lei și să vând cu 3? Mai bine o arunc!”
Cum a ajuns un fermier din România să arunce fasolea pe marginea drumului. ”Să produc...
Insula din Grecia care vrea să limiteze numărul turiștilor. Mulți români merg în vacanță aici
Insula din Grecia care vrea să limiteze numărul turiștilor. Mulți români merg în vacanță aici
×