Syda și noua iubită au chefuit la manele până la 3 dimineața! A plouat cu bani peste Salam și Elis Armeanca! VIDEO

Publicat: 27/06/2019 | 23:21

Bogdan Ionescu are stofă de campion și ”lovește” pe bandă rulantă în rândul frumuseților din lumea bună. După ce, în urmă cu câteva săptămâni, v-am dezvăluit, în premieră, AICI, că fostul ginere al lui Traian Băsescu s-a combinat cu fiica unui afacerist de top din Craiova, seducătorul Syda pare că a făcut o schimbare și a bifat o nouă cucerire, pe care o tratează mai ceva ca pe o prințesă. (Cel mai bine platit job din București) Bogdan Ionescu l-a plătit regeste pe Florin Salam ca să-i cânte proaspetei sale iubite. CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, vă prezintă, în exclusivitate, imaginile de-a dreptul savuroase.(CITEȘTE ȘI: GINA PISTOL DESPRE NUNTA CU SMILEY: ”O SĂ-I PORT NUMELE, DACĂ…”)

De la începutul anului, Syda a bifat trei cuceriri de marcă și dovedește că are randament de ”campion”. După ce s-a iubit cu fiica unui renumit afacerist din Craiova, fostul ginere al lui Traian Băsescu s-a cuplat cu o senzuală blondină, Sheila Giafer. (Poți câștiga 10.000$ în fiecare lună!)

D.A.S. (Departamentul de Anchete Speciale al Cancan.ro) a intrat în posesia unor imagini unice de la ultima petrecere la care au participiat Syda și noua lui iubită. (NU RATA, AICI: AU DEPUS ÎN SECRET ACTELE LA STAREA CIVILĂ! ADELINA PESTRIȚU SE CĂSĂTOREȘTE ÎN WEEKEND CU ”FUCKY”)

Petrecere de pomină, cu lăutari de top

Bogdan Ionescu pare să fie un gentleman incurabil și își tratează noua cucerire ca la carte. Fostul ginere al lui Traian Băsescu a ”spart” o sumă frumușică pe lăutari. Syda a fost în centrul atenției la petrecerea organizată, zilele trecute, la un renumit local din apropierea Capitalei.

Florin Salam a cântat frenetic pentru Syda și iubita acestuia

Bogdan Ionescu a acaparat ringul de dans și nu a contenit cu dedicațiile la adresa frumoasei sale partenere. Florin Salam i-a dedicat lui Syda, dar și senzualei Sheila, mai multe melodii. În consecință, ex-ginerele lui Traian Băsescu l-a plătit regește pe artist. Scenele s-au repetat și, după ce la microfon și-a făcut apariția Elis Armeanca, Syda și senzuala lui iubită, Sheila, au petrecut pe ritmurile amețitoare până aproape de zorii zilei. (NU RATA, AICI: PRIMELE IMAGINI CU BIANCA DE LA ”INSULA IUBIRII” & NOUL IUBIT)

Syda și noua iubită au chefuit la manele până la 3 dimineața!

A fost căsătorit cu Elena Băsescu

Elena Băsescu și Bogdan Ionescu au divorțat la începutul lunii septembrie 2016, după patru ani de mariaj. Copiii cuplului au rămas în grija mamei și ambele părți au decis să păstreze tăcerea cu privire la motivele pentru care au ales să-și spună adio .(NU RATA, AICI: SEXOASA ASISTENTĂ A LUI RĂZVAN & DANI REFUZĂ DIVORȚUL CERUT DE SOȚUL EI)

„Convenţia pe care o am cu mama copiilor este de o săptămână legată în luna iulie şi alta în luna august în care avem copiii fiecare. Ne petrecem vacanţa împreună, ca o adevărată familie şi ne înțelegem foarte bine, fiind o legătură care s-a creat în timp, prin înțelegere şi unitate. Copiii se simt minunat, având alături atât bunicii  (părinții mei), cât şi pe noi, fiind mereu în centrul atenției, iubiți si răsfățați”, a spus Bogdan Ionescu într-un interviu mai vechi.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)