Tatăl copilului Annei Lesko, primele și singurele declarații despre ”divorț”: ”Anna are experiența necesară pentru a gestiona corect această relație…”

Autor:
Publicat: 19/09/2019 | 22:47

Anna Lesko și DJ Vinnie s-au despărțit după opt ani, dar nu au încheiat definitiv socotelile. Relația lor s-a răcit la scurt timp după ce sexoasa cântăreață a fost filmată într-un club, în timp ce se săruta cu Mike Diamondz. În exclusivitate pentru CANCAN.RO, SITE-UL NR. 1 DIN ROMÂNIA, tatăl copilului Annei Lesko a făcut primele și singurele declarații despre ”divorț”. 

Anna Lesko este fără doar și poate una dintre cele mai dorite femei din România. Felul în care arată și senzualitatea ei au făcut mulți bărbați, inclusiv celebri, să suspine după ea, însă rămâneau doar cu privitul… Până într-o zi, când Anna s-a lăsat purtată de val, într-un club din București, deși, oficial, era într-o relație cu DJ Vinnie. Iar CANCAN.RO, SITE-UL NR. 1 DIN ROMÂNIA  a prezentat imaginile cu frumoasa artistă în timp ce se săruta cu Mike Diamondz!

„Nu consider că este corect din partea mea să…”

Anna Lesko și DJ Vinnie au ”divorțat”

Și așa a început relația ei cu DJ Vinnie să se răcească, iar recent și-au spus adio. Acum au trecut la faza de „partaj”. Chiar dacă nu au fost căsătoriți, cei doi au dobândit bunuri împreună, dar cea mai importantă rămâne custodia fiului lor.

Anna Lesko a evitat să facă vreo declarație până în prezent pe acest subiect și a încercat să arate lumii întregi că fiul ei este prioritatea numărul 1 acum, drept dovadă îl ia cu ea aproape peste tot. DJ Vinnie, în schimb, a spart gheața.

Eu nu sunt o persoană publică, dar Anna este. Astfel, orice discuție, explicație, răspuns, nu poate avea repercusiuni decât în avantajul sau dezavantajul Annei. Nu consider că este corect din partea mea să vorbesc într-un mod oficial despre subiectele publice ce o privesc. Dacă aveți întrebări, ar trebui să luați legătura cu Anna. Dintre noi doi, ea are cu siguranță experiența necesară pentru a gestiona corect această relație media”, a declarat Adrian Neniță, în exclusivitate pentru  CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA.

Anna Lesko a devenit mamă la 35 de ani!

Anna Lesko este o cântăreață, pictoriță şi textieră din Republica Moldova. Ea s-a născut pe 10 ianuarie 1979, în Chișinău, iar, la vârsta de 17 ani, s-a stabilit în România. Artista are o carieră muzicală bogată, piesele sale fiind foarte apreciate. Ea surprinde şi prin ţinutele spectaculoase pe care alege să le poarte în show-urile sale. În ceea ce priveşte relaţiile sentimentale, cea mai cunoscută este cea cu Irinel Columbeanu.

Anna Lesko a trăit o frumoasă poveste de dragoste cu Adrian Neniță, cunoscut pe numele de scenă DJ Vinnie. Artistul s-a născut tot în Chisinau și a moștenit talentul și pasiunea pentru muzică de la părinții săi: tatăl cântă la acordeon, mama este solistă. Iar fratele și sora lui Adrian cântă la vioară.

Anna Lesko a devenit mămică pentru prima dată la 35 de ani, iar sarcina a  ținut-o ascunsă până aproape în luna a opta. Adam, fiul pe care i l-a dăruit lui Adrian Neniță, a venit pe lume pe 30 martie 2014. (CITEȘTE ȘI: ANDREEA ANTONESCU, DECLARAȚII TRANȘANTE DESPRE DIVORȚ)

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)