TOP 20 – Vedete din România care au fost prinse de paparazzii noștri făcând amor nebun la mare

Publicat: 19/12/2019 | 10:00

Dacă nu toți oamenii sunt vedete, cu siguranță că vedetele sunt oameni, la rândul lor. În consecință, cad în ”păcat”, uneori foarte ușor, dând frâu liber pasiunii nestăvilite, cu atât mai mult cu cât sângele clocotește, iar atmosfera – vară, mare, plajă – este propice și îndeamnă la ”acțiune rapidă”.  CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, a obținut, de foarte multe ori, imagini cu vedete în ipostaze ”încinse”. De aceea, vă propunem un senzațional TOP al celebrităților (sur)prinse în ”flagrant pasional”. Iar fotografiile, după cum veți putea observa, sunt absolut… incredibile. (CITEȘTE ȘI: GALERIE FOTO INDECENTĂ. TOP 69 CELE MAI JUCĂUȘE VEDETE DIN ROMÂNIA, FOTOGRAFIATE ÎN POZIȚII MEGA-PROVOCATOARE!)

Da, iubirea nu poate fi plasată între paranteze, iar pasiunea – inegalabilul dans al hormonilor, în ultimă instanță – nici atât. Declanșată de un cuvânt, de o atitudine sau de o vestimentație redusă la detalii insignifiate, pasiunea face ravagii, neținând cont de loc sau moment. E de înțeles, în astfel de condiții dinainte stabilite :), că vedetele autohtone abandonează 100% inhibițiile și, plecând de la premisa că spațiul public le oferă, totuși, o oarecare intimitate, se descătușează și uită că aparatul de fotografiat poate fi prezent oriunde și oricând.  (VEZI ȘI: TOP 50 CELE MAI SEXY POSTERIOARE DIN SHOWBIZ. CE POZIȚII OCUPĂ ANTONIA, BIANCA & ANDRA)

Nu și-au dorit să fie văzuți, dar ”febra” și-a spus cuvântul…

Sunt permanent sub lumina reflectoarelor și, de foarte multe ori, încearcă din răsputeri să nu arate publicului mai mult decât trebuie. Totuși, CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, este pe fază și nu ratează momentele pătimașe ale bombelor-sexy, menținând vedetele din showbiz sub… lupă. Bineînțeles, fanii acestora nu pot fi decât încântați atunci când ”prind” imagini în care preferații sau preferatele lor se dezlănțuie pasional. Imagini ”fierbinți” cu Andreea Bălan, Dorian Popa, Laurette, Cosmina Păsărin, Adela Popescu sau Romică Țociu nu pot fi ratate, iar GALERIA FOTO de astăzi este încă un punct de reper… senzual în acest scenariu incitant unde vedetele – iluzionându-se că sunt departe de privirile indiscrete – dau frâu liber, chiar în aer liber, pasiunii.  (NU RATA: TOP 30 – VEDETELE DIN ROMÂNIA CARE S-AU IUBIT ÎN LOCURI PUBLICE)

Momente memorabile, imagini senzaționale

„Prefer să mor de pasiune decât de plictiseală”, spunea celebrul Pablo Picasso. Iar vedetele autohtone, chiar dacă nu s-au gândit, neapărat, la artistul respectiv, au preferat să alunge plictiseala, ”reușind” să ofere momentele memorabile care sunt așteptate, cu sufletul la gură, de fiecare fan.  (CITEȘTE ȘI: TOP 20 – CELE MAI EROTICE GAFE ALE VEDETELOR LA MARE. CUM AU ”COMIS-O” BIANCA DRĂGUȘANU, OANA ZĂVORANU, DANIELA CRUDU, ANDREEA BĂLAN ȘI MIHAELA RĂDULESCU) Bineînțeles, Daniela Crudu nu putea lipsi din acest TOP de senzație oferit de CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România. Iar Alex Pițurcă sau… inegalabila Loredana Chivu ocupă, la rândul lor, poziții privilegiate. Le veți putea vedea/admira pe Roxana Vancea, Lili Sandu și Adina Postelnicu, iar Simona Trașcă a spus și ea ”prezent”.  (NU RATA: TOP 40 – VEDETE DIN ROMÂNIA CARE S-AU LUAT LA TRÂNTĂ CU STICLELE ȘI AU PIERDUT LUPTA! IMAGINI AMEȚITOARE)

Încă o dată, frumoasele vedete autohtone oferă fanilor imagini incitante, iar extraordinara GALERIE FOTO  – destinată exclusiv adulților – elimină orice urmă de îndoială.  (VEZI ȘI AICI: TOP 50 – CELE MAI MARI SILICOANE DIN SHOWBIZ-UL ROMÂNESC. CE LOCURI OCUPĂ ANDREEA MARIN, BIANCA DRĂGUȘANU, ANTONIA ȘI ANDREEA MANTEA)

Citește și...