Ultimă oră. După şase ore de audieri, Dragoş Bîrligea a recunoscut că a consumat cocaină! Bărbatul voia să plece în Liban şi…

Publicat: 05/02/2018 | 12:48

Dragoş Bîrligea, şoferul care a provocat accidentul de pe Bulevardul Dacia, a fost reţinut pentru 24 de ore. CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, vă prezintă, în exclusivitate, ce a declarat bărbatul pe durata audierilor. A recunoscut că a consumat cocaină şi a susţinut că nu a dorit nicio secundă să-şi omoare soţia, ci doar să o sperie.

 

Dragoş Bîrligea, şoferul care a provocat un accident, sâmbătă, în centrul Bucureştiului, pe Bulevardul Dacia, a fost externat şi dus la audieri. Acesta a dat explicaţii,  timp de şase ore, pentru gestul incredibil pe care l-a comis. Surse judiciare ne-au declarat că bărbatul a povestit că locuieşte cu soţia sa, în Capitală. În plus, a recunoscut că atât el, cât şi partenera sa, au consumat cocaină cu puţin timp înainte de incident. (VEZI AICI: Şoferul care a provocat accidentul de pe Dacia, reţinut)

Dragoş Bîrligea a precizat că nu a dorit nicio secundă să-şi omoare soţia, ci doar să o sperie. În plus, acesta a dezvăluit că femeia îi cerea să meargă cu viteză prin Bucureşti pentru că îi plăcea la nebunie acest lucru. Întrebat cu ce se ocupă, bărbatul de 39 de ani a spus că împreună cu partenera sa deţine un studio de  videochat, dar că afacerea nu merge deloc bine.

În plus, conform surselor CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, Dragoş Bîrligea luase, recent, decizia să se mute în Liban alături de soţia sa. Cei doi au ajuns conjunctural în respectiva ţară. Le-a plăcut foarte mult, au rămas impresionaţi de viaţa de acolo şi doreau să-şi deschidă chiar şi unele afaceri.

Dragoş Bîrligea şi-a ameninţat soţia: “Te omor!”

Cinci oameni au fost răniţi, sâmbătă după-amiază, în urma unui accident rutier în care au fost implicate patru maşini, pe Calea Griviţei din Capitală. Potrivit primelor informaţii, Dragoş Bîrligea şi-ar fi bătut soţia în timp ce conducea. Femeia le-a spus anchetatorilor că soţul ei ar fi încercat să o omoare, provocând intenţionat accidentul. (CITEŞTE ŞI: Prima reacţie a şoferului care a provocat accidentul din Calea Griviţei: „Da, eram drogat!”)

Bărbatul este din Câmpina, judeţul Prahova. Sâmbătă după-amiază, el ar fi ameninţat-o pe soţia lui că o omoară, a provocat un accident rutier pe Calea Griviţei, iar conflictul a continuat şi după impact, când femeia a încercat să fugă cu un taxi.

Bărbatul ar fi urlat la femeie: „TE OMOR!”. Femeia a mai spus că partenerul său era drogat. Bărbatul a lovit-o pe femeie în continuare până la venirea poliţiei. Abia după ce a ajuns poliţia şi l-a imobilizat, femeia a reuşit să scape de loviturile acestuia. După ce ar fi realizat ce a făcut, şoferul a dat intenţionat cu capul în geamul unui taxi, spunând că vrea să se sinucidă. (NU RATA: Accident grav în centrul Capitalei. Şoferul vinovat era sub influenţa unor substanţe şi a devenit violent)

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

 

Citește și...