Un șef al Poliției Române e acuzat de o studentă că a lăsat-o gravidă: ”Mi-am provocat avortul…”

Publicat: 25/11/2018 | 22:16

Caz uluitor în România. Un șef al Poliției Române este acuzat de o studentă, cu care ar fi avut o relație extraconjugală, că ar fi lăsat-o gravidă.(Cum câștigi bani rapid)  CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, vă prezintă, în exclusivitate, mărturiile-bombă ale tinerei. (CITEȘTE ȘI: ÎNDRĂGITUL CÂNTĂREȚ RAOUL ARE O CONDAMNARE CU SUSPENDARE, IAR ACUM…)

Un scandal de proporții e pe cale să producă un adevărat cutremur în Poliția Română. Unul dintre șefii instituției este în prim-planul unei telenovele amoroase. (Angajează-te și câștiga 10.000$ lunar!) O tânără studentă îl acuză pe acesta că ar fi lăsat-o gravidă. Tânăra a făcut mărturisiri uluitoare, în exclusivitate pentru CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA. (NU RATA, AICI: SEXY-ASISTENTA DE LA ANTENĂ SCHIMBĂ MAȘINILE ÎN FUNCȚIE DE SEZON)

“Nu ne vedeam des, doar când putea el să scape de nevastă”

”L-am cunoscut la începutul lunii august prin intermediul unor prieteni, dar prima dată ne-am văzut pe data de 8 octombrie, când am avut și primul moment intim, care s-a petrecut în mașină. (Cel mai bun studio de videochat din București face angajări) Nu ne vedeam des, doar când putea el să scape de nevastă. De două ori am fost la un hotel, acolo unde eu am plătit camera. Totul a fost OK până acum două săptămâni, când a aflat că am rămas însărcinată. Nu m-am mai putut înțelege cu el”, a mărturisit Georgiana, tânăra studentă care susține că a fost lăsată gravidă de un șef al Poliției Române. (NU RATA, AICI: MESAJ RĂVĂȘITOR AL VĂDUVEI LUI FANE SPOITORU)

Un șef al Poliției Române e acuzat de o studentă că ar fi lăsat-o gravidă

”Mi-am provocat avortul pentru că…”

”Mi-am provocat avortul pentru că el a zis că nu o să-l recunoască. A început să mă amenințe, să îmi spună că e cel mai bine să tac din gură ca să nu-i afecteze funcția. (Cât câștigi la un studio de videochat din București)  El mi-a zis că o să-l pierd și că ne despărțim dacă nu fac avort, iar, dacă decid să păstrez copilul, oricum nu-l va recunoaște și nu mă va susține în creșterea lui”, a mai declarat tânăra, pentru CANCAN.RO; SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA. (NU RATA, AICI: IVAN PESIC, FOTBALISTUL SCOS DIN LOT DE REDNIC, SE ”ANTRENEAZĂ” LA SHOPPING CU O…. BLONDĂ!)

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Citește și...