Unul dintre cei mai temuți criminali români a șocat judecătorii! A cerut să…

Publicat: 15/06/2019 | 22:41

Marian Clită este cel care l-a ucis, cu bestialitate – în beciurile Securității – pe disidentul Gheorghe Ursu însă judecătorii au hotărât că poate fi eliberat condiționat.  (Poți câștiga 10.000$ în fiecare lună!) Ieșit din închisoare, Marian Clită a făcut ceea ce știa mai bine. A recidivat. În 2010, într-o cameră de hotel din Copenhaga, el a ucis o stewardesă, fiind extrădat în România pentru a ispăși o pedeapsă de 12 ani de închisoare. Bineînțeles, Marian Clită a cerut, din nou, să fie eliberat condiționat. CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, vă prezintă soluția dată de instanța de judecată, în 12.06.2019, în cazul lui Marian Clită. (Citește și: UN ROMÂN A CÂȘTIGAT PROCESUL CU BLUE AIR FIINDCĂ I-A ÎNTÂRZIAT AVIONUL 5 ORE)

Disidentul Gheorghe Ursu a fost ucis de Marian Clită, în 1985, în beciurile Securității. Însă criminalul a negat fapta. Clită nu a recunoscut rolul său în uciderea lui Ursu: „Io-s condamnat pe cuvântul lui Gicuţă, contra cuvântului meu”. Despre o judecătoare care l-a condamnat spunea că este „un jaf de judecătoare”. Iar când i se puneau întrebări care îl ”deranjau”, avea răspunsul pregătit: „Băgaţi-mi o declaraţie oscilantă, nu mai ţin minte!” (Cel mai bine platit job din București)

Marian Clită – supranumit și ”Securistul ucigaș” – a susţinut că Gheorghe Ursu era bătut de anchetatori şi că venea de la audieri plin de sânge la nas şi pe cămaşă. În timpul procesului, Marian Clită a avut o atitudine sfidătoare la adresa instanței „Unele întrebări mă depăşesc total”, ”Unele întrebari sunt infantile”, „Suntem la circ aici?”, „Am probleme cu prostata, vreţi sa urinez aici, în boxă?”, „Am 3-4 facultăți, se poate?”. Procesul s-a oprit, la un moment dat, pentru jumătate de oră, pentru ca Marian Clită să fie dus la toaletă, conform adevarul.ro.

Marian Clită: ”Lovitură dată de mine în zona ombilicului”

Totuși, potrivit aceleiași surse, Marian Clită a recunoscut că l-a lovit, o dată, pe Gheorghe Ursu. „A mers la cabinetul medical ca urmare a unei lovituri date de mine în burtă, în zona ombilicului. Acolo i s-au administrat antispastice. După ce s-a întors de la cabinet s-a liniștit. Când s-a trezit a avut scaune cu sânge, apoi a fost dus la Spitalul Penitenciar Jilava.

Am văzut declaraţia lui Tudor Stănică, care mi s-a părut puerilă, întrucât menţiona că nu l-au dus mai repede pentru că nu aveau combustibil. Medicul din Arest este principalul vinovat, nu a pus diagnosticul corect. Trebuia dus imediat la spital”, a  explicat, cinic, Marian Clită. (Vezi și aici: UNA DINTRE CÂȘTIGĂTOARELE DE LA ”MIREASĂ PENTRU FIUL MEU”, SCANDAL LA JUDECĂTORIE PENTRU PREMIUL DE 500 MII LEI)

Disidentul Gheorghe Ursu, victima lui Marian Clită

”I-a aplicat mai multe lovituri cu un cuțit și cu o bară metalică”

După eliberarea condiționată, Marian Clită a părăsit România. Iar pe data de 1 martie 2010 a comis o nouă crimă, cu o brutalitate ieșită din comun. A ucis în bătaie o stewardesă – Vera Vildmyren, o norvegiană în vârstă de 42 de ani -, într-o cameră de hotel din Copenhaga, strangulând-o și lovind-o cu o bară de metal. Ce dorea Clită? S-o tâlhărească de bunurile de valoare. Judecătorii l-au condamnat la 12 ani de închisoare și a fost extrădat în România pentru a-și executa pedeapsa. (Vezi și aici: CUNOSCUTUL ACTOR A CÂȘTIGAT PROCESUL ÎMPOTRIVA TATĂLUI SĂU! MIZA…)

“În fapt, la data de 1 martie 2010, în jurul orei 20.00 cel în cauză i-a aplicat mai multe lovituri cu un cuțit și cu o bară metalică unei stewardese, într-o cameră de hotel și i-a sustras mai multe bunuri. În urma loviturilor, victima a decedat”, explicau anchetatorii la acea vreme.

Pe data de 3 iunie a acestui an, Marian Clită a depus din nou o cerere pentru liberare condiționată, sperând că judecătorii români îl vor lăsa să iasă din închisoare. Pe data de 12 iunie a acestui an a fost analizată cererea sa, iar judecătorii au avut parte de o surpriză. CANCAN.RO,. site-ul nr. 1 din România, vă prezintă decizia instanței în legătură cu Marian Clită. (Citește și: I S-A DESCHIS PROCES DUPĂ CE A MURIT! A FOST CONDAMNAT SĂ PRESTEZE MUNCĂ ÎN FOLOSUL COMUNITĂȚII)

Marian Clită și stewardesa pe care a ucis-o într-o cameră de hotel din Copenhaga

Ce a hotărât instanța în cazul lui Marian Clită

Ședința a avut loc pe data de 12.06.2019, la ora: 08:30.

”Tip soluție: ia act de retragere. Soluția pe scurt:

”Ia act de retragerea cererii de liberare condiționată, formulată de petentul condamnat CLITĂ MARIAN.  În baza art. 275 alin. 2 Cpp, obligă petentul condamnat la 200 lei cheltuieli judiciare avansate de stat. Onorariul apărătorului din oficiu al petentului condamnat se avansează din fondul Ministerului Justiției.  Cu drept de contestație în termen de 3 zile de la comunicare. Pronunțată în ședința publică, azi, 12.06.2019”. (Nu rata: ANDREI TINU I-A DESCHIS SOȚIEI ÎNCĂ UN PROCES! E VORBA DE…)

Marian Clită, ucigașul lui Gheorghe Ursu și al stewardesei din Danemarca, rămâne în închisoare, fiind obligat să plătească și 200 lei cheltuieli de judecată. Clită este unul din cei mai temuți condamnați din România, din cauza trecutului său extrem de violent.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Citește și...