Văduva ”Dulăului” de la Rutieră, umilită de milionarul care i-a ucis soțul!

Autor: I.D.
Publicat: 04/05/2019 | 22:28

La patru ani de la moartea polițistului de la Rutieră Gheorghe Ionescu, văduva acestuia a fost umilită de ”Sultanul Veiozelor”, milionarul care i-a ucis soțul. (Castiga 10.000$ lunar la un studio de videochat din Bucuresti) CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, vă prezintă, în exclusivitate, detalii de-a dreptul uluitoare. (CITEȘTE ȘI: CĂLIN POPESCU TĂRICEANU ANUNȚĂ UN PROIECT DE SUFLET: MUZEUL AUTOMOBILULUI)

D.A.S. (Departamentul de Anchete Speciale al Cancan.ro) a intrat în posesia unor amănunte de ultimă oră din cel mai recent proces pe care văduva ”Dulăului” de la Rutieră l-a intentat împotriva firmei de asigurări, dar și a cetățeanului turc care i-a ucis soțul. (Cel mai profesionist studio de videochat din Bucuresti angajeaza modele)

Văduva ”Dulăului”, o nouă lovitură în instanță!

Din câte se pare, la patru ani de la moartea polițistului, văduva ”Dulăului” de la Rutieră a avut parte de o nouă lovitură din partea lui Abdullah Ataș, turcul supranumit ”Sultanul Veiozelor” pentru că deținea o afacere cu corpuri de iluminat.

În urmă cu câteva zile, judecătorii de la Tribunalul București s-au pronunțat în procesul pe care Cristina Ionescu, văduva polițistului, l-a deschis împotriva firmei de asigurări și a lui Abdullah Ataș, acum trei ani. Magistrații au respins ca nefondată cererea pe care văduva polițistului mort în 2015 a depus-o pentru acordarea cheltuielilor de judecată. (NU RATA, AICI: IOANA FILIMON, LUATĂ DE AMBULANȚĂ DIRECT DIN CLUB! ATENȚIE, VIDEO EXPLICIT CU VEDETA PRO TV)

”Soluția pe scurt: Respinge, ca neîntemeiată, cererea formulată de reclamanta IONESCU CRISTINA în contradictoriu cu pârâta OMNIASIG – VIENNA INSURANCE GROUP SA şi privind pe intervenientul ATAȘ ABDULLAH. Ia act că reclamanta şi-a rezervat dreptul să solicite cheltuieli de judecată pe cale separată. Respinge, ca neîntemeiată, cererea pârâtei de acordare a cheltuielilor de judecată. Cu drept de a formula apel, în termen de 30 zile de la momentul comunicării, cererea urmând a fi depusă la sediul secţiei a VI-a a Tribunalului Bucureşti. Pronunţată astăzi, 24.04.2019, şi pusă la dispoziţia părţilor prin mijlocirea grefei instanţei”, se arată în decizia magistraților de la Tribunalul București. 

Abdullah Ataș a dat cu mașina peste polițistul Gheorghe Ionescu, zis
Abdullah Ataș, înainte de nenorocirea pe care a provocat-o

”Dulăul” de la Rutieră a fost ucis în 2015

Pe data de 2 august 2015, în jurul orei 03.30, Abdullah Ataș, supranumit ”Sultanul Veiozelor”, l-a lovit cu mașina pe un subofițer al Poliției Rutiere. Gheorghe Ionescu, zis ”Dulăul”, se afla în timpul serviciului, organizând, alături de alți colegi ai săi, un filtru rutier.  ”Sultanul Veiozelor” nu a oprit la semnalul polițistului, lovindu-l în plin pe acesta. Incidentul s-a petrecut în zona intersecţiei Străzii Nicolae Caramfil cu Şoseaua Pipera. Subofițerul a murit, ulterior, la spital.

Trei polițiști s-au pus în fața vehiculului condus de turc, însă au reușit să se ferească în momentul în care au sesizat că „Sultanul veiozelor” nu are vreun gând să frâneze. Agentul Gheorghe Ionescu a dorit să îl oprească, totuși, pe șofer, astfel că a rămas în fața mașinii. Din nefericire, atunci când a realizat că Abdullah Ataș nu are de gând să încetinească a fost prea târziu. Polițistul a fost luat direct pe capotă, ca, mai apoi, să fie proiectat cu capul de o bordură. (NU RATA, AICI: ROXANA IONESCU, DECLARAȚII UNICE DESPRE BEBELUȘUL DIN BURTICĂ)

„Avea craniul ca un ou pe care l-ai scăpat pe jos”, au spus martorii teribilului accident.

Gheorghe Ionescu – ”Dulăul”, polițistul ucis de ”Sultanul veiozelor”

Abdullah Ataș, condamnat la 22 de ani și 10 luni de închisoare

Judecătorii Tribunalului București au avut nevoie de o lună și jumătate pentru a stabili dacă ”Sultanul Veiozelor” este vinovat sau nu. Și asta nu pentru că existau probleme în ceea ce privește informațiile referitoare la tragedie – probele fiind elocvente -, ci pentru că a fost foarte greu de stabilit… ce pedeapsă urma să primească omul de afaceri.

Abdullah Ataș, turcul care l-a omorât pe poliţistul Gheorghe Ionescu, a fost condamnat definitiv la 22 de ani şi 10 luni de închisoare. În decembrie 2017, Curtea de Apel Bucureşti a luat această decizie, stabilind că Ataș a intrat intenţionat cu maşina în poliţistul Gheorghe Ionescu.

În primă instanţă, Abdullah Ataş a primit o pedeapsă cu închisoarea de 23 de ani şi șase luni, iar la apel procurorii au cerut detenţie pe viaţă. Mai mult, ”Sultanul Veiozelor” nu mai are voie să conducă o mașină până în anul 2044. (NU RATA, AICI: JUNIORUL UNUI PATRON MILIONAR DIN FOTBAL A COMANDAT LA MARE ROABE + PIRAMIDE DE ȘAMPANII!)

Pus să plătească daune uriașe

Omul de afaceri turc a fost arestat imediat după accident, iar acum este închis în Penitenciarul Rahova. El trebuie să plătească și daune morale – 200 de mii de euro soției polițistului ucis și câte o sută de mii pentru fratele, respectiv sora victimei. În plus, Ataș Abdullah va trebui să plătească Brigăzii Rutiere daune materiale de aproape 90.000 de lei. Toate conturile turcului au fost puse, astfel, sub sechestru.

Ataș Abdulah, care a obținut și cetățenia română, era unul dintre cei mai bogați oameni de afaceri turci din țara noastră. El a deținut, în București și Ilfov, un important lanț de magazine, vânzând corpuri de iluminat. Numai că ”Sultanul veiozelor” ar fi făcut și afaceri la negru, motiv pentru care s-a ales și cu acuzații de evaziune fiscală. În anchetă au fost arestați și cei patru frați ai săi, iar afacerea lor – spun apropiații -, nu mai este deloc atât de profitabilă cum era în alte vremuri. (NU RATA, AICI: FIICA REGRETATULUI AURELIAN PREDA, PRIMA DECLARAȚIE ÎN SCANDALUL SEXUAL DIN MUZICA POPULARĂ)

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Citește și...