Vedetele României s-au mobilizat ca să-l salveze pe cel mai excentric tânăr milionar din Capitală! Ce mesaj disperat au postat Delia, Cătălin Botezatu, Turcu Jr. sau Lexy

Publicat: 30/04/2019 | 16:18

Mobilizare generală în lumea bună din România, după ce unul dintre cei mai excentrici tineri milionari din Capitală a fost internat în stare critică. (Castiga 10.000$ lunar la un studio de videochat din Bucuresti) Alex Faur suferă de o boală gravă, de care a aflat în urmă cu aproximativ o săptămână. Vedetele de la noi din țară s-au mobilizat ca să-l salveze pe „fratele” lui Elie Saab Jr. CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, vă prezintă, în exclusivitate, detalii de-a dreptul șocante.(CITEȘTE ȘI: ȘI-A PRESIMȚIT MOARTEA?! “PARCĂ ȘTIA CE VA URMA! NU MAI ERA EL…”)

Alex Faur, unul dintre cei mai renumiți băieți de oraș de la noi din țară, dar și bunul prieten al multor vedete din showbiz-ul românesc, a fost internat în stare critică în unul dintre spitalele din Capitală. (Cel mai profesionist studio de videochat din Bucuresti angajeaza modele)

Potrivit unor surse D.A.S., categoria A, în urmă cu ceva timp, Alex Faur ar fi contractat salmonella după ce a mâncat un tartar de somon, iar, pe fondul unor infecții ce nu au fost tratate la timp, celebrul bărbat a suferit grave complicații ce i-au înrăutățit starea de sănătate, ulterior ajungând pe patul de spital într-o stare critică.

 Vedetele au făcut un apel pe rețelele sociale!

La scurt timp după ce în lumea bună din România s-a dus vestea că „fratele” fiului lui Elie Saab se confruntă cu o situație de-a dreptul șocantă, majoritatea vedetelor din showbiz-ul românesc au demarat o campanie de ajutorare. Delia, Cătălin Botezatu, Turcu Jr., Lexy, dar și multe alte persoane publice au distribuit un mesaj pe rețelele de socializare prin care îi roagă pe toți cei care vor să-l ajute pe renumitul băiat de oraș să meargă la Centrul de Transfuzie Sanguină din București pentru a dona sânge. (NU RATA, AICI: AVEM CELE MAI NOI FILMĂRI CU ANDREEA BĂLAN)

Vedete au făcut un apel pe rețelele sociale!

Mai mult decât atât, sursele noastre susțin că celebrul milionar Stelian Gheorghe s-a oferit să îi plătească tratamentele într-o clinică privată din străinătate. (NU RATA, AICI: NU SUPORTA TRADIȚIILE PASCALE: „IISUS A ZIS ȘI A FĂCUT…”)

Vedetele României s-au mobilizat ca să-l salveze pe „fratele” fiului lui Elie Saab!

Alex Faur este prieten apropiat al multor vedete de la noi din țară. Celebrul bărbat este cunoscut ca un tip excentric ce are conexiuni peste tot în lume și care a relaționat cu milionari din toate colțurile lumii. Alex Faur călătorește cu avioanele private în cele mai exclusiviste locații ale lumii și mereu a luat parte la evenimente importante, în diferite țări. (NU RATA, AICI: FIICA REGRETATULUI AURELIAN PREDA ÎL ACUZĂ DE ABUZ SEXUAL PE CÂNTĂREȚUL CARE TREBUIA SĂ-I FIE TATĂ!) 

Persoanele care doresc să-l ajute pe Alex Faur și să doneze sânge o pot face la Centrul de Transfuzie Sanguină din București, aflat pe strada Doctor Constantin Caracaș nr. 2. Este nevoie urgentă de orice grupă de sânge.