Victor Slav s-a anturat în LOFT cu sexy-prezentatoarea de la Antenă! Filmări în exclusivitate

Publicat: 21/01/2019 | 22:48

În timp ce fosta lui soție a ”fugit” în vacanță cu Alex Bodi, Victor Slav s-a anturat cu sexy-prezentatoarea de la Antenă și colegul său de platou Cătălin Cazacu. Au petrecut împreună până în zorii zilei, în cel mai renumit club din București. CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, vă prezintă, în exclusivitate, imagini senzaționale cu prezentatorul de la Kanal D. (CITEȘTE ȘI: EX-GINERELE LUI BĂSESCU, SYDA, ȘI-A ARUNCAT IUBITA DIN MAȘINĂ LA 3 NOAPTEA + PUMNI, SCUIPĂTURI, URLETE & PLÂNSETE!)

Zilele trecute, CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, l-a întâlnit pe Victor Slav în unul dintre cele mai exclusiviste cluburi de noapte din Capitală. În timp ce mama fetiței sale a ales să plece cu actualul iubit într-o superbă vacanță în Turcia, prezentatorul de la Kanal D a petrecut în compania prietenilor în renumitul local din București.

Așa se face că Victor Slav s-a anturat cu sexy-prezentatoarea Ramona Olaru, Cătălin Cazacu, colegul său de platou și Raduca Vișănescu, superba blondă cu care s-a zvonit că ar fi avut o relație în vara anului trecut, după ce s-a despărțit de Bianca Drăgușanu. (NU RATA, AICI: PRIMA IMAGINE CU VICTOR SLAV ȘI IUBITA LUI, ÎMPREUNĂ)

Victor Slav a petrecut la LOFT cu Ramona Olaru și Cătălin Cazacu

A plecat singur acasă

După o seară petrecută la intensitate maximă alături de prietenii săi și în care, pur și simplu, a fost „băgat la înghesuială” de frumoasele care îl însoțeau, Victor Slav a plecat singurel spre casă. După ce s-a despărțit de amicii săi, în fața clubului, Victor Slav s-a îndreptat, cu pași repezi, spre mașina care-l aștepta în apropiere. Fără să stea prea mult pe gânduri, Victor s-a urcat pe bancheta din spate și l-a rugat pe șofer să-l ducă repede la domiciliul său. (NU RATA, AICI: CUM A ”FURAT-O” VICTOR SLAV PE RALUCA BOMBARDIERA DIN BRAȚELE IUBITULUI)

După petrecerea de la LOFT, Victor Slav a plecat singur spre casă

Cine este noua iubită a lui Victor Slav?

Noua iubită a lui Victor Slav, pe numele ei Raluca Diana Silea, în vârstă de 27 de ani, este originară din Focșani. După ce a absolvit Facultatea de Științe Politice, bruneta a activat ca PR pentru o renumită cafenea situată pe Bulevardul Decebal din București, după care s-a agajat pe același post în renumitul club Bamboo. Acolo unde, datorită aspectului fizic, și-a câștigat renumele de ”Bombardiera de la Bamboo”.

După ce a lăsat-o mai moale cu viața de noapte, sexy-bruneta lui Victor Slav s-a angajat la o renumită casă de producție muzicală, acolo unde, potrivit surselor noastre, se ocupă de Booking. (NU RATA, AICI: NOUA IUBITĂ A LUI VICTOR SLAV I-A DEVORAT, RÂND PE RÂND, PE FOȘTII BIANCĂI)

Victor Slav a fost căsătorit cu Bianca Drăgușanu

Bianca Drăgușanu şi Victor Slav s-au cununat civil pe 6 septembrie 2013, la Starea Civilă a Sectorului 3 din Bucureşti. Nunta au făcut-o pe 29 septembrie 2013, iar naşi au fost Nicoleta Luciu şi soţul ei, Zsolt Csergo. La câteva luni după ce au devenit soţ şi soţie, în 2014, din păcate, ei au divorţat. Ulterior, şi-au reluat relaţia în secret, după care blonda a făcut totul public. Bianca Drăgușanu i-a dăruit o fiică lui Victor Slav. Sofia Natalia a venit pe lume pe 26 septembrie 2016. (CITEȘTE ȘI: 3 DIN CELE 5 VĂDUVE ALE ROMÂNULUI CU O AVERE DE 1 MILIARD $ CONTESTĂ TESTAMENTUL!)

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Citește și...