VIDEO EXCLUSIV | Rapperul din spatele megahitului ”CoCo” a aterizat în România! O.T. Genasis va concerta în BOA – Beat of Angels Bucharest!

Publicat: 09/11/2019 | 22:37

După ce a susținut un show incredibil în BOA Dubai, rapperul din spatele megahitului ”CoCo” a aterizat în România. În câteva ore, starul californian va susține un mega-concert în unul dintre cele mai exclusiviste cluburi din București! CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, vă prezintă, în exclusivitate, imagini savuroase.(CITEȘTE ȘI: LUMEA INTERLOPĂ ESTE ÎNDOLIATĂ! LEGENDARUL MAFIOT ROMÂN FANFAN (PORECLIT ”MÂNĂ DE ARGINT”) A FOST ÎNMORMÂNTAT!)

În urmă cu puțin timp, după un zbor de aproximativ 14 ore, rapperul din spatele megahitului ”CoCo” a ajuns în România. Pe Aeroportul Otopeni, O.T. Genasis a fost așteptat de organizatorii BOA, care au făcut tot posibilul să-i indeplinească toate cerințele starului californian.(NU RATA: ”REGINA INSTAGRAMULUI” DIN ROMÂNIA SE VINDECĂ DE DEPRESIE ÎN NUBA! SĂRUT CU PIȚI JR. + MIȘCĂRI PERVERSE)

Se anunță un mega-show în BOA

Îmbrăcat sport și pregătit să facă spectacol, rapperul s-a suit grăbit  în mașina ce i-a fost pusă la dispoziție și a cerut staffului să-l ducă direct la hotel. În doar câteva ore, O.T. Genasis urmează să susțină un mega-concert în unul dintre cele mai renumite cluburi din Capitală, BOA – Beat of Angels Bucharest.

Artistul din spatele megahitului ”CoCo” e așteptat să urce pe scena renumitului club în jurul orei două. O.T. Genasis a promis fanilor din România că show-ul o să fie de-a dreptul incendiar, iar petrecerea din club o să țină până-n zorii zilei.(NU RATA: FOSTUL SOȚ AL LUI LAURETTE – 15 ANI LA ÎNCHISOARE, IAR VEDETA TV – MASĂ CALIFICATĂ LA NUBA LA DOUĂ ZILE DE LA PRONUNȚAREA CONDAMNĂRII!)

O.T. Genasis va concerta în BOA – Beat of Angels Bucharest!

A cerut ”o tonă” de Armand de Brignac

D.A.S. (Departamentul de Anchete Speciale al Cancan) a intrat în posesia unor informații uluitoare legate de pretențiile celebrului rapper. Potrivit unor surse D.A.S, categoria A, cerințele starului californian sunt demne de un rege al muzicii. (VEZI AICI: EX-SOȚUL UNEI CUNOSCUTE VEDETE TV A PRIMIT 15 ANI DE ÎNCHISOARE! A FOST GĂSIT VINOVAT PENTRU…)

O.T. Genasis le-a cerut organizatorilor ”o tonă” de Armand de Brignac. Cântărețul le-ar fi solicitat celor din staff să-i aducă în camera de hotel, dar și în backstage-ul clubului, mai multe sticle de șampanie scumpă, dar și cele mai rafinate preparate culinare. Așa cum era de așteptat, prezența starului care a stat în spatele megahitului ”CoCo” este una cu totul specială, și asta inclusiv pentru că pretențiile cântărețului sunt destul de ridicate. (NU RATA: FIICA LUI ANDREI GHEORGHE, MĂRTURII ÎN EXCLUSIVITATE)

”CoCo”, 60 de milioane de vizualizări pe Youtube!

„CoCo” este o scurtă privire la un capitol din viața mea și de multe ori trebuie să începeți cu ce este mai rău pentru a ajunge la cele bune. Veți înțelege arcul poveștii mele pe măsură ce sunt lansate mai multe materiale, dar trebuie să fie o reflectare perfectă a realității mele din trecut, prezent și viitor”, spune artistul pe site-ul său.

Citește și...