VIDEO / Noi acuzaţii halucinante la adresa producătorului Harvey Weinstein: “Mi-a smuls tamponul, m-a violat, mi-a făcut sex oral în timp ce eram la menstruaţie”

Publicat: 25/10/2017 | 10:55

Numărul femeilor care fac destăinuiri terifiante despre producătorul american implicat într-un scandal sexual fără precedent creşte de la o săptămână la alta. Recent, Mimi Haleyi, fostă asistentă de producţie a lui Harvey Weinstein, a povestit în cadrul unui interviu emoţionant cum a fost violată de acesta în timp ce ea era la menstruaţie. Printre victimele lui Harvey Weinstein se numără Angelina Jolie, Gwyneth Paltrow, dar şi alte actriţe care au declarat că au fost hărţuite sexual.

Mimi Haleyi, fostă asistentă de producţie a lui Harvey Weinstein,  a mărturisit că l-a cunoscut prima data în 2004 în Londra, când a avut loc premiera filmului “The Aviator”, după care s-au mai văzut la Festivalul de Film de la Cannes din 2006. Atunci, ea susţine că l-a întrebat pe producătorul american dacă o poate ajuta cu un post în New York, iar el a invitat-o la hotel ca să vorbească despre asta. Mimi Haleyi susţine că a fost condusă în camera de hotel în care stătea Harvey Weinstein de un asistent, care a plecat imediat ce producătorul a ajuns. Imediat ce au rămas singuri, Harvey Weinstein i-a cerut să-I facă un masaj. Ea a refuzat şi i-a sugerat să cheme un maseur profesionist.

În acel moment, am plâns şi m-am simţit complet umilită şi că am fost o proastă să mă întâlnesc cu el”, a adăugat fosta asistentă de producţie a lui Harvey Weinstein.

Potrivit lui Mimi Haleyi violul s-a petrecut în 2006, pe când ea avea 20 de ani. Şi asta după ce ea a mers la atelierul său din New York.

“M-a împins pe pat, am încercat să-l dau la o parte, dar mi-a fost imposibili. Era foarte insistent. Apoi m-a forţat să-mi facă sex oral în timp ce eram la mentruaţie. Mai mult, el chiar mi-a smuls tamponul. (…). Nu mi-am dorit ca nimeni să-mi facă asta, nici măcar dacă era vorba despre iubitul meu.”, a povestit Mimi Haleyi în cadrul unei conferinţe de presă în timp ce alături era avocata ei, Gloria Allred, în oraşul New York, potrivit People.

Mimi Haleyi a mai spus că partida de amor fără consimţământul ei a avut loc în dormitorul copiilor.

Citește și...