Acasă » Cancan » Ce a încercat fostul iubit să-i facă Cristinei ICH la premiera super-comediei ”Oh, Ramona!”

Ce a încercat fostul iubit să-i facă Cristinei ICH la premiera super-comediei ”Oh, Ramona!”

De: Răzvan Scarlat 16/02/2019 | 11:20

A convins-o să-l înșele pe Piți Jr. și apoi i-a ”copt” una și mai cruntă! Ce a încercut ex-iubitul să-i facă Cristinei ICH la premiera super-comediei ”Oh, Ramona!”. Luca, fostul partener al celei supranumite “Angelina Jolie de România”, a pus la cale un plan diabolic, care, din păcate pentru el, nu a reușit. CANCAN.RO, site-ul nr. 1, vă prezintă, în exclusivitate, detalii incredibile.

Premiera ”Oh, Ramona!”, evenimentul cinematografic al începutului de an în România, a avut loc, joi, de la ora 19:30, la Cinema PRO. Mai mulți “grei” din showbiz și nu numai au ținut să ia parte la lansarea filmului al cărui regizor a optat pentru o echipă internaţională de actori talentaţi, precum Bogdan Iancu, Aggy K. Adams, Holly Horne, Basil Eidenbenz, Leonardo Boudreau, Andromeda Godfrey, Melanie Ebanks, alături de Smiley, Feli, Andrei Ciobanu, Cristina ICH, Laura Giurcanu, Gina Pistol, Gabriel Jugaru, Howard Dell şi Alex Coteţ.

NU RATA: IMAGINI DE LA PREMIERA SUPER-COMEDIEI “Oh, Ramona!”

Lansarea a fost fastuoasă, iar toți cei prezenți au strălucit. Alex Pițurcă și Cristina ICH, cel mai nou cuplu din lumea mondenă, au fost, logic, prezenți, mai ales că frumoasa brunetă a primit și un rol în mult-așteptata comedie ”Oh, Ramona!”. La eveniment, frumoasa brunetă a ”furat” toate privirile atunci când și-a făcut apariția la brațul fostului fotbalist, pe “covorul roșu”. Vedeta a ales să poarte o rochie extrem de sexy, despicată generos, iar ”amănuntul” care a încins imaginația tuturor celor prezenți l-a reprezentat chiar… lipsa lenjeriei intime.

Piți Jr. și Cristina ICH au fost mai fericiți ca oricând la lansarea „Oh, Ramona!”

Cristina ICH s-a sărutat cu fostul iubit, dar se apără: “Mi-a înscenat totul!”

Bomba anului a explodat la doar câteva ore după  încheierea evenimentului mai sus amintit, când Cristina ICH a fost fost filmată în timp ce se săruta, pe timp de noapte, cu fostul ei iubit, Luca. Totul s-a petrecut la scara blocului unde locuiește antrenorul de fitness. Cei doi s-au pupat, apoi au urcat în apartamentul bărbatului! La scurt timp după apariția imaginilor, ”Prințesa Instagramului” a rupt tăcerea în legătură cu ex-partenerul și a oferit declarații pentru CANCAN.RO, site-ul nr 1 din România.

Mi-a înscenat totul! Eu eram la un restaurant, când am primit un mesaj de la femeia care îi face curat lui Luca, spunându-mi că Luca se simte rău. Apoi mi-a scris și el că nu se simte bine și m-a chemat urgent la el acasă, m-am panicat, așa că am decis să merg, eu fiind la câteva minute distanță de blocul lui. Chiar m-am îngrijorat, când am văzut că mi-a scris și femeia de serviciu.

Când am ajuns, el era în fața blocului, mi-a zis că a coborât să ia o gură de aer. L-am pupat pe obraz și mi-a zis să îl pup și pe gură, și l-am pupat. Nu a fost nimic altceva. După părerea mea, cred că totul a fost pus la cale de el, intenționat mi-a zis să îl pup pe gură, doar ca să ne filmeze paparazzi“, ne-a declarat în exclusivitate Cristina Ich.

Alex Pițurcă a răbufnit: “Nu am cerut-o în nicio căsătorie, nu i-am dat inel!”

La rândul lui, Alex Pițurcă ne-a mărturisit că nu știa absolut nimic despre această vizită a iubitei sale și că nu are așteptări foarte mari de la o relație de doar „trei săptămâni”. Mai mult decât atât, nu este adevărat că a cerut-o în căsătorie, nu i-a dat niciun inel, totul a fost doar o glumă.

Ce-aș putea eu să zic după o relație de trei săptămâni? Noi ne știam de mai mult timp, dar acolo, în vacanță, ne-am cunoscut mai bine. Nu am cerut-o în nicio căsătorie, a fost o glumă. Cum aș putea să cer pe cineva de nevastă după câteva zile? Nu i-am dat niciun inel, ăla era inelul ei și nu am spus niciodată acele cuvinte cum că ‘Dumnezeu mi-a trimis-o și că sunt cel mai  fericit’. Vizavi de de vizita pe care actuala/ fosta iubită, Cristina, i-a făcut-o fostului ei iubit, lucru de care eu nu am știut, spune tot!”, ne-a declarat în exclusivitate Alex Pițurcă.

Cum ar fi încercat Luca, fostul iubit al “Reginei Instagramului”, să provoace haos!

În continuare, CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, vă prezintă detalii senzaționale despre momentele care au avut loc cu puțin timp înaintea premierei super-comediei. Conform unor surse bine autorizate, Luca, fostul iubit al Cristinei ICH, a încercat, pe toate căile, să facă rost de o invitație la eveniment. Dornic să ia parte la lansare, bărbatul a sunat în stânga și-n dreapta pentru a intra la spectacol.

Degeaba! Fiecare poartă i s-ar fi închis în nas, astfel că ex-partenerul “Reginei Instagramului” a fost nevoit să se împace cu soarta.

De ce s-a zbătut Luca atât de mult pentru a intra la eveniment? Din informațiile CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, antrenorul de fitness ar fi avut un plan bine pus la punct, prin care, la lansarea comediei, să-i fi provocat pe Cristina ICH și Alexandru Pițurcă. În văzul tuturor invitaților de marcă și de față cu toată mass-media prezentă la lansare!

Luca era hotărât să facă o scenă de neuitat și să provoace haos, cu puțin timp înainte ca pozele cu el și fosta iubită să devină publice. Din păcate pentru el, nu a făcut rost de invitație, astfel că “manevra” pe care a încercat să o facă a rămas doar la stadiul de tentativă.

(NU RATA: ”Prințesa Instagramului”, senzuala ICH, s-a combinat cu Piți Junior… Dovada?! S-au sărutat & au părăsit LOFT-ul de mână la 5.30 dimineața!)

Însă, dacă ex-iubitul celei supranumite “Angelia Jolie de România” ar fi pătruns la eveniment, cu siguranță am fi asistat la o nouă lansare, de data aceasta la “Oh, Cristina!”, cu “Regina Instagramului”, Alex Pițurcă și Luca, fostul partener al brunetei, în rolurile principale.

Cristina Ich, alături de fostul ei iubit, Luca.

Cristina Jacob, regizorul “Oh, Ramona!”

Aşteptată, deopotrivă, de fanii cărţii lui Andrei Ciobanu şi de cei ai filmelor „Selfie” şi „Selfie 69” ale Cristinei Jacob, comedia „Oh, Ramona!” a fost lansată în cinematografele din toată ţara pe 14 februarie 2019, de Ziua Îndrăgostiţilor.

(CITEȘTE ȘI: SĂ FIE AȘA?! CRISTINA ICH CREDE CĂ PELICULA „OH, RAMONA!” VA REPETA SUCCESUL FILMULUI „LICEENII”)

Comedia “Oh, Ramona!” este ecranizarea bestsellerului românesc autobiografic “Suge-o, Ramona!”, de Andrei Ciobanu, care semnează şi scenariul alături de Alex Coteţ şi Cristina Jacob. În viziunea şi execuţia regizorului, povestea devine un film fără limitări culturale, fără graniţe geografice şi lingvistice, pentru o generaţie care trăieşte planetar experienţele irepetabile ale adolescenţei.

“Filmul este în limba engleză pentru că este o poveste universală. Un băiat iubea o fată şi apoi iubea două. În al doilea rând, am avut acces la actori foarte buni care vorbeau engleză şi era o ocazie să facem acest lucru. În plus, adolescenţii cărora ne adresăm sunt obişnuiţi să vadă filme în engleză. (…) Atunci când m-am apucat să fac filme, imediat după facultate, eram mai aproape de vârsta adolescenţei şi mi s-a părut că pot să spun mai uşor poveştile cu care mă identific, cu lucrurile pe care le-am trăit”, spune Cristina Jacob, regizorul filmului.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la [email protected] sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226) 

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Răzvan Scarlat este redactor la site-ul CANCAN.RO, care face parte din Grupul de Presă GÂNDUL. A avut prima tangență cu presa la vârsta de 23 de ani, când a început să scrie pentru fanatik.ro. Apoi a semnat articole pentru GOOOLSPORT și ZIUANEWS.RO. citeste mai mult
Parteneri
Două zodii vor avea noroc la BANI în luna mai. Planeta Jupiter le va aduce abundență
Două zodii vor avea noroc la BANI în luna mai. Planeta Jupiter le va aduce...
FOTO. Viciul lui sunt femeile! S-a logodit cu o actriță din filmele pentru adulți, iar la câteva zile s-a afișat cu un manechin spectaculos
FOTO. Viciul lui sunt femeile! S-a logodit cu o actriță din filmele pentru adulți, iar...
„PĂCĂLICI. A bătut doar femei”! VEDETA PRO TV, făcută praf pe net
„PĂCĂLICI. A bătut doar femei”! VEDETA PRO TV, făcută praf pe net
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Laura Cosoi, dezvăluiri cutremurătoare. De ce plâng fetițele sale noaptea: „Cred că le este greu”
Laura Cosoi, dezvăluiri cutremurătoare. De ce plâng fetițele sale noaptea: „Cred că le este greu”
Ce a apărut la mormântul lui Mădălin, tânărul care și-a pierdut viața în timp ce îl urmărea pe presupusul amant al iubitei sale!
Ce a apărut la mormântul lui Mădălin, tânărul care și-a pierdut viața în timp ce...
SUA au cumpărat 81 de avioane sovietice de la un aliat al lui Putin cu 20.000 de dolari bucata
SUA au cumpărat 81 de avioane sovietice de la un aliat al lui Putin cu...
O fetiță le-a spus părinților că are un monstru în cameră, dar ei nu au luat-o în seamă. Ce au descoperit după i-a șocat: „Un coșmar”
O fetiță le-a spus părinților că are un monstru în cameră, dar ei nu au...
Ești obligat să lași certificatul de înmatriculare la service atunci când duci mașina la reparat?
Ești obligat să lași certificatul de înmatriculare la service atunci când duci mașina la reparat?
Irinuca Columbeanu se întoarce în România! Ce spune Irinel Columbeanu despre vizita fiicei sale: „Nu a mai venit în România din 2018”
Irinuca Columbeanu se întoarce în România! Ce spune Irinel Columbeanu despre vizita fiicei sale: „Nu...
Vlăduța Lupău, imagini ireale! Cum arăta cântăreața. Adevărul despre operațiile ei
Vlăduța Lupău, imagini ireale! Cum arăta cântăreața. Adevărul despre operațiile ei
Robi, hotărât să lupte pentru Roberta! Concurentul nu este impresionat de chimia dintre Roberta și Sebastian: „Fiecare are ceva al lui. Sebastian e un băiat frumos, vorbește frumos.”
Robi, hotărât să lupte pentru Roberta! Concurentul nu este impresionat de chimia dintre Roberta și...
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort în accidentul din Deveselu
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort...
Momentul în care strada din Cluj s-a surpat și s-a format un crater uriaș. Un cartier riscă să rămână izolat:
Momentul în care strada din Cluj s-a surpat și s-a format un crater uriaș. Un...
BANCUL ZILEI. Doctorul către Bulă: - Am o singură nelămurire… Dacă te-ai duce seara acasă, nevasta te-ar întâmpina cu…
BANCUL ZILEI. Doctorul către Bulă: - Am o singură nelămurire… Dacă te-ai duce seara acasă,...
Kaufland: mașină de înșurubat și ciocan rotopercutor, disponibile din 1 mai
Kaufland: mașină de înșurubat și ciocan rotopercutor, disponibile din 1 mai
Cea mai BOGATĂ actriță de la Hollywood! „Puțină lume știe despre mine că...
Cea mai BOGATĂ actriță de la Hollywood! „Puțină lume știe despre mine că...
Jador, adevărul despre relația cu Andreea Bălan, după ce artista l-a blocat și nu-și mai vorbesc:
Jador, adevărul despre relația cu Andreea Bălan, după ce artista l-a blocat și nu-și mai...
Florin Piersic, operat de urgență. În ce stare se află celebrul actor
Florin Piersic, operat de urgență. În ce stare se află celebrul actor
Locul din România care e unic în Europa. Un fenomen i-a înnebunit pe turiști înainte de Paște
Locul din România care e unic în Europa. Un fenomen i-a înnebunit pe turiști înainte...
Șoferii vor fi înregistrați. A intrat în vigoare din martie 2024. E imposibil să scapi
Șoferii vor fi înregistrați. A intrat în vigoare din martie 2024. E imposibil să scapi
DEZASTRU pentru Iancu Sterp. Riscă descalificarea din finală! Acuzații grave la Survivor! Cum a trișat cu ajutorul fratelui său
DEZASTRU pentru Iancu Sterp. Riscă descalificarea din finală! Acuzații grave la Survivor! Cum a trișat...
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Actorul Gerard Depardieu, eliberat după ce a fost interogat pentru presupuse agresiuni sexuale
Actorul Gerard Depardieu, eliberat după ce a fost interogat pentru presupuse agresiuni sexuale
Devine imposibil în România. Se interzice direct prin lege. S-a votat azi, 29 aprilie
Devine imposibil în România. Se interzice direct prin lege. S-a votat azi, 29 aprilie
Fraude la cumpărăturile online. Cum trebuie să ne protejăm datele
Fraude la cumpărăturile online. Cum trebuie să ne protejăm datele
Păcăleala de care au parte ardelenii: ROȘII din Italia, vândute ca „roșii oltenești”, la un preț uriaș!
Păcăleala de care au parte ardelenii: ROȘII din Italia, vândute ca „roșii oltenești”, la un...
Cât de mult seamănă fiica cea mare a lui Cristi Borcea cu milionarul român! Melissa Borcea se scaldă în lux la 20 de ani
Cât de mult seamănă fiica cea mare a lui Cristi Borcea cu milionarul român! Melissa...
Artist internațional, filmat într-o ipostază neașteptată, la Costinești. Este urmarit de zeci de milioane de oameni, dar nu i-a păsat că este văzut așa | VIDEO
Artist internațional, filmat într-o ipostază neașteptată, la Costinești. Este urmarit de zeci de milioane de...
"M-am săturat". David Pușcaș a ajuns la capătul puterilor. Ce piedici întâmpină fiul adoptiv al...
Cristina Șișcanu, atac indirect la adresa Gabrielei Cristea? Ce părere are despre gătit: „Nu vreau să miros a mâncare. Bunicile pot să gătească”
Cristina Șișcanu, atac indirect la adresa Gabrielei Cristea? Ce părere are despre gătit: „Nu vreau...
Plantele pe care să le ții în bucătărie. Purifică aerul și te scapă de mirosurile neplăcute
Plantele pe care să le ții în bucătărie. Purifică aerul și te scapă de mirosurile...
Alimentul ieftin și plin de proteine recomandat de doctorul Mihail Pautov. E ideal pentru cei care vor să pună masă musculară
Alimentul ieftin și plin de proteine recomandat de doctorul Mihail Pautov. E ideal pentru cei...