Acasă » Exclusiv » L-am găsit pe Costi Ioniță la un “turcesc” din București

L-am găsit pe Costi Ioniță la un “turcesc” din București

De: Alexandru C. 18/01/2020 | 23:02

Are 42 de ani – pe 14 ianuarie și-a aniversat ziua de naștere -, face yoga și a devenit vegetarian. Colaborările sale cu artiști de succes de peste hotare l-au transformat, spun admiratorii săi, într-un compozitor care are ce să transmită, la fiecare melodie, iar anii în care ”presta” pe ritm de manele au rămas doar o amintire. Spre surprinderea unora dintre fanii săi – care nu și-ar fi imaginat că îl vor vedea și într-o astfel de postură – Costi Ioniță a făcut un ”pas” și către partea… divină a lucrurilor, apropiindu-se de Dumnezeu și postând, în dese rânduri, imagini în care se află în biserici și se roagă. Pare paradoxal, dar Costi Ioniță a suferit o transformare radicală, iar cei care îl cunosc sunt de părere că totul a evoluat spectaculos. CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, l-a descoperit pe Costi Ioniță pe meleagurile autohtone, alături de un prieten, iar artistul – poate aducându-și aminte de vremurile de odinioară, poate preferând un meniu cu influențe orientale – a ales, pentru a se relaxa, un restaurant cu specific turcesc. (CITEȘTE ȘI: DAN BĂLAN SE IUBEȘTE CU FOSTA LUI COSTI IONIȚĂ)

A început să cânte de la vârsta de 6 ani, decizia aparținând părinților. Ei l-au înscris la „Clubul pionierilor” din Constanța. De-a lungul timpului, mulți l-au ”acuzat” și de un teribilism in crescendo – de înțeles, de altfel, în condiții artistice -, numai că imaginile surprinse îl înfățișează ca pe un trecător absolut normal. A trecut foarte multă vreme de când Costi Ioniță i-a compus Andrei Măruță piesa de mare succes ”În noapte mă trezesc”, frumoasa brunetă având parte de un succes fulminant în acea perioadă. Și, de fiecare dată când are ocazia, Andra nu uită să amintească acest pas din cariera ei muzicală, păstrând amintiri pe un portativ nevăzut. (VEZI ȘI AICI: CUM ARATĂ ACUM FOSTUL COLEG DE TRUPĂ AL LUI COSTI IONIȚĂ ȘI MIHAI TRĂISTARIU)

Îmbrăcat ”la negru”, pregătit pentru a depăna amintiri

Costi Ioniță a fost, destulă vreme, dincolo de lumina unor reflectoare, cel puțin în ceea ce privește interacțiunea cu showbizul autohton. Numai că, iată, CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, l-a descoperit pe artist exact atunci când acesta nu se aștepta. Îmbrăcat lejer, negru ”de sus până jos” și afișând o… chelie strălucitoare, Costi Ioniță a coborât din mașină și s-a îndreptat către punctul de întâlnire, acolo unde era așteptat de prietenul său. Pulover pe gât, atitudine relaxată, un mesaj clar: ”Sunt într-o fază a vieții mele în care mă simt foarte bine!” (NU RATA: RALUCA, EX-ANGELES, PRIMA APARIȚIE LA TV ALĂTURI DE CEI 5 COPII! “NU OBIȘNUIESC SĂ…”)

Costi Ioniță, îmbrăcat la ”negru” și pregătit pentru o întâlnire cu un prieten

Cei doi s-au întâlnit în fața unui cunoscut restaurant cu specific turcesc, Divan, iar expresia afișată de Costi Ioniță a transmis totul, de la bucuria revederii și până la convingerea că vor urma momente în care partenerii de dialog vor avea ce să spună și, mai ales, vor aborda subiecte care sunt, pentru fiecare dintre ei, cât mai plăcute.

Costi Ioniță a apreciat la justa valoare întâlnirea cu prietenul său

Întâlnirile ”ca băieții” au un farmec indiscutabil, chiar dacă ”vegetarianul” Costi Ioniță a avut grijă, cu siguranță, să nu își încalce principiile de viață. Iar asta se vede și la o privire oarecum superficială. Artistul nu afișează o burtică ostentativă și este evident că încearcă să ducă o viață care să îl ferească de excese. Costi Ioniță ține la imaginea sa chiar și atunci când iese la o scurtă plimbare alături de un prieten și, chiar dacă mulți s-ar aștepta la ceva ”de fițe”, iată că nu a fost cazul.

Costi Ioniță a afișat un zâmbet sugestiv în timp ce își întâmpina prietenul

A absolvit un curs de numerologie

Costi Ioniță este un artist, în adevăratul înțeles al cuvântului, însă are și o pasiune la care nu s-ar fi gândit nimeni. Îi place numerologia și, chiar dacă nu este ”maestru numerolog”, a învățat cum să folosească informația în… interes propriu. Asta înseamnă că, teoretic, își poate da seama dacă o anumită melodie va avea sau nu succes în viitorul apropiat și, mai mult, poate alege… cu cine să lucreze.

“Costi Ioniţă a absolvit un curs de numerologie în urmă cu câţiva ani şi are diplomă. Nu e maestru numerolog, el foloseşte informaţia în interes propriu. Tot ce a învăţat, foloseşte în meseria lui. El poate să îşi programeze concertele, întâlnirile în anumite date favorabile. Notele muzicale pot fi transformate în numere, iar el poate să îşi dea seama dacă va fi sau nu o melodie de succes.

Îşi cunoaşte mai bine partenerii cu care colaborează şi, cu ajutorul unei simple analize şi pe baza unor calcule îşi poate da seama cu cine să lucreze. Spre exemplu, el poate afla dacă omul cu care vrea să colaboreze este serios, dacă are şansă sau nu în domeniul muzical, ca să nu îşi mai piardă timp în cazul în care cifrele sunt nefavorabile. El îşi coordonează activităţile în funcţie de anumite activităţi numerologice. (…) Costi nu mai e manelistul de odată, e cu totul alt om şi a evoluat frumos”, a declarat psihologul și numerologul Anatol Basarab în cadrul unui interviu acordat pentru click.ro. (CITEȘTE ȘI: L-AM GĂSIT PE CELEBRUL ROCKER ”DAT DISPĂRUT”! PRETINDE CĂ ESTE REÎNCARNAREA UNUIA DINTRE APOSTOLII LUI IISUS ȘI…)

Un ”val” de artiști marca Ioniță & Ceaușu

În luna iunie a anului trecut, Costi Ioniță și Alex Ceaușu au demarat un proiect artistic care se dorește a fi unul de anvergură. Există potențial, din acest punct de vedere, au spus cei doi, hotărând să treacă la fapte și… să facă istorie la nivel muzical. Proiectul respectiv are ca target nu numai planul intern, ci și cel internațional, iar planurile pe termen lung sunt, cel puțin declarativ, promițătoare.

„Ne bazăm pe toată experiența noastră de peste 15 ani în domeniu, cunoștiințele și relațiile. Simțim că a venit momentul să și dăruim tot ce am acumulat până acum. Labelul se numește Forzza Music, iar canalul de Youtube are deja 500.000 de subscriberi!”, declară Alex Ceaușu.

Pentru toate proiectele pe care le va scoate pe piață casa de producție piesele sunt compuse de Costi Ioniță, iar clipurile sunt regizate de Alex Ceaușu. (NU RATA: FRATELE LUI FANE SPOITORU RUPE TĂCEREA DUPĂ CE CUNOSCUTUL ION BOSCHET A FOST ”MĂCELĂRIT” ÎN SCARA BLOCULUI)

„Vom promova artiști foarte talentați și vom încerca să aducem în industria muzicală mai multă lumină și pozitivitate prin proiectele noastre. Primul proiect pe care îl lansăm este trupa formată din patru super-fete, talentate, super-voci! Cu ce vine nou acest proiect? Cu faptul că, pe lângă proiectul mare, trupa, fiecare dintre cele patru fete va avea un proiect solo cu care mergem în paralel. După lansarea trupei ne vom concentra pe lansarea fiecărui proiect solo”, a declarat Costi Ioniță. (CITEȘTE ȘI: RALUCA BLEJUŞCĂ, EX-ANGELS, APARIȚIE SURPRINZĂTOARE LA TV! ȘI-A ADUS CEI 5 COPII ÎNTR-UN PLATOU DE TELEVIZIUNE)

Costi Ioniță a compus pentru cântăreți celebri

Stabilit în Miami, Costi Ioniță este unul dintre “motoarele” echipelor care stau în spatele artiștilor de peste hotare. El a compus pentru mai mulți cântăreți celebri, printre care se numără Shaggy și Faydee. Cea mai mare realizare a românului este nominalizarea la Premiile Grammy din 2012, pentru piesa “Dame”, interpretată de Shaggy și de Kat DeLuna. Costi Ioniță este destul de activ pe rețelele de socializare și postează des poze din studio, alături de diverși artiști români. De curând, el s-a întâlnit cu Ruby și – într-o altă zi –  chiar ”Regele manelelor”, celebrul Florin Salam.

Pe lângă muzică, Costi Ioniță a cochetat și cu investițiile în televiziuni, însă nu prea a avut noroc. Party TV, post la care e acționar, a rămas fără licență după ce a activat timp de patru ani și jumătate. O altă televiziune pe care o deține acesta este Mynele TV, care s-a cam “afundat” după ce a primit o amendă record, de 100.000 de lei. Motivul? Postul a avut proasta ”inspirație” de a difuza reclame care conțineau… convorbiri telefonice erotice. Amenda a fost, într-un final, anulată de instanță, pentru că fapta s-a prescris. (VEZI ȘI AICI: SUPER-IMAGINILE CU BIANCA, DELIA + MULTE ALTE SEXY-VEDETE LA CARE MINORII AU ACCESUL INTERZIS!)

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la [email protected] sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Parteneri
Regele Charles se simte din ce în ce mai RĂU, după diagnosticul de cancer! Ce se pregătește, de fapt, la Buckingham
Regele Charles se simte din ce în ce mai RĂU, după diagnosticul de cancer! Ce...
FOTO. Ioana Marcu, soția lui Ciprian Marica, apariție îndrăzneață cu bustul generos la vedere!
FOTO. Ioana Marcu, soția lui Ciprian Marica, apariție îndrăzneață cu bustul generos la vedere!
Mădălina Ghenea, cea mai INCENDIARĂ filmare din an! A RIDICAT temperatura din termometre
Mădălina Ghenea, cea mai INCENDIARĂ filmare din an! A RIDICAT temperatura din termometre
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Ungaria și propunerea surprinzătoare pentru „dușmanul de moarte”, România. De ce nu a fost posibilă unirea cu țara noastră
Ungaria și propunerea surprinzătoare pentru „dușmanul de moarte”, România. De ce nu a fost posibilă...
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort în accidentul din Deveselu
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort...
O femeie era milionară de cel puțin o lună, dar nu și-a dat seama. Descoperirea care i-a schimbat viața
O femeie era milionară de cel puțin o lună, dar nu și-a dat seama. Descoperirea...
O nouă filmare a atacului cu bombă din timpul retragerii trupelor americane din Afganistan contrazice raportul Pentagonului
O nouă filmare a atacului cu bombă din timpul retragerii trupelor americane din Afganistan contrazice...
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
Cine este femeia cu cei mai mari pomeți din lume! Anastasia are 36 de ani și este mândră de înfățisarea ei: „Pot să mă iubesc în fiecare zi cu ușurință!”
Cine este femeia cu cei mai mari pomeți din lume! Anastasia are 36 de ani...
Regele Charles în stare gravă! Se pregătește înmormântarea!
Regele Charles în stare gravă! Se pregătește înmormântarea!
Leo de la Roșiori a făcut mărturisiri emoționante despre momentele de marginalizare pe care le-a trăit „Au fost restaurante care nu m-au primit. A căzut cerul pe mine.”
Leo de la Roșiori a făcut mărturisiri emoționante despre momentele de marginalizare pe care le-a...
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a luat-o pe Ana-Maria, tânăra gravidă în 6 luni, la ocazie?: „Doamne ferește! Cine știe câte victime sunt”
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a...
Craterul din Slănic Prahova s-a mărit cu 20 cm. Oamenii trăiesc cu groază, nu ştiu ce este sub casele lor
Craterul din Slănic Prahova s-a mărit cu 20 cm. Oamenii trăiesc cu groază, nu ştiu...
BANCUL ZILEI. Un dinamovist merge împreună cu câinele său într-un bar: - Dom’le, incredibil ce câine ai!
BANCUL ZILEI. Un dinamovist merge împreună cu câinele său într-un bar: - Dom’le, incredibil ce...
Oferte televizoare la Auchan: SMART TV la preț tentant
Oferte televizoare la Auchan: SMART TV la preț tentant
Un veteran NASA a descoperit o nouă FORȚĂ a naturii, neștiută până acum
Un veteran NASA a descoperit o nouă FORȚĂ a naturii, neștiută până acum
Jador, adevărul despre relația cu Andreea Bălan, după ce artista l-a blocat și nu-și mai vorbesc:
Jador, adevărul despre relația cu Andreea Bălan, după ce artista l-a blocat și nu-și mai...
Acesta e cel mai sigur etaj dintr-un bloc în caz de cutremur. Ești mai în siguranță și sunt șanse mari să supraviețuiești la un seism puternic
Acesta e cel mai sigur etaj dintr-un bloc în caz de cutremur. Ești mai în...
Insula din Europa unde te bucuri de soare și vreme bună 320 de zile pe an. E la două ore de România și poți avea o vacanță de vis aici
Insula din Europa unde te bucuri de soare și vreme bună 320 de zile pe...
Simona Halep va fi EXCLUSĂ. Decizia care se pregătește în circuitul WTA
Simona Halep va fi EXCLUSĂ. Decizia care se pregătește în circuitul WTA
Bătaie cu pumni, picioare şi unghii între Prodanca şi Reghe! Antrenorul este urmărit penal, riscă închisoare şi daune de un milion de euro
Bătaie cu pumni, picioare şi unghii între Prodanca şi Reghe! Antrenorul este urmărit penal, riscă...
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Ministrul agriculturii din Ucraina a fost arestat
Ministrul agriculturii din Ucraina a fost arestat
Decizie definitivă pentru cei cu CARDURI de ENERGIE. Legea promulgată azi, 26 aprilie, de Iohannis
Decizie definitivă pentru cei cu CARDURI de ENERGIE. Legea promulgată azi, 26 aprilie, de Iohannis
Oana Zăvoranu a ajuns la fundul sacului. Vedeta își vinde haine din garderobă.
Oana Zăvoranu a ajuns la fundul sacului. Vedeta își vinde haine din garderobă.
BANCUL de vineri | Soțul, nevasta și câinele vecinului
BANCUL de vineri | Soțul, nevasta și câinele vecinului
Avocatul lui Michael Schumacher a rupt, în sfârşit, tăcerea, după 10 ani! Imaginea pe care nu şi-o poate scoate din cap
Avocatul lui Michael Schumacher a rupt, în sfârşit, tăcerea, după 10 ani! Imaginea pe care...
Cât costă cea mai ieftină înmormântare organizată de „Regina Întunericului”. Suma este accesibilă pentru toate buzunarele
Cât costă cea mai ieftină înmormântare organizată de „Regina Întunericului”. Suma este accesibilă pentru toate...
Ce au de împărțit la partaj Oana Radu și Cătălin Dobrescu:
Ce au de împărțit la partaj Oana Radu și Cătălin Dobrescu: "El mă amenință că...
Ce moștenire le va lăsa Dan Negru copiilor: „În lumea civilizată asta e o normalitate. La noi e o minune”
Ce moștenire le va lăsa Dan Negru copiilor: „În lumea civilizată asta e o normalitate....
Afacerea care poate să te îmbogățească peste noapte. A luat amploare în România și succesul e unul uriaș
Afacerea care poate să te îmbogățească peste noapte. A luat amploare în România și succesul...
Țara europeană în care unele morminte au gratii. Motivul incredibil pentru care au fost făcute așa
Țara europeană în care unele morminte au gratii. Motivul incredibil pentru care au fost făcute...