Acasă » Exclusiv » Ce se ascundea în spatele orgiilor cu minore din „Depozitul Diavolului” de la Bacău. Fetele erau drogate cu anestezice pentru cai și…

Ce se ascundea în spatele orgiilor cu minore din „Depozitul Diavolului” de la Bacău. Fetele erau drogate cu anestezice pentru cai și…

De: Sorin Avram 14/07/2020 | 12:09

Procurorii DIICOT au finalizat, recent, mega-ancheta „Depozitul Diavolului” de la Bacău. Zeci de persoane au fost cercetate pentru „activitățile” lor dintr-un club clandestin, unde mai multe minore erau drogate, agresate sexual sau traficate, inclusiv de către oameni ai legii. CANCAN.RO vă prezintă detalii exclusive din culisele acestui dosar-bombă al DIICOT, după ce anchetatorii au trimis în judecată 15 inculpați, în frunte cu șeful grupării, Marius Scutaru, zis ”Nașu”, ”Pepe” sau ”Max”.

Cercetat sub control judiciar, Marius Scutaru va răspunde în fața magistraților pentru: punerea la dispoziţie a unui local pentru consumul ilicit de droguri; trafic de droguri de risc, cumpărarea de influență; sustragerea de la prelevarea de mostre biologice și părăsirea locului accidentului, complicitate la săvârșirea infracțiunii de cumpărare de influență; pornografie infantilă, act sexual cu un minor, folosirea prostituției infantile în formă continuată; proxenetism, influențarea declarațiilor, răzbunare pentru ajutorul dat justiției și abuz de încredere prin fraudarea creditorilor. Dacă va fi găsit vinovat pentru toate capetele de acuzare, Scutaru riscă ani grei de închisoare.

Ceilalți 14 inculpați sunt acuzați de fapte similare sau de complicitate cu liderul grupului. (VEZI AICI: MĂRTURII DIN ”DEPOZITUL DIAVOLULUI” DE LA BACĂU. MINORELE ERAU DROGATE ȘI SUPUSE PERVERSIUNILOR SEXUALE: ”CONSUMAM CUIE, APOI…”)

Ce se petrecea la Bacău

Faptele prezentate în cuprinsul rechizitoriului s-au consumat într-un depozit situat pe Strada Constanței din Bacău. În interiorul acestui spațiu, pe parcursul a mai bine de patru ani, Marius Scutaru „a angrenat societatea constituită în jurul său – de altfel deosebit de eterogenă prin asocierea unor oameni de afaceri, cu funcționari publici purtători ai autorității de stat, persoane cu trecut infracțional, sau elevi ai liceelor băcăuane – în practica curentă a abuzului de alcool, droguri și substanțe psihoactive, prostituție și spectacole cu caracter erotic”, au stabilit anchetatorii.

În total au fost puse sub acuzare 30 de persoane, dar, până la data emiterii rechizitoriului, acțiunea penală declanșată în privința unui număr de 11 inculpați a fost soluționată prin încheierea acordului de recunoaștere a vinovăției. (NU RATA: IMAGINI DIN CLUBUL SECRET DIN BACĂU ÎN CARE ELEVE DE LICEU ERAU DROGATE ŞI EXPLOATATE)

Au căzut pe mâna denunțătorului

În conținutul actului de sesizare formulat de denunțător se arăta că, pe Str. Constanței din Bacău, în incinta unei clădiri cu destinație de depozit pentru mărfuri alimentare, inculpatul Marius Scutaru a amenajat un spațiu în cadrul căruia organizează cu o frecvență aproape zilnică petreceri care au printre participanți minore și care prilejuiesc, în mod constant, consumul de droguri.

Imagini de la petrecerile din
Imagini de la petrecerile din „Depozitul Diavolului” (Foto: Observator.TV)

Potrivit susținerilor denunțătorului, în timpul petrecerilor se consuma cu preponderență cocaină. Ca urmare a consumului unor astfel de substanțe, fetele își pierdeau cunoștința, sfârșind prin a fi abuzate sexual, iar astfel de scene erau de obicei filmate.

Dotări de sexy-club în centrul industrial

„Investigațiile efectuate în cauză, care au inclus și măsuri de supraveghere tehnică, au confirmat cea mai mare parte a aspectelor conținute în actul de sesizare. S-a stabilit astfel că inculpatul Scutaru Marius a amenajat un spațiu dedicat activităților recreative (pe care l-a dotat cu instalație de sonorizare, mixer, ecran LCD, sistem de lumini ambientale, canapele, și până la un moment dat, bară de striptease) în cadrul corpului C23, din complexul de clădiri cu destinație de depozit amplasat pe Str. Constanței, nr. 3, din mun. Bacău.

Spațiul respectiv a fost deținut de inculpat, până la data de 1.01.2017, în baza unui contract de închiriere încheiat între firma pe care o administra (…) (introdusă în prezent în procedura de insolvență) și SC …. Începând cu luna ianuarie 2017, spațiul a rămas în folosința permanentă și exclusivă a inculpatului, în condițiile în care SC … (societate nou înființată al cărei administrator de facto era) a încheiat un nou contract de închiriere cu SC …, pentru un birou amplasat în corpul C1”, se arată în actele dosarului ajuns pe masa judecătorilor.

„Probele testimoniale administrate în timpul urmăririi penale au relevat faptul că, încă din anul 2013, inculpatul Scutaru Marius a transformat biroul aflat într-o încăpere adiacentă depozitului de mărfuri alimentare al firmei sale, într-un spațiu dedicat activităților recreative, în care a început să organizeze petreceri, pe parcursul cărora se consuma inițial doar alcool”, se arată în dosar.

Infractori și polițiști, laolaltă, clientela lui Scutaru

„Petrecerile se desfășurau cu regularitate – în aproape fiecare zi lucrătoare a săptămânii – și îi angrenau, în general, pe apropiații inculpatului Scutaru Marius; administratori ai unor societăți comerciale, persoane cu trecut infracțional și funcționari ai statului. Totuși, numărul mare de participanți identificați în cursul urmăririi penale reflectă faptul că inculpatul nu utiliza criterii de eligibilitate, anturajul său neavând deloc caracterul unui grup social exclusivist.

În mega-dosarul de la Bacău au fost cercetate zeci de persoane

Pe fondul acestor premise, petrecerile desfășurate în incinta clubului clandestin au căpătat, datorită numărului mare de participanți, a gamei variate de comportamente care întruneau elementele ilicitului și a duratei mari de timp de-a lungul căreia acestea s-au manifestat, proporțiile unui fenomen infracțional”, mai arată anchetatorii de la DIICOT. (VEZI AICI: CELEBRUL LIDER AL TRUPEI DJ PROJECT NEGOCIA PRIN TELEFON PENTRU MINORE: ”E CURATĂ? ARE @#$ FAINĂ, CORP BUN?”)

Produse psihoactive „livrate” de un fost polițist

Ancheta a scos la iveală încrengătura de necrezut a unor funcționari ai statului, dar și foști polițiști.

„Potrivit depozițiilor oferite de o parte dintre participanții la petreceri, pe parcursul anului 2014, au început să fie utilizate în mod curent substanțe cu efect psihoactiv de tip coffeeshop, principalul responsabil de procurarea acestora fiind, la început, fostul agent de poliție Huiban Adrian Bogdan.

Acest aspect este punctat inițial de martorul amenințat – care a arătat că «aveau un furnizor pe nume Bogdan, despre care am aflat că este fost polițist»” și dovedit ulterior, consistent, prin intermediul celorlalte mijloace de probă”, scriu procurorii în dosar. (CITEȘTE ȘI: CONDAMNĂRI RECORD ÎN DOSARUL PROSTITUATE PENTRU VIP-URI)

Copile drogate cu anestezice pentru cai

„Prima substanță încadrabilă în categoria drogurilor de risc, utilizată în timpul petrecerilor și la care fac referire în mod explicit participanții, este ketamina, substanță cu utilizare curentă în medicina veterinară (inclusiv în anestezia cailor, n.r.), care s-ar fi consumat începând cu anul 2015.

Obiceiul consumului de droguri fiind împământenit, petrecerile organizate de inculpatul Scutaru Marius devin o țintă de referință pentru mai mulți dealeri ale căror activități privind comercializarea drogurilor pe raza municipiului Bacău au fost temeinic documentate”, se mai arată în dosar. (NU RATA: FOSTUL IUBIT AL MONICĂI BÂRLĂDEANU A RECUNOSCUT PROCURORILOR CĂ ERA CLIENT FIDEL AL ”REGELUI BORDELURILOR”)

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la [email protected], să ne sune la 0741 CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsApp.

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Parteneri
Cât costă un kilogram din primele CĂPȘUNI româneşti, apărute deja în pieţe. Nu sunt chiar pentru orice buzunar
Cât costă un kilogram din primele CĂPȘUNI româneşti, apărute deja în pieţe. Nu sunt chiar...
FOTO. Cum a ajuns să arate Ileana Lazariuc, fosta noră a lui Țiriac, la 42 de ani!
FOTO. Cum a ajuns să arate Ileana Lazariuc, fosta noră a lui Țiriac, la 42...
Apariție INCREDIBILĂ: De la chelneriță, la IUBITĂ DE MILIONAR! Cine e cu adevărat românca Antonela, cucerirea fostului patron din fotbal
Apariție INCREDIBILĂ: De la chelneriță, la IUBITĂ DE MILIONAR! Cine e cu adevărat românca Antonela,...
ProTV vs. Antena 1! Vedetele care au trădat şi s-au mutat de la un post la altul după ce au cunoscut celebritatea
ProTV vs. Antena 1! Vedetele care au trădat şi s-au mutat de la un post...
Marilu Dobrescu rupe tăcerea despre „procedura secretă”. Dezvăluirile făcute au șocat o întreagă țară: „Cu fiecare injecție pe care ți-o faci, ai un strop de speranță”
Marilu Dobrescu rupe tăcerea despre „procedura secretă”. Dezvăluirile făcute au șocat o întreagă țară: „Cu...
Scene sfâșietoare la înmormântarea lui Costel Corduneanu! Ce s-a întâmplat la cimitir, în timp ce sicriul cu trupul neînsuflețit al bărbatului era coborât în groapă?
Scene sfâșietoare la înmormântarea lui Costel Corduneanu! Ce s-a întâmplat la cimitir, în timp ce...
Cazul ciudat al miliardarului german care și-ar fi înscenat moartea ca să fie împreună cu amanta rusoaică la Moscova
Cazul ciudat al miliardarului german care și-ar fi înscenat moartea ca să fie împreună cu...
Un cuplu care a cumpărat un conac vechi de 400 de ani a descoperit sub podeaua din bucătărie o comoară
Un cuplu care a cumpărat un conac vechi de 400 de ani a descoperit sub...
Poți radia mașina dacă n-o mai folosești, fără s-o casezi?
Poți radia mașina dacă n-o mai folosești, fără s-o casezi?
Ce ar face Adrian Minune dacă ar afla că fiica lui este înșelată de soț: „I-aș spune...”. Secretele pe care le are Karmen față de tatăl ei
Ce ar face Adrian Minune dacă ar afla că fiica lui este înșelată de soț:...
"Mă simt ciudat să spun cu voce tare: Am cancer la creier". Reacția tulburătoare a...
Virginia, dezvăluiri despre o posibilă relație cu Patrick! Se simte Robi deranjat de apropierea dintre ei doi: „Virginia, chiar nu mă șochează nimic în lumea asta, crede-mă.”
Virginia, dezvăluiri despre o posibilă relație cu Patrick! Se simte Robi deranjat de apropierea dintre...
El i-a luat locul în clan lui Costel Condureanu! „Stăpânul Moldovei” va di înmormantat regește
El i-a luat locul în clan lui Costel Condureanu! „Stăpânul Moldovei” va di înmormantat regește
Alerte meteo de vreme severă imediată emise de ANM. Cod galben în mai multe zone din țară, în următoarele ore
Alerte meteo de vreme severă imediată emise de ANM. Cod galben în mai multe zone...
BANCUL ZILEI. Ștrulă: - Bulă, care este poziția ta preferată în timp ce faci amor?
BANCUL ZILEI. Ștrulă: - Bulă, care este poziția ta preferată în timp ce faci amor?
SWIPE-UL care epuizează bateria iPhone-ului. Mulți utilizatori fac acest gest
SWIPE-UL care epuizează bateria iPhone-ului. Mulți utilizatori fac acest gest
L-au CREAT pe Dumnezeu! Inteligența Artificială Supremă este AICI?!
L-au CREAT pe Dumnezeu! Inteligența Artificială Supremă este AICI?!
S-a aflat! Cum a ajuns Cătălin Moroșanu să-i fie naș lui Jador: „Îi cunosc aproape toate iubitele, dar cu ea...”
S-a aflat! Cum a ajuns Cătălin Moroșanu să-i fie naș lui Jador: „Îi cunosc aproape...
Stațiunea din România care strălucește în fiecare an. Turiștii se bat pe rezervări, e o adevărată comoară naturală și are beneficii uimitoare pentru sănătate
Stațiunea din România care strălucește în fiecare an. Turiștii se bat pe rezervări, e o...
Mesajul astrelor pentru zodii, 20 aprilie 2024. Veste bună pentru Fecioară și Balanță
Mesajul astrelor pentru zodii, 20 aprilie 2024. Veste bună pentru Fecioară și Balanță
Interdicție completă în România din 9 aprilie. Legea n-are excepţii. Amendă 1000 lei
Interdicție completă în România din 9 aprilie. Legea n-are excepţii. Amendă 1000 lei
Bănică Jr şi Lavinia Pîrva, anunț neașteptat după 7 ani de relaţie: Am considerat că adevărul o să iasă la iveală!
Bănică Jr şi Lavinia Pîrva, anunț neașteptat după 7 ani de relaţie: Am considerat că...
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
CE a propus stabilirea în acest an a datei de eliminare a controalelor la frontierele interne
CE a propus stabilirea în acest an a datei de eliminare a controalelor la frontierele...
Regulă pentru toți proprietarii de terenuri din România. Legea spune foarte clar
Regulă pentru toți proprietarii de terenuri din România. Legea spune foarte clar
Un milionar român, ajutat de un mic obiect. I-a purtat noroc la făcut mulți bani
Un milionar român, ajutat de un mic obiect. I-a purtat noroc la făcut mulți bani
Smoothie poate crește riscul de DIABET, avertizează medicii nutriționiști. Care sunt alternativele
Smoothie poate crește riscul de DIABET, avertizează medicii nutriționiști. Care sunt alternativele
Ce studii are cea mai frumoasă femeie din România. Interdicţia pe care i-a pus-o soţului ei: Doar două ore, în weekend!
Ce studii are cea mai frumoasă femeie din România. Interdicţia pe care i-a pus-o soţului...
„Nu mai e de trăit” O româncă stabilită în Italia este stupefiată de un nou fenomen
„Nu mai e de trăit” O româncă stabilită în Italia este stupefiată de un nou...
Reacția furibundă a lui Alexandru Ciucu după ce s-a scris ca ar avea o amantă din timpul căsniciei cu Alina Sorescu:
Reacția furibundă a lui Alexandru Ciucu după ce s-a scris ca ar avea o amantă...
Dan Ciotoi, după ce a fost operat de cancer la colon: „Eram pregătit să îmi fac testamentul”
Dan Ciotoi, după ce a fost operat de cancer la colon: „Eram pregătit să îmi...
Cristina Demetrescu anunță noroc mare și schimbări pentru 5 zodii. Vine o perioadă neașteptată peste acești nativi până la sfârșitul lui aprilie
Cristina Demetrescu anunță noroc mare și schimbări pentru 5 zodii. Vine o perioadă neașteptată peste...
Fabrica din România care produce pe bandă rulantă. Produsele pe care românii le adoră se vând în toată țara și sunt mai bune decât cele din import
Fabrica din România care produce pe bandă rulantă. Produsele pe care românii le adoră se...