A murit legendarul Cristofor Duduianu! A fost liderul unuia dintre cele mai temute clanuri din România!

Autor: I.D.
Publicat: 16/12/2018 | 05:00

Doliu într-unul dintre cele mai temute clanuri din țară. Legendarul lider al Duduienilor a încetat din viață, sâmbătă dimineață, într-un spital din Capitală. CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, vă prezintă, în premieră, declarații tulburătoare ale apropiaților vestitului Cristofor. (Cât câștigi dacă faci videochat?) Familia interlopului a făcut anunțul devastator. (CITEȘTE ȘI: MOȘTENITORUL ROMÂN AL UNEI AVERI DE 2 MILIARDE € ȘI-A FĂCUT ”POFTA” CU O RUSOAICĂ SUPER-SEXY ȘI FAIMOASĂ!)

La două luni după dispariția fulgerătoare a temutului Segher, o nouă tragedie zdruncină din temelii vestitul clan. Legendarul ”Rege” al Duduienilor, Cristofor, a murit într-un spital din București, sâmbătă dimineață, în jurul orei 4. (Cel mai bun studio de videochat din București face angajări)

În ultima perioadă, Cristofor Duduianu se confrunta cu grave probleme de sănătate, iar, la începutul acestei săptămâni, a fost transferat în comă de la Penitenciarul Rahova la Spitalul Carol Davila, acolo unde a fost supus unei operații destul de complicate, informație publicată, în exclusivitate, AICI.

„Luni abia o să îl putem scoate de la morgă”

Din câte se pare, la doar câteva zile după intervenția chirurgicală, organismul bărbatului a cedat. În această dimineață, după câteva zile în care Cristofor a fost în comă, familia a primit tragica veste. (CITEȘTE ȘI: RALUKA S-A DESPĂRȚIT DE LOGODNIC!)

S-a stins în această dimineață, pe patul de spital. Zilele trecute a fost operat de ulcer. El avea și grave probleme cu diabetul, făcea dializă de ceva timp. Acum ne pregătim de înmormântare. (Angajează-te și câștiga 10.000$ lunar!) Luni abia o să îl putem scoate de la morgă”, a declarat un membru al familiei, în exclusivitate pentru CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA.

Cristofor Duduianu a încetat din viață

Ion Duduianu, zis „Segher”, a murit la Găești

În octombrie, a murit un alt mare lider de clan, Ion Duduianu, zis „Segher”, fratele lui Pian. Pe fondul unor afecțiuni cronice, bărbatul, încarcerat la Găești, ar fi suferit un atac de cord. A fost dus la spitalul din oraș, dar nu s-a mai putut face nimic pentru el. (NU RATA, AICI: CUNOSCUTA CÂNTĂREAȚĂ A CERUT ORDIN DE PROTECȚIE ÎMPOTRIVA SOȚULUI!)

Potrivit unor surse judiciare, în urmă cu câteva luni, lui Ion Duduianu îi fusese refuzată eliberarea condiționată, din cauza antecedentelor. “Segher” mai avea de ispăşit doi ani dintr-o pedeapsă de 10 ani pentru cămătărie, constituirea unui grup infracţional organizat, trafic de persoane şi urma să intre în comisia de liberare condiţionată. (NU RATA, AICI: FISCUL A CÂȘTIGAT PROCESUL CU MONI & IRI)

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Citește și...