Am aflat cine sunt favoritele din PSD să reprezinte România în Parlamentul European!

Publicat: 13/03/2019 | 18:15

Mai sunt două luni până la alegerile europarlamentare şi în partidele din România încă sunt discuţii legate de listele candidaţilor. În PSD lucrurile sunt din ce în ce mai clare în privinţa candidaturilor. Trei femei social-democrate ar putea reprezenta România în Parlamentul European.(CITEȘTE ȘI: ALEX BODI A FUGIT CU ”TOVARĂȘA” BIANCĂI LA PARIS, IAR NOI AM PUS MÂNA PE FOTOGRAFIILE-PROBĂ!)

1. Rovana Plumb Membru al Camerei Deputaților, unde reprezintă județul Dâmbovița, Rovana Plumb este în prezent ministru al fondurilor europene în cabinetul Dăncilă. A fost, de asemenea, ministru al fondurilor europene și în guvernele Grindeanu și Tudose. Anterior, a fost ministru al muncii, familiei, protecției sociale și persoanelor vârstnice între 5 martie 2014 și 17 noiembrie 2015, și anterior ministru al mediului și pădurilor în guvernele conduse de Victor Ponta. Rovana Plumb este vicepreședinte al Partidului Social Democrat, președintă a Organizației de Femei a aceluiași partid si vicepreședintă a PES Women.(NU RATA, AICI: BODYGUARZII MALL-ULUI I-AU ”ARESTAT” MAȘINA PREZENTATORULUI DE LA KANAL D!)

2. Lia Olguţa Vasilescu face politică de la 16 ani. Înainte de a împlini vârsta majoratului, mai exact în 1991, Lia Olguţa Vasilescu a intrat în politică, în Partidul România Mare. Trei ani mai târziu, Vasilescu, ajunsă deja la 19 ani, devenea preşedintele Organizaţiei de Tineret România Mare Dolj.

Pe când avea doar 25 de ani a fost promovată de nimeni altul decât Corneliu Vadim Tudor pe listele PRM pentru un loc la Camera Deputaţilor. Este membră a Partidului Social Democrat din decembrie 2007, când a părăsit Partidul România Mare. Olguța Vasilescu a demisionat din Senat pe data de 29 iunie 2012. În noiembrie 2012 este ales primar al orașului Craiova. Lia Olguţa Vasilescu, propusă la Ministerul Muncii. Lia Olguţa Vasilescu este deputat în Parlamentul României, după alegerile din 11 decembrie.(NU RATA, AICI: FINA LUI GIGI BECALI, EXECUTATĂ SILIT PENTRU O DATORIE DE 125.000 € ”MOȘTENITĂ” DE LA RĂPOSATUL SOȚ!)

3. Andreea Cosma – deputat PSD în comisia pentru Politica Externă, una dintre femeile din politica românească pe care le putem asocia cu ambiția în lupta contra intereselor obscure ale unor așa-zisi „servitori ai legii”. Pe lângă activitatea parlamentară, unde s-a concentrat pe legi dedicate copiilor nevoiași sau familiilor defavorizate, Cosma a intrat în atenția publicului odată cu dezvaluirile acesteia despre mafia din justiție. Deputata a fost cea de la care a pornit războiul împotriva statului paralel și datorită căreia au iesit la suprafață informatii cutremurătoare despre sistemul corupt din unitățile DNA, înțelegerile ascunse între diferite entități și despre abuzurile la care au fost supuși sute de oameni de afaceri sau politicieni de foștii procurori care, astăzi, îsi așteaptă sentințele.(NU RATA, AICI: CUNOSCUTUL PREZENTATOR DE LA METEO ȘI-A ”OFICIALIZAT” RELAȚIA! PRIMELE IMAGINI CU NOUA IUBITĂ)

Alegerile europarlamentare în România vor avea loc în data de 26 mai 2019, dată la care românii cu drept de vot sunt așteptați la urne.

Citește și...