Am aflat de ce a pierdut fosta prezentatoare de la PRO TV procesul pentru banii de întreținere. Motivul este…

Autor: C. C.
Publicat: 24/01/2020 | 23:43

Fosta prezentatoare de la PRO TV a ajuns într-o situație uluitoare. Blondina a fost dată în judecată pentru restanțele uriașe pe care le-a strâns la întreținere. CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, vă prezintă, în exclusivitate, informații din procesul pe care vedeta îl are cu Asociația de Proprietari a complexului în care locuiește. (CITEȘTE ȘI: LOGODNICA LUI LIVIU DRAGNEA A RENUNȚAT SUSPECT LA INELUL PRIMIT DE LA FOSTUL ȘEF AL PSD!)

Vica Blochina nu a pășit cu dreptul în noul an. Fosta vedetă de la PRO TV a fost dată în judecată de vecinii de bloc. Chiar dacă frecventează cercuri selecte, iar mulți dintre prietenii ei sunt milionari, fosta balerină a acumulat restanțe măricele la întreținere, drept pentru care Asociația de Proprietari a acționat-o în judecată. (VEZI AICI: VEDETA TV ÎȘI ASUMĂ RELAȚIA CU ”REGELE MODELINGULUI” LA O LUNĂ DE LA DIVORȚUL OFICIAL)

D.A.S. (Departamentul de Anchete Speciale al Cancan.ro) a intrat în posesia unor informații de ultimă oră din procesul pe care Vica Blochina îl are cu vecinii săi.

Ce a decis instanța

După doar patru luni de proces, în urmă cu câteva zile, magistrații de la Judecătoria Sectorului 4 s-au pronunțat cu privire la cazul vedetei. Potrivit unor surse D.A.S, judecătorii au decis să o oblige pe fosta balerină la plata unei sume deloc de neglijat, aproximativ 7.000 de lei, care includ și cheltuielile de judecată.

”Soluția pe scurt: Admite cererea. Obligă pârâta să plătească reclamantei suma de 2.462,13 lei cu titlul de cote de întreţinere aferente apartamentului nr. 48 din perioada ianuarie 2019-iulie 2019, suma de 637,98 lei cu titlul de fond de reparaţii aferent aceluiaşi apartament, pentru aceeaşi perioadă, suma de 100 lei, fond curăţenie şi întreţinere spaţii comune aferent lunii iunie 2019, suma de 435,93 lei, penalităţi de întârziere la cotele de întreţinere şi fondurile menţionate anterior şi suma de 2.305,86 lei, penalităţi de întârziere la cotele de întreţinere şi fondurile din perioada ianuarie 2018-decembrie 2018, calculate pentru perioada ulterioară datei de 24.01.2019 până la 26.09.2019.

Obligă pârâta să plătească reclamantei suma de 900 lei, cheltuieli de judecată. Cu apel în 30 de zile de la comunicare. Cererea de apel se depune la Judecătoria Sectorului 4 București. Pronunţată prin punerea soluției la dispoziţia părţilor prin mijlocirea grefei instanţei”, se arată în decizia magistraților.

Vica Blochina, obligată de judecători la plata unei sume colosale

Acuzată de distrugere!

În toamna anului trecut, prin intermediul celebrei adrese pont@cancan.rosite-ul nr.1 din România a intrat în posesia unor imagini și informații incredibile legate de o pățanie a Vicăi Blochina. (NU RATA: SOȚIA EX-CANDIDATULUI LA PREȘEDINȚIE A PRIMIT AJUTOR LA PARTAJ)

Vedeta a fost acuzată de distrugere după ce a rupt bariera unei parcări private din zona Dorobanți. După toate aparențele, proprietarii parcării au depus plângere la Poliție pentru pagubele provocate de vedetă și nu este exclus ca, pe numele acesteia, autoritățile să fi deschis un dosar penal.

”Așa cum face de fiecare dată, doamna Vica parchează la noi în curte și merge la salonul de lângă. Această parcare este privată și dedicată clienților noștri. Nu este normal să rupi bariera și să pleci ca și cum nu s-a întâmplat nimic. O să depunem plângere pentru paguba pe care a provocat-o. Din câte în dau seama, doamna Vica crede că noi trăim în junglă”,  mărturiseau martorii incidentului.

Fosta prezentatoare de la PRO TV, situație halucinantă

Conflictul cu Victor Pițurcă

Victor Pițurcă și Vica Blochina s-au aflat într-un conflict permanent, în perioada 2011-2014. Motivul, recunoașterea paternității, dar și pensia alimentară care l-a nemulțumit pe fostul selecționer. Iată care au fost cele mai grele momente pentru cei doi: (NU RATA: FOSTA PREZENTATOARE DE LA PRO TV A LĂSAT ȚINUTELE DE ”PLATOU” PENTRU… COSTUMUL DE BAIE! CUM ARATĂ LA 44 DE ANI)

  • În decembrie 2011, Vica l-a dat în judecată pe Piţurcă pentru stabilirea paternităţii.
  • În septembrie-octombrie 2012, Piți a refuzat să facă testul ADN.
  • Apoi, pe 23 noiembrie 2012, tehnicianul a fost obligat de instanță să-și recunoască fiul, Edan, și să plătească 100.000 de euro retroactiv şi 8.900 de euro lunar pensie alimentară. Atunci, Victor Pițurcă a făcut apel.
  • Pe 30 noiembrie 2012, el a solicitat suspendarea executării sentinţei până la soluţionarea apelului. Tribunalul Ilfov i-a respins cererea, în martie 2013.
  • O lună mai târziu, chiar Piți a cerut să le fie făcute testele ADN lui și fiului său. Rezultatul este pozițiv: Pițurcă este tatăl biologic al lui Edan.

Rămăsese disputa pentru valoarea pensiei alimentare, pe care Victor Pițurcă o contestase. Instanța avea să decidă, în august 2013, micşorarea acesteia la 2.900 de euro lunar, de la 8.500, şi 50.000 de euro retroactiv. Fostul selecționer a cerut apoi în instanță custodia copilului. (CITEȘTE ȘI: FOSTUL ANTRENOR AL ”NAȚIONALEI” ȘI-A ASUMAT TOTAL FIUL PENTRU CARE S-A RĂZBOIT CU VICA)

În ianuarie 2014, avocatul lui Victor Pițurcă a depus o cerere prin care dorea suspendarea plăţii pensiei alimentare până la decizia definitivă în procesul de custodie. Pe care nu avea s-o obțină. La scurt timp, cei doi aveau să ajungă la o pace istorică, se poate spune.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Citește și...