Anamaria Prodan, omagiu pentru mama ei moartă în prima ediție din noul sezon „Gospodar fără pereche”

Publicat: 24/05/2018 | 21:44

În această seară a debutat cel de-al doilea sezon al emisiunii „Gospodar fără pereche”. Anamaria Prodan, prezentatoarea show-ului, a făcut un gest emoționant în memoria mamei sale. Toți telespectatorii, dar și noua recoltă de gospodari au observat ceea ce a făcut vedeta pentru mama ei, Ionela Prodan.

Citește și: Urmărită, înjurată și amenințată. Anamaria Prodan a trăit clipe de groază pentru că a intrat în lumea fotbalului. “Mi-am luat permis de armă!”

Anamaria Prodan a ales ca în prima ediție din noul sezon „Gospodar fără pereche” să poarte doliu. Fiica Ionelei Prodan a avut părul prins într-o coadă pe care a purtat-o pe umărul drept, o cămașă neagră și pantaloni kaki.

Citește și: Cum arată vila de 1 milion de dolari din Las Vegas pe care Anamaria Prodan a primit-o cadou

Prezentatoarea emisiunii care rulează pe PRO TV a fost așteptată cu o căruță trasă de un cal de un fost concurent de la „Gospodar fără pereche”, Bogdan Năstase.

Citește și: Nuntă mare în familia „Gospodar fără pereche”: „Îmi face toate poftele, acum înțelegeți ce vreți”

Bogdan Năstase, unul dintre foștii concurenți de la „Gospodar fără pereche”, dar și alți patru concurenți ai show-ului au fost prezenți în prima ediție.

Citește și: Probleme pentru Anamaria Prodan. Este somată să-și plătească datoriile la Fisc. Reghecampf este implicat

„Vreau să vă prezint noua mea recoltă de gospodari. Eu sunt o albinuță care merg din oraș în oraș… (…). Și fotbaliștii sunt tot gospodari.”, a spus Anamaria Prodan în cadrul emisiunii „Gospodar fără pereche”

Citește și: Anamaria Prodan a povestit cum au fost ultimele clipe cu mama ei: „S-a uitat pentru ultima oară la mine și…”

De ce boală suferea Ionela Prodan

Vă reamintim că problemele de sănătate ale artistei au început la finalul lunii ianuarie. La acea vreme, ea a acuzat înțepături în zona inimii și familia ei s-a panicat, pentru că aceasta se confrunta de multă vreme cu afecțiuni cardiace. Fata cea mare a dus-o la Spitalul Fundeni, unde medicii au internat-o imediat. Ei i-au pus și un diagnostic:  cancerul pancreatic. Ulterior, au circulat tot felul de zvonuri în legătură cu maladia cu care a fost diagnosticată, de fapt. Și, pentru a avea parte de liniște, fiicele Ionelei Prodan au decis ca ea să plece o perioadă din țara noastră.

 La sfârșitul anului 2017, mama Anamariei Prodan a uimit pe toată lumea cu transformarea ei: și-a schimbat radical look-ul și a slăbit 25 de kilograme. În cadrul unei emisiuni, Ionela Prodan a dezvăluit regimul care a ajutat-o să topească kilogramele în plus.
Citește și...