Nuntă mare în familia „Gospodar fără pereche”: „Îmi face toate poftele, acum înțelegeți ce vreți”

Publicat: 16/05/2018 | 19:29

Surpriză în frumoasa familie a emisiunii „Gospodar fără pereche”! Unul dintre foștii concurenți ai show-ului matrimonial își pune pirostriile, iar vestea a fost făcută publică în cadrul unei emisiuni care era transmisă în direct. Pus pe șotii ca întotdeauna, viitorul mire l-a avertizat pe Cătălin Măruță în legătură cu suma pe care trebuie să o pună în plic la nuntă.

Citește și: Julieta de la „Gospodar fără pereche” nu s-a putut abţine şi i-a ordonat ASTA lui Marcel de faţă cu toţi invitaţii! Totul s-a întâmplat când era valsul mirilor

După Marin Cazan, un alt fost participant de la „Gospodar fără pereche” se însoară. Este vorba despre Bogdan Năstase, care are nunta peste trei luni.

Citește și: L-a pierdut pe Marin de la „Gospodar fără pereche”, dar a pus ochii pe alt bărbat! De cine s-a îndrăgostit Julieta la nunta anului

Păi, nu am făcut nuntă, suntem acum în pregătiri. Fac, anul ăsta, în august… Cu o tipă pe care am cunoscut-o în show. (…). A fost o experiență foarte frumoasă, mi-a schimbat viața. Emisiunea asta mi-a schimbat viața. Și vreau să îți mulțumesc și ție pentru că m-ai ajutat. (…), a spus Bogdan Năstase, unul dintre foștii concurenți de la „Gospodar fără pereche”, în cadrul emisiunii „La Măruță”.

În afară de oile sale, carismaticul cioban e și luptător. Peste două luni, el are un meci important la Superkombat.

Citește și: I-am aflat secretul. Una dintre concurentele de la ”Gospodar fără pereche”, filmată în timp ce se săruta cu altă femeie!

„Pe 5 iulie am meci – îmi trec rănile până la nuntă. Dacă îl bat, îl invit pe adversar. (…). Îmi face toate poftele, acum înțelegeți ce vreți (n.r.: a spus fostul concurent de la «Gospodar fără pereche») – îmi face de toate. Îmi gătește…”, a mai declarat Bogdan Năstase, unul dintre foștii participanți de la „Gospodar fără pereche”.

Citește și: Scene fierbinţi la „Gospodar fără pereche”! Bogdan i-a făcut masaj Mariei: „Te pricepi”

„Din păcate, nu o să mă însor. Sunt bine acum… Sunt singur aici”, a spus Ionuț Cucu în cadrul emisiunii „La Măruță”.

Cătălin Măruță, avertizat să pună bani deoparte pentru nunta fostului concurent de la „Gospodar fără pereche”

Stai puțin, că vin la nuntă! Deci, când e nunta? Cât e darul? Ce înseamnă să apari la televizor în fiecare zi! Oamenii ăștia nu știu că am credite la bancă”, a spus soțul Andrei în cadrul emisiunii pe care o moderează la Pro TV.

Vezi cât câștigă pe lună Cătălin Măruță AICI.

„Ah, păi, poți să strângi de acum bani. Pui bani acolo… Păi, na, Măruță, dă mai mult ca nașul., a reacționat Bogdan Năstase.

Cel de-al doilea sezon al emisiunii „Gospodar fără pereche” va începe pe 24 mai la Pro TV. Show-ul matrimonial va fi prezentat de Anamaria Prodan.

Citește și: Așa o vede doar Reghe! Anamaria Prodan s-a pozat în lenjerie intimă și le-a arătat tuturor de ce i se spune „sexy-impresara”

Citește și...