Andreea Bălan și George Burcea, probleme în mariaj!? “M-a durut foarte tare, am rămas cu niște sechele”

Publicat: 13/06/2019 | 08:47

“Andreea Bălan și George Burcea, probleme în mariaj!?” – acest gând le-a trecut prin minte multora care au ascultat cel mai recent interviu al artistei. Îndrăgita vedeta a vorbit în urmă cu câteva ore despre repercusiunile grave cu care se confruntă după ce a făcut stop cardio-respirator. De altfel, ea a făcut terapie după ce a fost la un pas să moară.

Citește și: Ce notă a luat Andreea Bălan la Bacalaureat. Artistei i-a plăcut cartea

Andreea Bălan a vorbit despre unul dintre marile regrete după ce a făcut stop cardiac

În vârstă de 34 de ani, Andreea Bălan a vorbit cu multă emoție și durere despre un subiect delicat… care, în unele cupluri, a adus despărțirea… Este vorba despre faptul că ea nu mai poarte face copii, iar soțul ei, George Burcea, își mai dorea un moștenitor. Actorul ar fi vrut ca al treilea copil să fie băiețel, el având acum două fetițe cu frumoasa lui soție. Artistul este un om foarte echilibrat și a susținut-o enorm pe cântăreață de când formează un cuplu, însă… chiar dacă între ei este o legătură foarte puternică, răutățile spuse de unii despre drama vedetei i-au sfâșiat sufletul.

“Eu nu mai pot să fac copii, şi m-a deranjat că au existat voci care au spus că acest lucru nu este atât de grav. Şi, ştiindu-mă în această ipostază, m-a durut foarte tare. Eu am rămas cu nişte sechele şi am trecut cu greu peste. Mai voiam un copil. De ce nu? George, de exemplu, îşi mai dorea un băiat. Şi m-a durut că au fost oameni care au spus că această piedică nu este ceva grav”, a declarat cântăreața în cadrul emisiunii “Agenția VIP” de la Antena Stars.

Citește și: Cătălin Botezatu o face praf pe Andreea Bălan: “Oricât de mult încearcă, Andreea nu este decât o…”

Andreea Bălan și George Burcea sunt căsătoriți

Andreea Bălan (n.: 23 iunie 1984 în Ploiești) este o cântăreață de muzică pop. Vedeta a debutat în muzică în 1994 la emisiunea pentru copii “Ba da, ba nu”. Doi ani mai târziu, artista a lansat primul ei album solo, “Amețiți de fum”. Ea a cunoscut succesul împreună cu Andreea Antonescu, alături de care a format trupa Andrè. După ce formația s-a destrămat, fiecare și-a continuat pasiunea pentru muzică.

Andreea Bălan a devenit mamă pentru prima dată pe 9 octombrie 2016. Ea a adus pe lume o fetiţă sănătoasă de 3,270 kilograme şi 49 de centimetri, căreia i-a pus numele Ella Maya. La cinci luni de la nașterea fiicei sale, cântăreața s-a căsătorit cu George Burcea. Ceremonia a avut loc pe Sunset Beach, o superbă plajă din Malibu California. Visul de a se însura pe o plajă din America a fost al actorului, iar artista a făcut tot posibilul ca acesta să se împlinească. Biletele de avion către America au fost cadoul pe care Andreea Bălan i l-a făcut lui George Burcea la începutul lui 2017, de ziua lui de naştere.

Citește și...