Are 40+, dar arată, la plajă… cum nu-ți vine să crezi!

Publicat: 02/08/2019 | 23:05

În anii 2000, Rosse Marie Florescu făcea senzație în emisiunea prezentată de Andreea Marin, ”Surprize, surprize”. Cu toate că vremea a trecut și blondina a depășit ”pragul” de 40 de ani, continuă să atragă privirile ca un magnet, cu frumusețea sa. Sexy-dansatoarea a ”incendiat” plaja din Mamaia cu fizicul ei de invidiat. CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, vă prezintă, în exclusivitate, imagini de-a dreptul savuroase. Atenție, conținut nerecomandat cardiacilor! (CITEȘTE ȘI: AM DESCOPERIT UN BUNCĂR ANTI-ATOMIC UNDE GHEORGHE DINCĂ AR FI PUTUT ASCUNDE CADAVRELE!)

Rosse Marie Florescu a fost, fără doar și poate, cea mai senzuală dansatoare de la legendara emisiune ”Surprize, surprize”. Avea o frumusețe aparte, iar mișcările sale erau unice. Vremea a trecut și blonda a ajuns la 41 de ani. Este și astăzi o femeie frumoasă, după care bărbații întorc capul și care stârnește fantezii. (NU RATA: GIGI BECALI, PRIMA REACȚIE DESPRE GHEORGHE DINCĂ: “ÎL ARE PE DIAVOLUL ÎN EL! EU NU L-AȘ OMORÎ! L-AȘ CASTRA ȘI..”)

Zilele trecute, CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, a întâlnit-o pe sexy-dansatoarea de la ”Surprize, Surprize” pe una dintre cele mai renumite plaje din Mamaia, acolo unde aceasta a ales să se relaxeze împreună cu mai mulți prieteni.

O prezență de neignorat pe plajă

Într-un costum de baie negru, întreg, pe care l-a asortat cu un pareo de aceeași nuanță, blondina a atras privirile tuturor de cum a pășit pe nisipul fierbinte. Cu toate că a trecut pragul de 40 de ani, Rosse Marie Florescu continuă să facă furori cu formele ei. Fosta dansatoare de la ”Surprize, surprize” se mândrește cu un fizic bine definit. Blondina a profitat din plin de vremea frumoasă de la mare și a petrecut într-o atmosferă relaxantă împreună cu amicii ei. (VEZI ȘI: FOSTA ASISTENTĂ DE LA ANTENA 1 ȘI-A SCOS LA PLAJĂ POSTERIORUL DE 5.000 €!)

Rosse Marie Florescu a ”incendiat” plaja din Mamaia

După ce a dispărut din lumina reflectoarelor, Rosse Marie Florescu și-a dedicat timpul fetiței sale, Rosabella, fruct al relatiei cu Dragoș Tudor, fiul impresarului Dumitru Tudor. Rosse Marie Florescu a ales să își deschidă ea însăși o afacere și să nu mai stea la mâna nimănui. Așa se face că acum se întreține din această activitate, pe care o desfășoară alături de sora ei. (NU RATA: ANNA ”MANECHINA” A RĂMAS DOAR ÎN CHILOȚEI ÎN HERĂSTRĂU! S-A SCHIMBAT DE ROCHIȚĂ, DAR N-A OBSERVAT CĂ E FILMATĂ…)

Sexy-dansatoarea de la ”Surprize, surprize” alături de prieteni pe o plajă din Mamaia

A cochetat cu televiziunea de la vârsta de 10 ani!

Rosse-Marie Florescu a început să cocheteze cu televiziunea de la vârsta de 10 ani, ajungând, în adolescența, una dintre dansatoarele din corpul de balet de la emisiunea ”Zânei” Andreea Marin. De asemenea, a fost una dintre cele mai cunoscute modele din showbiz-ul românesc. În rumă cu câțiva ani, blondina a bifat și un super-pictorial în ”Playboy”. (CITEȘTE ȘI: ”BABY” A RĂMAS ÎNSĂRCINATĂ! PRIMELE IMAGINI CU BURTICA DE GRAVIDUȚĂ)

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Citește și...