Astrologii au dezvăluit totul! Ce îi rezervă astrele fiicei Elenei Udrea: “Va fi o fire închisă, deloc exteriorizată și…”

Publicat: 20/09/2018 | 21:24

Vestea că Elena Udrea a devenit astăzi, 20 septembrie, mămică a atras atenția și astrologilor, care au analizat cu atenție atât ziua, cât și ora la care micuța Eva Maria a venit pe lume. Astfel, ei au putut să afle mai multe despre personalitatea fiicei vedetei și a logodnicului ei, Adrian Alexandrov.

Citește și: Elena Udrea a născut cu moașe. Informații de culise din sala de operații: “Am născut total natural, pe viu”

Astrologii au dezvăluit totul! Ce îi rezervă astrele fiicei Elenei Udrea

Potrivit specialiștilor, fetița Elenei Udrea și a lui Adrian Alexandrov va avea multe calități și o relație bună cu ambii părinți, pentru că a venit pe lume în prima lună a toamnei, care este guvernată de Soare și de Mercur. Vă reamintim că prințesa Elenei Udrea s-a născut la ora 5 dimineața în Costa Rica și ora 14:00 în România. Astrologul Lorena a făcut astrograma micuței și a dezvăluit că Eva Maria va fi un copil inteligent, ce se va bucura de o gândire rațională și practică.

Citește și: EXCLUSIV! Elena Udrea a născut! Prima reacție a lui Adrian Alexandrov: „Am fost luat prin surprindere!”

“Fetița este o Fecioară pură, cu Soarele în acest semn, dar și cu Mercur acolo. Un copil inteligent, ea va avea o extraordinară putere de analiză, va fi rațională și poate că toate instinctele ei umane o vor conduce spre ordine și disciplină, dar și pe aplicarea în practică a ideilor importante pe care le va avea ca adult.

Va fi o fire închisă, deloc exteriorizată, care va incerca de-a lungul timpului să își dezvolte creativitatea și încrederea în sine într-un mod interiorizat, introvertit. Înțeleaptă și prudentă, părinții vor avea o importanță deosebită pentru ea”, a declarat astrologul Lorina pentru jurnaliștii de la Click!.

Fiica Elenei Udrea era așteptată pe lume luna viitoare, mai exact pe 26 octombrie.

Elena Udrea și Adrian Alexandrov au devenit părinți pe 20 septembrie 2018

Elena Udrea a devenit mamă la 44 de ani. Ea a născut-o pe fiica sa pe 20 septembrie 2018, cu o lună și o săptămână înainte de data preconizată a nașterii. La sfârșitul lunii iunie, Elena Udrea a dezvăluit că a ales să îi pună numelele fetiţei sale cu Adrian Alexandrov Eva Maria.

Vestea că Elena Udrea a fost cerută de soţie a devenit publică în iunie 2017. Fostul ministru al Turismului nici nu a confirmat, nici nu a infirmat informaţia, ci le-a spus jurnaliştilor că îi va chema la nuntă dacă va fi cazul. „Astăzi mă întrebaţi? Vai de mine, aduceţi maşina! Vă chem la nuntă, dacă e cazul!”, a reacţionat Elena Udrea după ce s-a scris în presă că a primit inelul de logodnă de la fostul manechin Adrian Alexandrov.

Citește și...