Avem dovada! Florin Pastramă ”atentează” la o cunoscută cântăreață de curând divorțată

Publicat: 25/06/2019 | 22:46
Ea proaspăt divorțată, el recent căsătorit! Au apărut semne că între două vedete de top s-ar lega o idilă. (Poți câștiga 10.000$ în fiecare lună!) Controversați, frumoși, tineri, bogați și neliniștiți, cam așa ar putea fi caracterizați în câteva cuvinte cântăreața Bianca Rus și Florin Pastramă. Trăsături comune care ar putea sta la baza unei relații ce pare să se înfiripe. CANCAN.RO, SITE-UL NR. 1 DIN ROMÂNIA, vă prezintă declarații exclusive și detalii nemaiauzite. (VEZI ȘI: PASTRAMĂ A PUS STĂPÂNIRE PE PORSCHE-UL LUI BRIGITTE)
Potrivit unor surse din anturajul lui Florin Pastramă, cele două vedete ar comunica de ceva timp, în mare secret. Și asta în ciuda faptului că Bianca încă nu a încheiat divorțul de Antonio Gottschling, iar Florin abia s-a căsătorit, de câteva săptămâni, cu fosta soție a lui Ilie Năstase, Brigitte. (Cel mai bine platit job din București)

Bianca i-ar fi picat cu tronc lui Pastramă

Una dintre pozele Biancăi, la care ar fi reacționat Florin Pastramă, dându-i nota 10
Sursele citate ne-au mai dezvăluit că Florin ar mai curta și alte domnișoare frumoase și mondene, dar că Bianca Rus i-ar fi picat rău de tot cu tronc. (NU RATA: BRIGITTE L-A UMILIT PE PASTRAMĂ PE O PLAJĂ DIN MAMAIA: ”TÂMPITULE, AI LĂSAT…”)
„Bianca Rus i-a atras în mod special atenția atât prin stilul ei luxos, cât și prin noul ei corp apetisant. El, care a fost atât de mult timp departe de showbiz, acolo la «Ferma», fără televizor, fără Internet, nu a știut cât de mult a reușit să slăbească Bianca Rus în tot acest timp. Iar când a văzut pozele de acum cu ea a înlemnit.
Florin o știa de pe vremea când ea era mai plinuță, dar acum, când a văzut cât de mult a slăbit și ce bine arată, și mai ales că este singură, i-a cam venit să regrete că s-a însurat mult prea repede cu Brigitte”, au declarat, pentru CANCAN.RO, SITE-UL NR. 1 DIN ROMÂNIA, persoane din apropierea proaspătului soț al lui Brigitte. (CITEȘTE ȘI: EX-LOGODNICA LUI PASTRAMĂ A ”DAT NAS ÎN NAS” CU BRIGITTE: ”NU SUPORT SĂ ÎMPART ACEEAȘI ÎNCĂPERE CU EA!”)

„Mai degrabă s-ar potrivi Florin cu Bianca”

Florin Pastramă i-ar fi adresat mai multe mesaje cu subînțeles cunoscutei cântărețe.
„Nu s-a putut stăpâni și, cu toate că există riscul ca soția lui să îi sară în cap, a început să îi scrie mesaje Biancăi și să îi dea emoticoane de apreciere la fotografii, cum că ar arăta «de nota 10» și alte complimente. Nimeni din jurul lor – al lui și al lui Brighi – nu crede că această căsnicie va dura prea mult. Mai degrabă s-ar potrivi Florin cu Bianca Rus, mai ales că amândoi sunt cam de aceeași vârstă, amândoi sunt din același mediu, ar avea ce să discute, s-ar înțelege foarte bine.
Deocamdată Florin i-a scris ceva fetei (n.r. Biancăi), dar nu știm dacă ea va răspunde. Am auzit că este cam fițoasă. Cel mai bine din toată această poveste este că inițiala prenumelui femeii este tot «B», că, dacă Florin a gravat ceva prețios, vreo bijuterie sau altceva și se desparte de Brighi, se poate potrivi bijuteria la Bianca…”, ne-au mai spus sursele citate. (VEZI AICI: BRIGITTE ȘI PASTRAMĂ AU STABILIT DATA EXACTĂ A NUNȚII + PE LISTA DE INVITAȚI SE AFLĂ 350 DE PERSOANE)

Brigitte și Florin vor face nunta în iulie

Brigitte și Florin Pastramă nu sunt tot timpul lapte și miere

Luna viitoare, proaspăta doamnă Pastramă se va căsători religios cu Florin și vor face o nuntă în stil american. Brigitte și Florin Pastramă s-au îndrăgostit pe platourile de filmare ale emisiunii “Ferma. Un nou început”, în februarie, după ce s-au întâlnit cele două tabere ale show-ului, cea a Bandiţilor şi cea a Fermierilor. De altfel, Brigitte și Florin s-au logodit în timp ce erau încă în competiția de la Pro TV. Cei doi și-au jurat iubire și credință într-o biserică din Văliug, Caraş-Severin.

Brigitte și Florin Pastramă s-au cununat civil pe 27 mai, iar printre invitați s-au numărat câțiva dintre foștii concurenți de la “Ferma” 2019. În timp ce Florin Pastramă se află la primul mariaj, Brigitte a mai fost căsătorită de două ori. (NU RATA: BIANCA & ALEX BODI SE PREGĂTESC DE NUNTĂ)

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)