Bat clopote de nuntă în platoul emisiunii lui Capatos! Vika Jigulina & iubitul au decis să…

Publicat: 12/02/2019 | 23:01

Una dintre cele mai sexy prezențe feminine din industria muzicală românească dă semne că se pregătește pentru cel mai important pas din viață. Bat clopote de nuntă în platoul emisiunii lui Capatos… CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, vă prezintă, în exclusivitate, imagini cu Vika Jigulina și bărbatul care i-a furat inima. (CITEȘTE ȘI: ”PRINȚESICA” UNUIA DIN CEI MAI BOGAȚI ROMÂNI A PRIMIT CADOU UN FERRARI LA MAJORAT, DAR S-A ABONAT LA… TAXI!)

Zilele trecute, CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, i-a întâlnit pe Vika Jigulina și pe iubitul ei, un cunoscut estetician, în zona de nord a Capitalei. (NU RATA, AICI: FLORIN PIERSIC & SOȚIA, CEARTĂ CU PLÂNSETE LA PETRECEREA UNUI PRIETEN DE FAMILIE! FILMĂRI EXCLUSIVE)

După ce și-a parcat, regulamentar, bolidul de lux cu care face senzație pe străzile din București, Vika Jigulina a avut o apariție de-a dreptul răvășitoare care, cu siguranță, nu a fost trecută cu vederea de cei care se aflau în zonă.

Cât de curând ar urma să se căsătorească

Îmbrăcată lejer – în blugi, cu o bluză cu guler și cu o geacă lungă – renumita DJ-iță părea în formă maximă. După ce și-a luat rucascul de firmă din portbagajul mașinii, Vika s-a îndreptat, grăbită, spre un complex de locuințe din zonă. Însoțită, bineînțeles, de iubitul ei, esteticianul Iancu Morad.

În imaginile obținute de site-ul nr.1 din România se observă clar că vedeta de la Antenă este numai un zâmbet atunci când se află în compania bărbatului care se pare că a prins-o definitiv în mrejele iubirii. (NU RATA, AICI: FRATELE LUI MIREL RĂDOI ÎȘI SUSPECTA SOȚIA CĂ-L ”TRADUCE” CU UN INTERLOP BARBUGIU DIN VÂLCEA)

Vika Jigulina, apariție de senzație

Potrivit unor surse din anturajul celor doi, chiar dacă Vika Jigulina și renumitul medic estetician locuiesc, acum, sub același acoperiș, se pare că intenționează să își achiziționeze o nouă locuință.

În care vor să se mute după ce fac cel mai important pas din viață. Din câte se pare, renumita DJ-iță și iubitul ei vor șă își unească destinele în fața ofițerului stării civile, cât mai curând. (NU RATA, AICI: AICI LOCUIEȘTE „CROITOREASA DE LA ROMÂNII AU TALENT”! IMAGINI ÎN PREMIERĂ + DECLARAȚII EXCLUSIVE)

Vika Jigulina alături de iubitul ei, Iancu Morad

Și-a ținut relația ”la secret”

De câţiva ani, Vika Jigulina trăieşte o frumoasă poveste de dragoste alături de cunoscutul medic estetician, despre care vedeta discută foarte rar, ea fiind extrem de discretă atunci când vine vorba despre viaţa personală. Pe numele său Iancu Morad, doctorul de origine israeliană este bărbatul care i-a furat inima senzualei DJ-ițe. (NU RATA, AICI: IUBITUL CONSUL A CERUT-O DE SOȚIE PE ANDREEA MARIN?! DA SAU NU?! AM ELUCIDAT MISTERUL!)

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)