Iubitul consul a cerut-o de soție pe Andreea Marin?! Da sau nu?! Am elucidat misterul!

Publicat: 11/02/2019 | 23:33

În ultima perioadă, s-a tot zvonit despre cererea în căsătorie pe care ar fi primit-o Andreea Marin și care ar fi venit la pachet cu o superbă bijuterie. CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, vă prezintă, în exclusivitate, imagini de ultimă oră  cu ”Zâna surprizelor”, care vin să elucideze misterul mult-discutatei logodne. (CITEȘTE ȘI: ANDREEA MARIN & IUBITUL AU AJUNS DE URGENȚĂ LA ”SPITALUL DE BOLI INFECȚIOASE” CU SUSPICIUNE DE…)

Zilele trecute, CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, a întâlnit-o pe Andreea Marin în zona Pipera din București, în apropiere de locuința sa. Îmbrăcată lejer, în ton cu vremea de afară, cu ochii protejați de ochelari de soare, ”Zâna surprizelor” părea în mare formă. Imediat ce a coborât din bolidul de lux cu care face senzație pe străzile din Capitală, Andreea Marin a lăsat la iveală un amănunt extrem de important. (NU RATA, AICI: ANDREEA MARIN A BĂTUT PALMA CU ANTENA 1. LA CE EMISIUNE POATE FI VĂZUTĂ)

Pe inelar nu e nimic!

După ce, în ultima perioadă, în spațiul media, s-a tot vorbit despre o cerere în căsătorie pe care vedeta ar fi primit-o, la pachet cu o frumoasă bijuterie din partea iubitului diplomat, site-ul nr.1 din România a găsit răspunsul în cazul mult disputatei logodne.

În imaginile obținute de CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, se poate observa, destul de clar, faptul că pe degetul inelar al vedetei nu există bijuteria cu diamant pe tema căreia au fost atât de multe dezbateri în ultima perioadă. Și, din câte se pare, Andreea Marin nu s-a logodit cu iubitul ei Ionuț Brâncoveanu, fostul consul al României în Libia. (NU RATA, AICI: VICTOR SLAV ȘI-A “OFICIALIZAT” RELAȚIA CU SOSIA DANIELEI CRUDU)

Andreea Marin, o nouă apariție de senzație, dar fără… inel

Andreea Marin şi Tuncay au divorţat în februarie 2017

„Zâna” şi turcul Tuncay au divorţat în luna februarie a anului 2017, la Judecătoria Buftea. Înainte de divorţ, Andreea Marin a vorbit despre motivele care au dus la ruptură.(NU RATA, AICI: O SUPER-VEDETĂ DIN INDUSTRIA PENTRU ADULȚI A AVUT UN ACCIDENT BIZAR. ȘI-A ÎMPRĂȘTIAT JUCĂRIILE SEXUALE PE STRADĂ!)

„Nu am nimic să-mi reproşez astăzi. Sunt împăcată cu acţiunile mele. Sunt omul care simte că poate să facă mai mult şi merită mai mult. Ştiu cât sunt în stare să dăruiesc şi cred că merit acelaşi respect. E o poveste ce ţine de încredere, iar la mine nu a funcţionat. Nu e o dramă, asta e. (…) Nu m-am respectat şi pe mine. Poate am fost prea tolerantă în defavoarea mea. Eu nu spun că el a avut sau nu o relaţie cu altcineva. Au fost lucruri mult mai grele pentru sufletul meu. Îmi pare bine că am scăpat de semnele de întrebare din viaţa mea. Mi s-a părut lipsit de bărbăţie, de demnitate să spui, la doar câteva zile de la despărţire, că eşti pregătit deja pentru o nouă relaţie”, explica Andreea Marin, la TV, cauzele divorţului.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Citește și...