Bianca Drăgușanu, mărturisire sfâșietoare despre soțul ei chiar înainte de divorț: “Trebuie să…”

Publicat: 19/11/2019 | 12:56

Cu câteva zile înainte de pronunțarea divorțului la un notar, Bianca Drăgușanu a făcut o mărturisire sfâșietoare despre soțul ei. Desfacerea legală a căsătoriei reprezintă o experiență traumatică pentru cei implicați, arată cele mai recente statistici ale specialiștilor, care avertizează ca efectele emoționale pe care le generează să nu fie neglijate. Cunoscuta vedetă se află în prezent la al doilea divorț; a fost măritată pentru Victor Slav doar pentru câteva luni.

Citește și: Războiul dintre Bianca Drăgușanu și soțul ei ia amploare! Ce a spus afaceristul despre ziua în care va divorța

Divorțul, o traumă pentru cei implicați

Catherine Serrurier, specialistă în terapii de cuplu, a constatat că “în faţa crizelor, cuplul modern manifestă o toleranţă zero”., relatează adevarul.ro. Același lucru s-a întâmplat și în povestea de dragoste dintre Bianca Drăgușanu și soțul său… ei au uitat de una dintre cele mai importante virtuţi care menţin cuplul: răbdarea. De altfel, n-au fost puține cazurile în care amândoi au declarat că sunt firi explozive.

În plus, la câteva ore după ce și-a agresat soția în plină stradă, controversatul afacerist a părăsit Bucureștiulpentru Bogota, unde compania specializată în tranzacţii cu microlingouri pentru care lucrează a avut o conferinţă de prezentare. El i-a însoţit pe şefii săi, croatul Josip, dar şi pe preşedintele companiei, Harald Seiz. Plecarea  de săptămâna trecută în Columbia s-a potrivit perfect după o perioadă tensionată dinaintea divorțului.

Citește și: Bianca Drăgușanu, mesaje subliminale acide pentru soțul ei. Fosta prezentatoare îi bate obrazul, iar el i-a răspuns public

“Normal că în fiecare cupluri există certuri, la noi fiecare ceartă o cataloga ca fiind foarte violentă. Am avut discuții mai aprinse, nu pot să zic că doamna a vrut să sară în fața mașinii, poate a vrut să traverseze strada, eu am prins-o și am tras-o de mână. Am reacționat mereu foarte impulsiv și asta e. Îmi scrie multă lume dacă e adevărat că ne despărțim. Nu mi-a luat pașaportul, a fost o declarație pe care am spus-o în glumă”, a spus soțul Biancăi Drăgușanu la un post de televiziune, imediat după altercație.

Citește și: Bianca Drăgușanu a ascuns că s-a văzut cu Victor Slav din cauza soacrei?! Ce mesaj i-a lăsat mama soțului musculos pe Facebook

Bianca Drăgușanu, mărturisire sfâșietoare despre soțul ei chiar înainte de divorț

Weekendul trecut, Bianca Drăgușanu a fost invitata specială a Târgului de Nunți, organizat în Cluj-Napoca. Ea a îmbinat perfect viața profesională cu cea de familie și s-a întâlnit cu Victor Slav care i-a adus fiica la hotelul în care era cazată. Surse din apropierea afaceristei au dezvăluit ce mărturisire sfâșietoare a făcut aceasta despre soțul ei… Pe cât de simplă a părut decizia ei, pe atât de dureros va fi de pus în pactică, mai ales că… recent, la un eveniment monden, vedeta a mărturisit că ei se iubesc cu adevărat.

“Bia a fost protagonista unui important târg de mirese la Cluj, unde avea să fie aplaudată la scenă deschisă pentru modelele prezentate pe scenă. (…). La un moment dat, a spus așa: «Trebuie să merg înainte cu și fără soțul meu. O să ne separăm oficial pe 3 decembrie , de comun-acord, și gata. Vom vedea ce se va întâmpla»”, au dezvăluit persoane din anturajul Biancăi Drăgușanu pentru wowbiz.ro.

Bianca Drăgușanu a depus actele de divorț în octombrie

Vă reamintim că Bianca Drăgușanu a depus actele de divorț pe 30 octombrie, iar când l-a anunțat pe partenerul său de viață despre decizia luată, acesta și-a ieșit din minți și a rănit-o grav cu o furculiță. La scurt timp după acest episod violent, câțiva prieteni din anturajul lor au dezvăluit că fosta prezentatoare s-a ales cu o coastă fisurată în urma unor lovituri primite de la al doilea soț.

Citește și...