Boșii din Antena 1 nu pariază pe ”Mangalița”: „Poantele sunt foarte slabe… Așa nu batem Las Fierbinți!”

Publicat: 28/08/2019 | 23:03

Pro TV și Antena 1 sunt mereu în competiție și – cum deja a devenit o regulă ca „Las Fierbinți” să fie lider în audiențe, seară de seară, an de an – conducerea Antenei a căutat soluții. Așa se face că a fost „inventat” un serial asemănător cu cel de la Pro TV! Un serial care să se petreacă undeva la țară – „Mangalița”, orășelul din serial este, în realitate, localitatea Bolintin – și în care să existe cam aceleași personaje ca în sitcomul unde Bobiță, Giani, Celentano și Firicel sunt vedete. (VEZI ȘI: BOBIȚĂ ȘI DOREL DIN LAS FIERBINȚI SCHIMBĂ MAȘINILE CA PE CĂMĂȘI! ȘI-AU LUAT ”TANCURI”)

Filmările la „Mangalița” au început de ceva timp. Problema este că, deja, după primele estimări, prin Antena 1 se zvonește că ceea s-a dorit nu a prea ieșit și că serialul va fi un fiasco.

„Am asistat la filmări. Ratingul de la Mangalița va fi cu siguranță foarte slab. La «Las Fierbinți», scenariul face peste 80% din rating, căci scenaristul este Mimi Branescu. Aici însă poantele sunt foarte slabe. Așa nu batem «Las Fierbinți»”, a declarat un membru al echipei, în exclusivitate pentru CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA.

Colegul lui „Firicel”, rol principal în Mangalița

Scenă din serialul „Mangalița”

Rolul principal, al primarului, va fi interpretat de actorul Teodor Corban, premiat în 2016 cu trofeul Gopo pentru rolul din „Aferim“ unde era coleg de platou cu actorul Cuzin Toma, alias Firicel din „Las Fierbinți”. Producătorii s-au gândit, probabil, că dacă nu au cum să îl „fure” pe Cuzin Toma – pentru că acesta are un contract dur cu PRO TV – , măcar să ia pe cineva la fel de cunoscut, mai precis, pe colegul lui din „Aferim”. Rămâne de văzut acum dacă această manevră va da sau nu roade. (NU RATA: ”ARDILES” DIN LAS FIERBINȚI A FĂCUT O CRIZĂ DE NERVI ÎNTR-UN MAGAZIN: ”ÎI DAU FOC ȘI MĂ P@Ș PE EA!”)

Ce este de fapt Mangalița?

„Schema” serialului „Mangalița”

Deși, în film, Mangalița este un orășel, numele „mangaliței” vine de fapt de la o rasă scumpă de porc cu blană, poreclit și “uleiul de măsline cu patru picioare”. Rasa de porc domestic Mangalița este de proveniență sârbă și maghiară. Ea este protejată de lege în Ungaria și considerată că făcând parte din patrimoniul național maghiar. (VEZI ȘI: BOȘII DIN PRO TV I-AU SUSPENDAT SHOW-UL CELEBRULUI BOBIȚĂ DIN LAS FIERBINȚI)

Porcul de Mangalița, cândva o rasă foarte răspândită în zona Transilvaniei, a fost cam uitat de către fermierii români. Ungurii însă au intuit potențialul acestei rase, iar acum sunt printre cei mai mari exportatori din lume de jambon de Mangaliță; prețul fiind de aproximativ 200 lei pe kilogram.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Citește și...