Breaking news. Temutul Pletosu i-a înfipt cuțitul în față interlopului care își electrocuta victimele!

Publicat: 28/05/2018 | 23:05

Incidentele sângeroase se țin lanț la Penitenciarul Rahova. După scandalul de proporții petrecut în urmă cu câteva zile, când doi deținuți puși pe harță s-au „intersectat” în curtea închisorii, (DETALII AICI), acum s-a petrecut un nou episod de-a dreptul șocant. (Cele mai bune oferte laptopuri) CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, vă prezintă detaliile întâmplării recente, care-i are în prim plan pe doi dintre cei mai periculoși pușcăriași. (VEZI ȘI: SCÂNTEIA CARE AR PUTEA APRINDE CLANURILE MAFIOTE)

CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, a intrat în posesia unor informații de-a dreptul înfiorătoare despre un incident sângeros care s-a petrecut în urmă cu doar câteva zile în Penitenciarul Rahova, acolo unde sunt încarcerați mai mulți interlopi periculoși ce au semănat teroarea în țară și nu numai. (Oferta speciala playstation)

Potrivit unor surse din penitenciar, temutul interlop poreclit ”Pletosul”, din clanul Duduienilor, l-a crestat pe față și l-a lovit de mai multe ori în cap pe Adrian Cotoș, asociat în trecut cu gruparea Sportivilor și care a devenit celebru din cauza cruzimii cu care își tortura victimele. Cotoș este cunoscut în anumite cercuri mai ales pentru modul în care își electrocuta victimele.

Din câte se pare, în urma acestui incident petrecut în închisoare, toți membrii grupării din care face parte  ”Pletosul” au avut de suferit. (NU RATA, AICI: E SCANDAL ÎNTRE CEI MAI CUNOSCUȚI GEMENI-INTERLOPI DIN ROMÂNIA)

”În urma incidentului petrecut în curtea penitenciarului, Anaser Duduianu și ceilalți membrii ai grupării închiși la Rahova au fost făcuți pachet și trimiși la izolare”, ne-a mărturisit sursa citată.

Potrivit aceleiași surse, temutul interlop care își electrocuta victimele, Adrian Cotoș, este coleg de celulă cu renumitul Mararu de la Piatra Neamț, bărbatul care, în urmă cu câțiva ani, a comandat asasinatul din Vitan, comis de Vitalie Proca.

Penitenciarul Rahova

”Porno-starul” Anaser a lovit cu cuțitul

În urmă cu aproximativ două săptămâni, Anaser Duduianu, cel căruia Florin Salam îi cânta de zor la unul dintre celebrele hanuri de manele, a fost în centrul unui mega-scandal, tot în Penitenciarul din Rahova. (CITEȘTE AICI: ”FIARA DIN BALCANI” ȘI-A ”SIFONAT” COLEGII)

Potrivit unei surse din cadrul Administrației Naționale a Penitenciarelor, Anaser a avut un conflict spontan cu un alt deținut. El ar fi încercat să-l taie pe față pe colegul de suferință, dar acesta s-a apărat, iar lama cuțitului i s-a înfipt în braț. Anaser Duduianu este cercetat de conducerea Penitenciarului Rahova. De asemenea, s-a declanșat o anchetă și la nivel administrativ. Asta pentru că cei doi bărbați nu ar fi trebuit să se întâlnească în curtea închisorii, deoarece au regimuri de executare a detenției diferite. Victima are regim închis, în timp ce Anaser, semideschis. (VEZI ȘI: MILIARDARUL ÎȘI SPALĂ SINGUREL BENTLEY-UL DE 200 MII € CU FURTUNUL ÎN CURTEA CASEI!)

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Citește și...