Brigitte a ieșit din casă fără strop de machiaj. Avem imaginile necenzurate

Publicat: 22/05/2020 | 23:27

Avem imaginile necenzurate cu Brigitte, așa cum doar Florin Pastramă o vede, în fiecare zi, de mai bine de un an! Bruneta și-a făcut apariția nemachiată pe stradă, ziua-n amiaza mare. CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, a întâlnit-o pe apriga soție a lui Pastramă la o plimbare cu… substrat de înfrumusețare.

(CITEȘTE ȘI: BRIGITTE PASTRAMĂ, ÎNSĂRCINATĂ ÎN PLIN DIVORȚ?!)

Nu mai departe de zilele trecute, pe celebra adresă pont@cancan.ro un ”fan” al fostei concurente de la ”Ferma” a acuzat-o pe Brigitte că ar fi folosit photoshopul într-o postare. Bruneta apăruse alături de soțul ei și de nașa lor, iar silueta trasă prin inel a fostei vedete de la ”Ferma” a fost zdruncinată de gardul nefiresc de strâmb, chiar în valuri, remarcat de persoana care ne-a și scris. (NU RATA: ZVONUL DIVORȚULUI DE BRIGITTE A AJUNS ȘI LA URECHILE „FOSTEI” LUI PASTRAMĂ. “NU TREBUIE SĂ FII NOSTRADAMUS CA SĂ…”)

Brigitte, imagini necenzurate! Doar soțul ei o vede așa, în intimitate

O fi așa, n-o fi, cert este că Brigitte a ”lovit” acum printr-o apariție naturală, în plină zi, pe străzile din Capitală. Atenție, nemachiată, așa cum numai soțiorul ei, Pastramă, o vede. CANCAN.RO a întâlnit-o pe brunetă în plină acțiune. Nu a ieșit doar la plimbare, ci și pentru a procura o soluție pentru tratarea părului, iar, din imaginile pe care vi le prezentăm, e clar! Brigitte a rezolvat: are în mână sticla cu leacul dorit.

Brigitte nu ascunde nimic! A ieșit nemachiată pe stradă, așa cum numai Pastramă o vede în intimitate

Și a mai avut ceva de făcut Brigitte, dacă tot a ieșit să rezolve mica achiziție. A pus mâna pe telefon, a sunat, iar în câteva minute s-a întâlnit cu prietena ei, o blondă alături de care a petrecut câteva minute. A fost un OK între ele, semn că problema fusese rezolvată. Amica, aflată la volanul mașinii, a ”călcat-o”, după ce Brigitte i-a dat unele indicații de traseu. La rândul ei, bruneta a urcat în bolidul ei, pe care-l parcase la doi pași.

Scântei în cuplul Brigitte-Pastramă?

Nici nu au bifat primul an de căsnicie, că deja iese fum! Zvonurile care au început să circule în ultima perioadă spun că relația dintre Brigitte și Florin Pastramă s-ar afla în impas. Potrivit unor surse ale CANCAN.RO, cei doi s-ar afla chiar în pragul divorțului. Acesta ar fi și motivul pentru care Florin Pastramă și-a scos la vânzare șaormeria pe OLX, cerând pe ea 57.000 de euro.

(AFLĂ ȘI: MOTIVUL PENTRU CARE A FOST TRANSPORTAT CU AMBULANȚA LA URGENȚE! FIUL LUI BRIGITTE SUFERĂ DE…

Conform apropiaților cuplului, afacerea cu restaurantul de tip fast-food ar fi singurul lucru care îi mai leagă pe cei doi în momentul de față, iar aparițiile lor publice ar fi doar un paravan, pentru a încerca să ascundă problemele reale. ”Doar șaormeria îi mai ține legați. Firma e a lui Florin, iar banii investiți sunt ai ei. Din această cauză au decis să o vândă. Vor să își încheie socotelile amiabil înainte de divorț. Atât Brigitte, cât și Florin încearcă să nu arate că se confruntă cu anumite probleme în cuplu, dar despărțirea lor e iminentă”, a declarat o persoană din anturajul celor doi.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)