“Călăul” Ioanei Condea a ajuns în România și…

Publicat: 20/04/2020 | 23:38

Robert Tănase, cel care a băgat-o în mormânt pe Ioana Condea, a fost transferat, de curând, din Germania în România, urmând să execute, într-un penitenciar autohton, pedeapsa la care a fost condamnat. CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, vă prezintă, în exclusivitate, documente explozive din dosarul proxenetului care și-a obligat inclusiv soția să întrețină raporturi sexuale, pe bani, cu alți bărbați.

(VEZI AICI: MAMA IOANEI CONDEA ÎȘI PLÂNGE FIICA: ”ÎNGERUL MEU, ÎMI E TARE DOR DE TINE! AI PUTEA SĂ VII ÎNAPOI ȘI SĂ MAI STAI O VREME?”)

Ioana Condea murit pe un pat de spital din Koln (Germania), unde a stat internată timp de cinci ani, până să-și dea ultima suflare. Ea a fost bătută cu bestialitate, până a intrat în comă, de către Robert Tănase, un proxenet român, care a luat foc după ce tânăra a refuzat să se mai prostitueze și să-i dea lui banii. În urma loviturilor dure, fata a ajuns în stare vegetativă, iar medicii au îngrijit-o până în ianuarie 2019, când a pierdut lupta cu viața.

(CITEȘTE ȘI: IOANA CONDEA A FOST CONDUSĂ AZI PE ULTIMUL DRUM!)

În primă fază, Robert Tănase a fost condamnat la opt ani după gratii, dar după ce Ioana Condea a decedat a primit și un spor la pedeapsă, astfel că a ajuns la 3.060 zile de închisoare. Sentința a continuat să o ispășească la Penitenciarul din Koln, acolo unde, în trecut, angajații închisorii au fost acuzați de rele tratamente și chiar au fost cercetați pentru asta. Proxenetul a fost găsit vinovat pentru infracțiunile de lovire sau alte violențe, vătămare corporală și loviri și vătămări cauzatoare de moarte.

Robert Tănase va fi rejudecat pentru omor
Robert Tănase, trimis în România pentru a-și executa pedeapsa primită pentru uciderea Ioanei Condea

Robert Tănase, trimis în România!

Însă, de curând, Robert Tănase a fost transferat în România, unde criminalul Ioanei Condea își va ispăși sentința primită. CANCAN.RO, site-ul nr. 1, din România, vă prezintă, în exclusivitate, documente explozive din dosarul proxenetului care a mutilat-o pe tânăra originară din Prahova, care, la momentul decesului, avea un băiețel, pe nume David, în vârstă de 5 ani.

Admite cererea. În baza art. 166 alin. 6 lit a) din Legea nr. 302/2004 modificată prin Legea nr. 300/2013 privind cooperarea judiciară internațională în materie penală, admite cererea de recunoaștere și executare a hotărârii judecătorești formulată de către Parchetul Koln – Gemania, cerere transmisă prin intermediul Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Ploiești și în consecință:

În baza disp. art. 166 din Legea nr. 302/2004 modificată și completată, dispune executarea în România a pedepsei de 3.060 de zile de închisoare și transferarea persoanei condamnate Tănase Robert într-un penitenciar din România în vederea executării pedepsei de 3.060 zile de închisoare aplicată de autoritatea judiciară a statului emitent de condamnare Germania”, este un pasaj important din dosar.

Penitenciarul din Koln în care a fost închis Robert Tănase arată ca un labirint

(VEZI ȘI: MAMA IOANEI CONDEA, PRIMELE CUVINTE DUPĂ MOARTEA FIICEI)

“Deduce din pedeapsa de 3.060 de zile închisoare…”

În România, Robert Tănase nu va efectua toată pedeapsa primită în Germania, ci doar o parte, din sentința primită fiindu-i scăzute numărul de zile pe care, deja, l-a executat la Penitenciarul din Koln.

“Deduce din pedeapsa de 3.060 de zile închisoare, perioada executată conform certificatului emis la 22.05.2019 de statul german și a hotărârii de condamnare emisă de Tribunalul landului Koln Gemania nr. 105b Ks 1/15 definitivă la data de 14.09.2016, cu o durată de 1.770 zile până în prezent.

Dispune emiterea mandatului de executare a pedepsei de 3.060 de zile închisoare pentru infracțiunile de lovire sau alte violențe prev. de art. 193 alin. 2 Cod penal, vătămare corporală prev. de art. 194 alin. 1 lit.c) și alin. 2 Cod penal și loviri sau vătămări cauzatoare de moarte prev. de art. 195 Cod Penal român cu aplicarea art. 38 alin. 1 lit. a) Cod penal”, au stabilit judecătorii.

(NU RATA: CAZ TRAS LA INDIGO CU CEL AL ROMÂNCEI MUTILATE ÎN GERMANIA)

Cum l-a cunoscut Ioana Condea pe cel care care i-a devenit “călău”

Ioana Condea a plecat în Germania în 2014, după ce a fost convinsă de una dintre prietenele ei, Florentina Tănase (actualmente Potoacă), care se prostitua în bordeluri. La scurt timp după ce s-a mutat acolo, a fost găsită în stare de inconștiență într-o astfel de încăpere. Era rănită la cap și avea arsuri, dar nu și-a mai revenit niciodată după bătaia primită. A murit la doar 24 de ani.

(NU RATA: FOȘTII SOCRI AI LUI ROBERT TĂNASE AU RUPT TĂCEREA: ”CĂLĂUL” IOANEI CONDEA ȘI-A ABANDONAT FIICA DE 5 ANI)

Agresorul ei a fost nimeni altul decât proxenetul Robert Tănase, soțul de-atunci al Florentinei. După ce Ioana Condea a intrat în comă, bărbatul și partenera lui s-au făcut nevăzuți. Apoi, femeia a venit acasă, unde a încercat să-și recâștige fiica, ocazie cu care a recunoscut, în fața magistraților că a fost, de asemenea, obligată de Robert Tănase să se prostitueze.

Ioana Condea a murit în Germania, după cinci ani de chin
Ioana Condea a murit în Germania, după cinci ani de chin

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)