Ce a putut să pățească la mare prima doamnă a unei comune super-bogate de la marginea Bucureștiului

Publicat: 13/07/2019 | 22:18

CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, vă prezintă, în exclusivitate, imagini uimitoare care o au în prim-plan pe soția unui celebru primar din România. Prima doamnă a unei comune super-bogate de la marginea Bucureștiului a petrecut până la epuizare pe litoral. Cu siguranță, acum regretă că a fost de una singură la party. (VEZI ȘI: IMAGINI NECENZURATE CU CEL MAI BOMBAT FUND DIN SHOWBIZ. SEXOASA A PLĂTIT 5.000 € CA SĂ ARATE AȘA!)

Weekendul trecut, CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, a întâlnit-o la festivalul Neversea pe soția unui celebru primar al unei comune super-bogate de la marginea Capitalei. (CITEȘTE ȘI: VEDETA ANTENEI 1 ȘI ”FRATELE” LUI AU PLĂTIT CU BANCNOTE DE 50 € CONTRAFĂCUTE PENTRU SEX ÎNTR-UN BORDEL DE LÂNGĂ CATEDRALĂ)

Doamna a ales să petreacă de una singură la mega-festivalul de la malul mării. Din câte se pare, într-un final, partenera de viață a celebrului edil a fost ”răpusă” de atmosfera electrizantă.

La un moment dat, soția vestitului primar a fost protagonista unui moment stânjenitor. Aceasta a ieșit destul de ”răvășită” din toaleta fetelor. Ba chiar a fost nevoită să se sprijine de tocul ușii, după ce se pare că a avut parte de un moment de slăbiciune și și-a pierdut echilibrul. (NU RATA: AU FOST FILMAȚI ÎN TIMPUL UNEI ”PARTIDE” PERVERSE PE BALCONUL UNUI HOTEL DE FIȚE DIN MAMAIA!)

Soția edilului a protagonista unui moment stânjenitor

S-a bucurat deplin de atmosferă

După ce a depășit ”obstacolul” din fața toaletei, soția renumitului edil s-a îndreptat cu pași nu foarte siguri spre zona VIP. Acolo unde a continuat distracția, puțin bulversată, etalând un dans aparent dezordonat. Cu toate acestea, soția edilului s-a distrat pe cinste, deși, la un moment dat, a fost nevoită să se sprijine de balustrada de la sectorul VIP. (NU RATA, AICI: ȘTEFAN STAN A APĂRUT PE O PLAJĂ DIN MAMAIA CU NOUA ”ANDREEA MANTEA”!)

Soția celebrului primar a fost singurică la party

Din câte se pare, prima doamnă a comunei super-bogate din apropierea Capitalei ar fi profitat de faptul că nu a fost însoțită de partenerul de viață și a petrecut până aproape de epuizare. Astfel că soția edilului s-a bucurat pe deplin de atmosferă, de licorile alese și de muzica bună de la Neversea. (NU RATA, AICI: ÎNCĂ O GRAVIDUȚĂ ÎN SHOWBIZ. AVEM FILMĂRILE CARE AU DAT-O DE GOL!)

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Citește și...