Ce mesaj i-a transmis Andra lui Radu Palaniță după ce a câștigat Românii au Talent! Vedeta de la Pro TV i-a menționat și pe Siena Vușcan, dar și pe Mihai Țigaret

Publicat: 30/05/2020 | 18:57

Andra Măruță i-a transmis un mesaj emoționant lui Radu Palaniță la scurt timp după ce s-a încheiat ceremonia de premiere în cadrul finalei “Românii au talent”! În rândurile așternute pe Internet, vedeta de la Pro TV i-a menționat și pe Siena Vușcan, dar și pe Mihai Țigaret, clasați pe locul II, respectiv III. 

Citeștei și: Ce salariu are Radu Palaniță la service-ul din București unde este angajat! Câștigătorul de la Românii au Talent are planuri frumoase cu cei 120.000 €  câștigați în finala de aseară, de la Pro TV

Ce mesaj i-a transmis Andra lui Radu Palaniță după ce a câștigat “Românii au talent”

Finala de acasă a emisiunii “Românii au talent” a fost una specială din cauza pandemiei de coronavirus… De altfel, producătorii emisiunii de la Pro TV au decis să nu mai realizeze cele două semifinale și să se înfrunte pentru marele premiu de 120.000 de euro doar cei zece concurenți care au primit Golden Buzz. Azi-noapte, după ce Radu Palaniță a fost desemnat cel mai talentat participant din sezonul 10, Andra a publicat un mesaj pentru acesta, dar și pentru Siena Vușcan și Mihai Țigaret. Gândurile cântăreței au fost însoțite de momentul în care mecanicul cu voce impresionantă a evoluat în marea finală a show-ului.

Nu rata: Un site din China a dat-o de gol! Cine e de fapt Siena Vușcan și de ce a pierdut marele premiu la Românii au Talent

“Radu Palaniță – Câștigător «Românii au talent» (Sezonul 10). O finală altfel, cu un câștigător care v-a cucerit și în conditțile acestea! Talentul nu ține cont de lumini, de machiaj, de echipa de filmare… dacă e talent, ajunge unde trebuie, indiferent de condiții! Felicitări, Radu pentru marele premiu și felicitări Sienei și lui Mihai! Toți ați fost de 10! #unzeceperfect”, a scris Andra pe rețelele de socializare.

Vezi și:  Nadia Comăneci, apariție surpriză în finala de la Românii au Talent! Pe cine a susținut fosta campioană olimpică | VIDEO

Andra, în duet Radu Palaniță, câștigătorul sezonului 10 de la “Românii au talent”

După ce s-a aflat că radu Palaniță a câștigat “Românii au talent” 2020, Andra i-a spus că abia așteaptă să facă un duet cu el.

“Și tu ai fost de nota 10++ 😍❤️❤️”, “Am urmărit finala cu mare drag și chiar a ieșit excepțional în condițiile date!😍FELICITĂRI tuturor concurenților și mă bucur din suflet că ale tale Golden Buzz-uri au câștigat locul 2 și 3!👏Tu ai fost o divă ca de fiecare dată!❤️Te IUBESC!🤗 @andra”, “Felicitări! Dar, sincer, au fost alții mai buni!”, “A fost cel mai bun. Am urmărit. Păcat că gândiți altfel”, “În sfârșit, un premiu pe merit !!! Omul ăsta merita să câștige !!!! Felicitări, «Români au alent»!!!!🍾🍾🍾🍾🍾🍾🍾🍾🍾🍾”, “O voce caldă, era imposibil să nu fi fost răsplătit cu acest premiu! Felicitări!”, “😍Frumos video, frumoasă domniță” sunt șapte dintre comentariile strânse de postarea vedetei de pe Instagram.

Află și: Andra a dezvăluit cum s-a schimbat Cătălin Măruță în perioada distanțării sociale! Orice femeie își dorește asta de la partenerul ei

Citește și: Cine a câștigat FINALA Românii au Talent – Live Update pe Pro TV

Clasamentul finaliștilor de la “Românii au talent” în funcție de voturile telespectatorilor

Locul 10 – Gennady Tkachenko-Papizh
Locul 9 – Daria Călugăru
Locul 8 – Duo Maintenant
Locul 7 – Aura Marcu
Locul 6 – Sara Ardeleanu
Locul 5 – Theodor Marcu
Locul 4 – Erno Varga
Locul 3 – Mihai Țigaret. El a obținut un premiu de 10.000 de euro. “A fost foarte frumos, o experiență de neuitat și vă mulțumesc foarte mult pentru premiu”, a spus adolescentul de 13 ani.
Locul 2 – Siena Vușcan – premiu în valoare de 20.000 de euro
Locul 1 – Radu Palaniță – premiu în valoare de 120.000 de euro

Descoperă și: Florin Călinescu a făcut o glumă nesărată despre nunta Andrei cu Cătălin Măruță: “Am poze când spărgeați…”

Vlad Ciobanu a obținut premiul de originalitate în sezonul 10 de la “Românii au talent”. La 4 ani, Vlad Ciobanu a fost desemnat cel mai original concurent al sezonului 10 de la “Românii au talent”! Originar din Chișinău, băiețelul a câștigat 10.000 de euro în urma participării la show-ului, au anunțat Smiley și Pavel Bartoș azi-noapte, în cadrul finalei îndrăgitei emisiuni de la Pro TV.