Ce s-a întâmplat cu telefonul Danielei Crudu în urma loviturilor puternice primite de la iubit

Publicat: 09/02/2020 | 15:38

Rudele și apropiații au încercat disperați să o sune pe Daniela Crudu și să vorbească cu ea, după ce au aflat că a fost victima violenței domestice. Din păcate, aceștia nu au reușit să dea de devetă, pentru că telefonul său nu se află la aceasta.

Citește și: EXCLUSIV! Daniela Crudu a fost audiată de polițiști! Ce le-a spus despre iubitul bătăuș și decizia luată de oamenii legii împotriva acestuia

Daniela Crudu și-a pierdut telefonul în timpul loviturilor puternice primite de la iubit

Daniela Crudu a trăit o experiență traumatizantă în această dimineață, la câteva ore după ce a petrecut într-un local de fițe împreună cu iubitul ei, Mădălina Pamfile și câțiva prieteni. Bărbatul cu care avea o relație de ceva timp a bătut-o cu bestialitate, iar fosta asistentă TV a cerut ajutorul la serviciul unic de urgență 112. După ce a fost transportată la Spitalul Universitar din București, cunoscuta brunetă a primit un diagnostic crunt din partea medicilor.

Citește și: Scandalos! Motivul pentru care Daniela Crudu ar fi fost bătută de iubitul croat

În timp ce Daniela Crudu se afla pe mâinile doctorilor care i-au tratat rănile teribile, sora și iubitul acesteia s-a întâlnit cu agresorul vedetei, care a devenit recalcitrant. În timpul discuției Ana Maria Crudu i-a cerut individului telefonul brunetei, care se afla la el, însă, acesta a refuzat să-l înapoieze.

Citește și...