Coincidența macabră între stop cardiacul Andreei Bălan și infarctul lui Florin Busuioc

Publicat: 06/03/2019 | 12:45

Astăzi, la nici 48 de ore de la stop cardiacul Andreei Bălan a ieșit la iveală o coincidență macabră între cumpăna ei și infarctul lui Florin Busuioc. Din fericire, în prezent, atât cântăreața, cât și prezentatorul TV sunt în afara oricărui pericol și sunt în perioada de recuperare. Este drept, Busu este mult mai avansat la acest capitol, însă echipa excepțională de medici de la Sanador, cel mai performant spital privat din România, a dezvăluit că tânăra artistă nu va rămâne cu sechele după ce a suferit un stop cardio-respirator la 34 de ani.

Citește și: Andreea Bălan a rupt tăcerea după ce a fost “moartă” un minut. Ce le-a transmis medicilor

Se spune că: “nimic nu e întâmplător și că totul se întâmplă cu un scop în această viață” – așa se face că experiențele neplăcute prin care au trecut Andreea Bălan și Forin Bucuioc au ceva în comun. Este vorba despre medicii care le-au salvat viața celor doi. Atât în cazul proaspetei mămici, cât și în cel al prezentatorului, doctorii care au efectuat intervenția contracronometru au fost chemați de acasă la spital de colegii lor.

Conform celor mai noi informații conf. dr. Doru Herghelegiu a primit un telefon urgent în seara în care Andreea Bălan era în sala de operații, iar el a ajuns în doar 15 minut, pregătit să intervină în ajutorul cântăreței. Într-un interviu acordat de curând, directorul executiv al clinicii Sanador a explicat cum a decurs totul după ce vedeta a făcut stop cardio-respirator.

Citește și: Cu cine seamănă fetița adusă pe lume de Andreea Bălan. Clara are o surioară de 2 ani

Vă reamintim că și în cazul lui Florin Busuioc, specialiști de la Spitalul Județean de Urgență din Craiova au cerut ajutorul unor colegi care nu erau la muncă în seara de 6 noiembrie 2018, când actorul a suferit un infarct. Medicul rezident Eugen Ţieranu l-a operat pe Busu împreună cu dr. Paul Traşcă. După operație, cel dintâi a declarat că nu se consideră un erou pentru că i-a salvat viața prezentatorului de la Pro TV.

Citește și: “Vai, tati, am uitat că ai coastele rupte”. Dialog tulburător între Florin Busuioc și fiica lui de 9 ani

Citește și...