Acasă » Exclusiv » Cum a scăpat de pușcărie celebrul estetician al vedetelor după ce a fost prins la volan cu o alcoolemie de 2,10. “A declarat în mod expres că…”

Cum a scăpat de pușcărie celebrul estetician al vedetelor după ce a fost prins la volan cu o alcoolemie de 2,10. “A declarat în mod expres că…”

De: Cristian Blanuta 22/04/2020 | 23:40

Renert Gad, cunoscut mai curând drept Winnetou, esteticianul vedetelor, a fost condamnat la un an de închisoare, dar nu va sta după gratii! Fusese prins, în urmă cu patru ani, cu o alcoolemie de 2,10, la volanul Bentley-ului său! A recunoscut tot, a cooperat cu anchetatorii, astfel că nu va face pușcărie! CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, are detaliile, în exclusivitate. (CITEȘTE ȘI: A ÎNCERCAT UN FLIRT CU AGENTUL DE LA RUTIERĂ, DAR DEGEABA! VEDETA A FOST TRASĂ PE DREAPTA ȘI AMENDATĂ)

Tot a recunoscut Renert Gad pe 18 august, în urmă cu patru ani, atunci când polițiștii de la Rutieră l-au oprit și au constatat că era ”grav avariat” la volan! Cel poreclit Winnetou a fost apoi trimis în judecată, pentru că, așa cum s-a notat în stufosul dosar întocmit, săvârșise ”infracțiunea de conducere a unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe”. A fost condamnat la un an de închisoare, dar instanța avea să-i transforme pedeapsa într-un termen de supraveghere de doi ani. Plus 45 de zile de muncă în folosul comunității.

(NU RATA: CELEBRUL “BURLAC” DE LA ANTENĂ A FOST CONDAMNAT PENAL LA…)

Esteticianul prin mâinile căruia au trecut mai multe vedete a acceptat întru totul decizia pe care instanța a hotărât-o.

Ce trebuie să respecte, strict, Winnetou

Renert Gad, supranumit Winnetou, esteticianul vedetelor

Celebrul medic va trebui să respecte strict măsurile de supraveghere pe care magistrații le-au impus. Altfel, ajunge la pușcărie! (VEZI AICI: BREAKING NEWS. FOSTUL PREOT POMOHACI ȘI-A PRIMIT PEDEAPSA! A FOST CONDAMNAT LA…)

  • să se prezinte la Serviciul de Probațiune București, la datele fixate de către acesta
  • să primească vizitele consilierului de probațiune desemnat cu supravegherea sa
  • să anunțe, în prealabil, schimbarea locuinței și orice deplasare care depășește 5 zile, precum și întoarcerea
  • să comunice schimbarea locului său de muncă
  • să comunice informații și documente de natură a permite controlul mijloacelor sale de existență

De asemenea, pe durata termenului de supraveghere, Winnetou va presta o muncă neremunerată în folosul comunității, de 45 de zile, în cadrul Administrației Domeniului Public Sector 1 sau al Poliției Locale a Sectorului 1.

(AFLĂ ȘI: ȘANTAJISTUL SUPER-PREZENTATOAREI DE LA TVR A FOST CONDAMNAT! JUDECĂTORII AU DECIS SĂ…)

Dacă nu va respecta termenii prevăzuți în decizia instanței sau dacă va mai comite o infracțiune, medicul va ajunge, automat, la închisoare, unde va efectua pedeapsa de un an, la care a fost condamnat inițial.

Winnetou a recunoscut că a băut vin

Winnetou a fost prins băut la volan

Medicul de origine israeliană avea să dezvăluie că a consumat, cu doar câteva ore înainte de a urca la volan, 750 de mililitri de vin. Oprit în zori de polițiști, acestuia i s-a găsit o alcoolemie de 2,10. Asta după mai multe teste care au condus la rezultatul final.

(AFLĂ AICI: SCANDAL URIAȘ ÎN LUMEA INTERLOPĂ! FINUL LUI ADI MINUNE A LUAT FOC: ”TOTUL A FOST FĂCUT LA COMANDĂ! M-AU CONDAMNAT CU PERMISUL ÎN BUZUNAR!”)

Fiind audiat, Renert Gad a recunoscut tot, ba chiar a cooperat cu anchetatorii, astfel că magistrații aveau să țină cont de aceste aspect atunci când au dat verdictul. „În prezența apărătorului ales, inculpatul R G O a declarat în mod expres că recunoaște săvârșirea infracțiunii pentru care a fost trimis în judecată și că înțelege să fie judecat în conformitate cu dispozițiile art. 374 și art. 375 C . proc. pen., doar în baza probelor administrate în cursul urmăririi penale, pe care le cunoaște și pe care și le însușește în integralitatea lor”, este un pasaj important din documentele de la instanță.

Winnetou, acuzat de moartea unei paciente

Renert Gad, supranumit Winnetou, celebrul medic estetician al vedetelor, a ajuns a mai trecut prin emoțiile unui proces, de data aceasta tragic. Magistrații l-au achitat atunci. Nu și pe unii dintre colegii lui, care au participat la operația în urma căreia o tânără a decedat.

S-a întâmplat în 2010, când una dintre pacientele medicului a suferit o intervenție chirurgicală la sâni. Ulterior, tânăra a intrat în comă, după care s-a stins. Familia Adrianei, femeia care a murit, a încercat, ani de-a rândul, să afle adevărul despre tragedie. ”În 2004, soţia mea, Adriana, l-a născut pe Andrei, iar din 2009 a început să meargă la sală. Acolo l-a cunoscut pe doctorul Renert Gad. Acest medic i-a băgat în cap să se opereze, iar când a venit acasă mi-a spus că cel mai frumos cadou pe care i-l pot face de Crăciun este această operaţie de lifting al sânilor. N-am putut s-o refuz, chiar dacă operaţia costa 4.000 de euro”, mărturisea, în 2012, Radu Băncilă, soţul femeii. (CITEȘTE AICI: UNUL DINTRE CEI MAI TEMUȚI INTERLOPI + UN MILIONAR CUNOSCUT ȘI FRATELE UNUI FOTBALIST AU FOST CONDAMNAȚI LA…)

Adriana a fost programată pentru operaţie în 22 decembrie 2010, dar lucrurile n-au decurs deloc aşa cum anticipaseră medicii. La nici 12 ore de la intervenţie, starea femeii s-a înrăutăţit. A suferit cinci stopuri cardiace şi a intrat în comă profundă. A fost ţinută artificial în viaţă până pe 31 decembrie 2011, când medicii au constatat decesul.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la [email protected] sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Cristian Blănuță este redactor la CANCAN.RO, site care face parte din Grupul de Presă GÂNDUL. A început să lucreze în mass-media în anul 1996, la ziarul MONITORUL DE BACĂU. Au urmat ZIARUL DE BACĂU, PROSPORT (Ediția de Moldova), SPORT citeste mai mult
Parteneri
Cât costă un kilogram din primele CĂPȘUNI româneşti, apărute deja în pieţe. Nu sunt chiar pentru orice buzunar
Cât costă un kilogram din primele CĂPȘUNI româneşti, apărute deja în pieţe. Nu sunt chiar...
FOTO. Cum a ajuns să arate Ileana Lazariuc, fosta noră a lui Țiriac, la 42 de ani!
FOTO. Cum a ajuns să arate Ileana Lazariuc, fosta noră a lui Țiriac, la 42...
Apariție INCREDIBILĂ: De la chelneriță, la IUBITĂ DE MILIONAR! Cine e cu adevărat românca Antonela, cucerirea fostului patron din fotbal
Apariție INCREDIBILĂ: De la chelneriță, la IUBITĂ DE MILIONAR! Cine e cu adevărat românca Antonela,...
ProTV vs. Antena 1! Vedetele care au trădat şi s-au mutat de la un post la altul după ce au cunoscut celebritatea
ProTV vs. Antena 1! Vedetele care au trădat şi s-au mutat de la un post...
Marilu Dobrescu rupe tăcerea despre „procedura secretă”. Dezvăluirile făcute au șocat o întreagă țară: „Cu fiecare injecție pe care ți-o faci, ai un strop de speranță”
Marilu Dobrescu rupe tăcerea despre „procedura secretă”. Dezvăluirile făcute au șocat o întreagă țară: „Cu...
Scene sfâșietoare la înmormântarea lui Costel Corduneanu! Ce s-a întâmplat la cimitir, în timp ce sicriul cu trupul neînsuflețit al bărbatului era coborât în groapă?
Scene sfâșietoare la înmormântarea lui Costel Corduneanu! Ce s-a întâmplat la cimitir, în timp ce...
Cazul ciudat al miliardarului german care și-ar fi înscenat moartea ca să fie împreună cu amanta rusoaică la Moscova
Cazul ciudat al miliardarului german care și-ar fi înscenat moartea ca să fie împreună cu...
Un cuplu care a cumpărat un conac vechi de 400 de ani a descoperit sub podeaua din bucătărie o comoară
Un cuplu care a cumpărat un conac vechi de 400 de ani a descoperit sub...
Poți radia mașina dacă n-o mai folosești, fără s-o casezi?
Poți radia mașina dacă n-o mai folosești, fără s-o casezi?
Ce ar face Adrian Minune dacă ar afla că fiica lui este înșelată de soț: „I-aș spune...”. Secretele pe care le are Karmen față de tatăl ei
Ce ar face Adrian Minune dacă ar afla că fiica lui este înșelată de soț:...
"Mă simt ciudat să spun cu voce tare: Am cancer la creier". Reacția tulburătoare a...
Virginia, dezvăluiri despre o posibilă relație cu Patrick! Se simte Robi deranjat de apropierea dintre ei doi: „Virginia, chiar nu mă șochează nimic în lumea asta, crede-mă.”
Virginia, dezvăluiri despre o posibilă relație cu Patrick! Se simte Robi deranjat de apropierea dintre...
El i-a luat locul în clan lui Costel Condureanu! „Stăpânul Moldovei” va di înmormantat regește
El i-a luat locul în clan lui Costel Condureanu! „Stăpânul Moldovei” va di înmormantat regește
Investiţia de peste 1 miliard de euro pe care o fac arabii în România. Suma uriaşă e plătită de o companie a familiei conducătoare din Emirate
Investiţia de peste 1 miliard de euro pe care o fac arabii în România. Suma...
BANCUL ZILEI. Ștrulă: - Bulă, care este poziția ta preferată în timp ce faci amor?
BANCUL ZILEI. Ștrulă: - Bulă, care este poziția ta preferată în timp ce faci amor?
SWIPE-UL care epuizează bateria iPhone-ului. Mulți utilizatori fac acest gest
SWIPE-UL care epuizează bateria iPhone-ului. Mulți utilizatori fac acest gest
L-au CREAT pe Dumnezeu! Inteligența Artificială Supremă este AICI?!
L-au CREAT pe Dumnezeu! Inteligența Artificială Supremă este AICI?!
S-a aflat! Cum a ajuns Cătălin Moroșanu să-i fie naș lui Jador: „Îi cunosc aproape toate iubitele, dar cu ea...”
S-a aflat! Cum a ajuns Cătălin Moroșanu să-i fie naș lui Jador: „Îi cunosc aproape...
Stațiunea din România care strălucește în fiecare an. Turiștii se bat pe rezervări, e o adevărată comoară naturală și are beneficii uimitoare pentru sănătate
Stațiunea din România care strălucește în fiecare an. Turiștii se bat pe rezervări, e o...
Mesajul astrelor pentru zodii, 20 aprilie 2024. Veste bună pentru Fecioară și Balanță
Mesajul astrelor pentru zodii, 20 aprilie 2024. Veste bună pentru Fecioară și Balanță
Interdicție completă în România din 9 aprilie. Legea n-are excepţii. Amendă 1000 lei
Interdicție completă în România din 9 aprilie. Legea n-are excepţii. Amendă 1000 lei
Bănică Jr şi Lavinia Pîrva, anunț neașteptat după 7 ani de relaţie: Am considerat că adevărul o să iasă la iveală!
Bănică Jr şi Lavinia Pîrva, anunț neașteptat după 7 ani de relaţie: Am considerat că...
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
CE a propus stabilirea în acest an a datei de eliminare a controalelor la frontierele interne
CE a propus stabilirea în acest an a datei de eliminare a controalelor la frontierele...
Regulă pentru toți proprietarii de terenuri din România. Legea spune foarte clar
Regulă pentru toți proprietarii de terenuri din România. Legea spune foarte clar
Improvizația care aduce moartea. Românii cad victime pe capete
Improvizația care aduce moartea. Românii cad victime pe capete
Smoothie poate crește riscul de DIABET, avertizează medicii nutriționiști. Care sunt alternativele
Smoothie poate crește riscul de DIABET, avertizează medicii nutriționiști. Care sunt alternativele
Ce studii are cea mai frumoasă femeie din România. Interdicţia pe care i-a pus-o soţului ei: Doar două ore, în weekend!
Ce studii are cea mai frumoasă femeie din România. Interdicţia pe care i-a pus-o soţului...
„Nu mai e de trăit” O româncă stabilită în Italia este stupefiată de un nou fenomen
„Nu mai e de trăit” O româncă stabilită în Italia este stupefiată de un nou...
Reacția furibundă a lui Alexandru Ciucu după ce s-a scris ca ar avea o amantă din timpul căsniciei cu Alina Sorescu:
Reacția furibundă a lui Alexandru Ciucu după ce s-a scris ca ar avea o amantă...
Dan Ciotoi, după ce a fost operat de cancer la colon: „Eram pregătit să îmi fac testamentul”
Dan Ciotoi, după ce a fost operat de cancer la colon: „Eram pregătit să îmi...
Cristina Demetrescu anunță noroc mare și schimbări pentru 5 zodii. Vine o perioadă neașteptată peste acești nativi până la sfârșitul lui aprilie
Cristina Demetrescu anunță noroc mare și schimbări pentru 5 zodii. Vine o perioadă neașteptată peste...
Fabrica din România care produce pe bandă rulantă. Produsele pe care românii le adoră se vând în toată țara și sunt mai bune decât cele din import
Fabrica din România care produce pe bandă rulantă. Produsele pe care românii le adoră se...