Daniela Crudu s-a despărțit de iubitul milionar! Care e motivul separării: “M-am săturat să…”

Autor: I.D.
Publicat: 15/11/2019 | 15:58
Daniela Crudu s-a despărțit de iubitul milionar! Care e motivul separării: “M-am săturat să…”

S-au plăcut și s-au iubit departe de ochii tuturor, însă… povestea lor de dragoste a ajuns la final, deși, apropiații și fanii se așteptau ca relația lor să treacă la un alt nivel. Invitată în platoul emisiunii lui Dan Capatos, Daniela Crudu a dezvăluit că este o femeie singură și a spus de ce a stabilit ca ea și milionarul misterios cu care s-a cuplat în vara acestui an să meargă pe drumuri separate în viață.

Citește și: Daniela Crudu, răsfățată de iubitul misterios cu cadouri scumpe. Cu ce costum de baie sexy l-a înnebunit bruneta

Motivul pentru care Daniela Crudu s-a despărțit de milionarul misterios

Are 30 de ani, este printre cele mai dorite vedete din România și… de ceva timp este o femeie liberă. Daniela Crudu a dezvăluit în cadrul emisiunii “Xtra Night Show” că ea și bogătașul alături de care a trăit o poveste de iubire ca-n filme s-au despărțit. Motivul? Miile de kilometri care erau între ei.

“Am avut o relaţie la distanţă, dar ne-am despărţit. M-am săturat să stau blocată într-o relaţie de genul acesta. La fostul iubit mi-a plăcut temperamentul coleric”, a declarat Daniela Crudu în cadrul emisiunii “XNS” de la Antena 1.

Citește și: Cum și-a pierdut virginitatea Daniela Crudu întrece orice imaginație

Fosta asistentă TV a mărturisit în cadrul late night show-ului moderat de Dan Capatos ce condiții trebuie să îndeplinească un bărbat ca să devină partenerul ei de viață “Vreau să ies pe stradă şi să fiu mândră de iubitul meu. Vreau să fie frumos şi să aibă şi sufletul frumos”, a afirmat Daniela Crudu.

Citește și: Bărbatul care a plătit 80.000 de euro pentru o partidă de amor cu Daniela Crudu! Ce i-a făcut în dormitor focoasei brunete

Daniela Crudu a renunțat la postul de asistentă TV

Daniela Crudu s-a născut pe 14 iunie 1989. În vara lui 2017, Cruduţa a renunţat la postul de asistentă la “Xtra Night Show”, emisiune care e prezentată de Dan Capatos. Ceilalţi membrii ai echipei sunt: Cătălin Bordea şi Vika Jugulina.

Citește și: Câți bani cerea Daniela Crudu pentru o partidă de amor. Tarifele altor vedete de pe piață

Cu toate că a plecat din emisiunea în care i-a înnebunit pe bărbați cu mișcările și ținutele ei, Daniela Crudu continuă să apară în diferite proiecte de televiziune. Printre acestea se numără: “Asia Express”, “Poftiți pe la noi: Poftiți la Nea Mărin” și “Ultimul Trib”.
Citește și...