De ce s-au despărțit de fapt sexy-asistenta de la Neatza și cunoscutul cântăreț. “E posesiv, gelos și…” + “Scandalul dintre noi este…”

Autor:
Publicat: 22/05/2020 | 23:13

Povestea de dragoste dintre sexoasa asistentă de la Antena 1 și tânărul Cuza de la „Noaptea Târziu” a ajuns la final. După un an de relație cu năbădăi, cei doi și-au spus ”Adio”. Nici n-a devenit bine o femeie liberă, că Ramona Olar și-a „asaltat” fostul iubit cu mai multe acuzații. CANCAN.RO, SITE-UL NR.1  DIN ROMÂNIA, vă prezintă, în exclusivitate, detaliile, dar și singurele declarații ale lui Cuza pe marginea subiectului.

Ramona Olaru, sexy-asistenta de la ”Neatza cu Răzvan și Dani” și Cuza de la ”Noaptea Târziu și-au spus ”Adio” definitiv după ce, în urmă cu câteva săptămâni, se împăcaseră.

La scurt timp după ce s-a aflat de ”divorțul” celor doi, vedeta de la Antena 1 a postat în mediul online un mesaj de-a dreptul surprinzător, prin care l-a pus într-o lumină nefavorabilă pe carismaticul cântăreț cu care a format un cuplu aproximativ un an. (NU RATA: DIVORȚUL A ”RĂVĂȘIT-O” PE SEXY-ASISTENTA LUI RĂZVAN & DANI! IMAGINI NECENZURATE CU RAMONA OLARU NEMACHIATĂ)

”Am făcut o pasiune pentru «bărbații» de nimic și o viață plictisitoare”, a spus asistenta TV pe InstaStory.

Ramona Olaru, mesaje acide la adresa fostului iubit

„Răutățile” nu s-au oprit aici

Potrivit unor surse D.A.S categoria A, Ramona Olaru fi făcut anumite comentarii despre fostul iubit în fața amicelor ei. Sexoasa asistentă de la Neatza s-ar fi „spovedit” fetelor de la salonul de înfrumusețare pe care-l frecventează. Printre multe altele, blondina s-ar fi plâns că despărțirea s-a produs din cauza geloziei și a posesivității excesive pe care ar fi manifestat-o Cuza de la ”Noaptea Târziu”. (VEZI ȘI: RAMONA OLARU, LA PLAJĂ CU ARHICUNOSCUTUL PREZENTATOR TV ANCHETAT PENTRU TRAFIC DE DROGURI!)

Este posesiv, gelos și nebun”, le-ar fi mărturisit Ramona Olaru prietenelor ei.

Ramona Olaru și Cuza de la ”Noaptea Târziu” s-au despărțit

Reacția lui Cuza de la ”Noaptea Târziu”

Chiar dacă a fost ”pus la colț” de sexy-asistenta de la Neatza, cu care a trăit, timp de un an, o relație extrem de pasională, Cuza a avut doar cuvinte de bine la adresa „fostei”.

”Cu toate că, din afară, pare că există un război, noi ne-am despărțit amiabil. Story-ul acela îl pun pe seama impulsivității de moment, ea fiind o fire vulcanică. Scandalul dintre noi  este doar o speculație. Eu nu pot decât să-i mulțumesc pentru momentele frumoase din decursul acestui an. Îi doresc mult succes în carieră și numai bine. Nu pot să vorbesc de rău persoana cu care am împărțit atâtea clipe și sentimente frumoase. Iar, despre mine, ce pot să spun decât: «Back to work» (Înapoi la muncă, n.r.), a declarat Cuza, în exclusivitate pentru CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA.

Cuza de la ”Nopatea Târziu”, adevărul despre ”divorțul” de Ramona Olaru

Episodul care ar fi produs divorțul vedetei!

În urmă cu mai multe luni, am întâlnit-o pe sexoasa colegă de platou a celebrilor Răzvan & Dani în zona Herăstrău, unde asistenta TV s-a întâlnit cu un amic. După ce au petrecut mai multe minute în mașina tânărului, timp în care au discutat și au mâncat o înghețată, Ramona Olaru a coborât și s-a îndreptat spre bolidul de lux pe care-l conduce și care-i aparținea soțului ei.

După ce a răscolit printre lucrurile pe care le avea puse pe bancheta din spate, sexoasa asistentă TV a deschis portbagajul și i-a arătat companionul ei câteva ținute. (NU RATA:  RAMONA OLARU, CERUTĂ DE SOȚIE! CUZA A ÎNGENUNCHEAT ȘI … ”HAI, ZI-O, BĂĂĂĂ!” VIDEO)

I-a ridicat fustița, în parc!

Momentul în care amicul i-a ridicat sexy-asistentei fustița

La un moment dat, tânărul care o însoțea pe vedetă a recurs la un gest de-a dreptul surprinzător. Cu ochii la formele apetisante ale vedetei, a profitat de faptul că Ramona era preocupată cu aranjatul hainelor, aplecată cu totul în portbagaj și, fără să-i pese de privirile din jur, i-a ridicat fustița acesteia, lăsându-i la vedere lenjeria intimă de culoare mov.

Blondina nu a părut să fie deranjată de gestul uluitor al prietenului ei. Fără să schițeze vreun gest, și-a văzut liniștită de treburi. După ce s-a mai învârtit pe lângă mașină, atrăgând atenția trecătorilor cu formele sale, scoase în evidență de rochița scurtă pe care o purta, colega de platou a matinalilor de la Antenă s-a întors în bolidul de lux al bărbatului care o însoțea și și-au continuat șueta. (CITEȘTE ȘI: MOMENTE DE STUPOARE LA ANTENA 1! RAMONA OLARU A FOST ÎNLOCUITĂ LA NEATZA CU RĂZVAN ŞI DANI. CINE A PREZENTAT RUBRICA METEO AZI)

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)