Două dintre surorile Kardashian, pe podium în topul celor mai puternici influenceri din modă în 2018! Unde s-a clasat Meghan Markle

Publicat: 23/11/2018 | 15:20

Kylie Jenner și Kim Kardashian, două dintre celebrele surori din America, sunt pe podium în topul celor mai puternici influenceri din modă în 2018. Fanii lui Meghan Markle s-au bucurat enorm când au văzut pe ce loc s-a clasat soția Prințului Harry.

Platforma Lyst, specializată în căutări legate de domeniul modei, a făcut public topul celor mai puternici influenceri din modă în 2018. Nu mică le-a fost mirarea tuturor când au văzut că primul loc se află Kylie Jenner, care are doar 21 de ani. Topul Lyst este bazat pe impactul pe care ținutele purtate de celebrități l-au avut asupra căutărilor, vânzărilor și reacțiilor pe rețelele de socializare, relatează elle.ro.

Citește și: Kylie Jenner, transformare uluitoare! Vedeta și-a scos acidul hialuronic din buze

Sora lui Kim Kardashian și partenerul ei, rapperul Travis Scott, au devenit părinți pentru prima dată la începutul acestui an; vă reamintim că nașterea micii lor prinsețe s-a făcut în mare secret. Când a prezentat-o întregii lumi pe Stormi, Kylie Jenner a făcut-o într-un mod tare emoționant.

Kylie Jenner a împlinit pe 10 august 21 de ani. Sursa foto: Instagram

În vârstă de 38 de ani, Kim Kardashian a urmat-o pe sora sa mai mică, iar acest detaliu i-a uimit până și pe unii dintre criticii de peste hotare.

Citește și: Kim Kardashian și rudele sale, evacuate din cauza incendiilor de vegetație din California. Alte zeci de mii de oameni și-au părăsit casele

Kim Kardashian, alături de o parte dintre rudele sale. Sursa foto: Instagram

Podiumul este completat de Meghan Markle – da, soția Prințului Harry s-a clasat pe locul trei în topul celor mai puternici influenceri din modă în 2018. Însăcinată pentru prima dată, Ducesa de Sussex a obținut acest loc în clasament atât datorită spectaculoasei rochii de mireasă, cât și ținutelor pe care le-a purtat în timpul turneului de 16 zile în Australia, Noua Zeelandă, Fiji și Tonga.

Citește și: Coincidență înfiorătoare între Meghan Markle și Prințesa Diana

De asemenea, nu trebuie uitat faptul că cele mai multe dintre piesele vestimentare și accesorii purtate de Meghan Markle s-au vândut ulterior în timp record.

Citește și: Trucul ieftin pe care Meghan Markle îl folosește pentru a avea o față perfectă!

O cădere care nu a fost trecută ușor cu vederea în deja tradiționalul clasament are Kate Middleton. Ea a ocupat locul 16, deși anul trecut era pe 5.

Citește și: Decizie a instanței în cazul publicării fotografiilor cu Kate Middleton topless!

Ducele și Ducesa de Cambridge împreună cu cei trei copii, Ducii de Sussex și Prințul Charles alături de soția lui, Camilla. .Sursa foto: Instagram

Vedetele muzicii pop domină ca număr clasamentul, în top 20 aflându-se Cardi B, Beyonce, Ariana Grande și Lady Gaga.

Citește și...