Drama din viața câștigătorului Românii au Talent. De ce e Radu Palaniță singur la 41 de ani

Publicat: 31/05/2020 | 10:21
Drama din viața câștigătorului Românii au Talent. De ce e Radu Palaniță singur la 41 de ani

Marele câștigător al sezonului 10 ”Românii au talent”, Radu Palaniță, are o poveste nu tocmai fericită din punct de vedere sentimental. La 41 de ani, mecanicul auto din București este singur, dar are cu cine să împartă fericitul premiu în valoare 120.000 de euro.

Radu Palaniță este singur la cei 41 de ani ai săi. Nu se știu foarte multe despre viața sentimentală a vestitului mecanic devenit celebru la ”Românii au talent”, însă acesta vrea să precizeze clar că nu are o pereche încă. Martoră este situația sa relaționară de pe contul personal de Facebook. Radu Palaniță a specificat acolo că este singur.

CITEȘTE ȘI: Cel mai intim secret al Elenei Ionescu. Au apărut imagini cu proaspăta câștigătoare Survivor România dezbrăcată

De asemenea, în interviurile acordate în trecut, câștigătorul ”Românii au talent” a precizat faptul că tot timpul și-l dedică familiei sale și surorilor lui, implicit. Așadar, are cu cine să împartă bucuria premiului de la Pro TV.

“Dacă aș câștiga eu, îmi voi cumpăra o casă, îmi voi ajuta familia și prietenii și voi ajuta o familie nevoiașă. Întotdeauna am ajutat oamenii, necondiționat, pentru că sunt OM”, a declarat Radu Palaniță, relatează publicația click.ro.

CITEȘTE ȘI: Margherita de la Clejani a șocat o țară întreagă: a luat pământ de pe 9 morminte să-și facă mască pentru față! FOTO

La audițiile pentru “Românii au talent”, el a mărturisit că s-a apucat de cântat abia la 36 de ani, deși, a spus acesta, muzica este pasiunea sa cea mare. Totul s-a întâmplat la o petrecere, i-a dezvăluit el Andrei Măruță.

“(…). Primul meu job a fost alături de tatăl meu de la care eu am învățat o meserie. Am făcut chestia asta în paralel: școala și cu munca și, la un moment dat, pot să spun că am ales munca. Am fost o familie modestă… cu siguranță au fost unele lipsuri în copilărie și cred că chestia asta cumva m-a făcut să zic: Vreau eu să câștig banii mei, să îmi cumpăr eu ceea ce îmi doresc eu. Cam de pe la 14 ani, mi-am câștigat singur banii. De fel… sunt o persoană mai retrasă, mai tăcută, dacă pot să spun așa. Nu prea vorbesc, e o minune, vorbesc mai mult ca de obicei. (…)”, a povestit Radu Palaniță înainte să performeze pe scena de la “Românii au talent” la începutul acestui an.

 

Citește și...