EA este noua ispită de la Insula Iubirii! Aurel va avea un șoc când o va vedea

Publicat: 27/05/2019 | 23:00

Răsturnare de situație la “Insula Iubirii”! Dana, ispita de care Aurel Deacanu a mărturisit că se simte atras și cu care “s-a căsătorit” în Thailanda, a părăsit show-ul de la Antena 1. În locul ei a venit fosta parteneră de viață a concurentului, alături de care a participat în sezonul trei al emisiunii care este prezentată de Radu Vâlcan.

Citește și: Mega-scandal la Antena 1! Ce se întâmplă, de fapt, pe Insula Iubirii

Alexandra Diaconescu, noua ispită de la “Insula Iubirii”

Anunțul schimbării incredibile din cadrul show-ului de televiziune a fost făcut chiar de Radu Vâlcan: “În această seară, «Insula Iubirii» a primit o nouă ispită: Alexandra. Sunt curios cât timp îi va fi fidel Danei”.  Astfel, în curând Aurel Deacanu va sta față în față cu femeia pe care a trădat-o și a umilit-o în public.

Diana Constantin, dezamăgită de comportamentul celui care i-a jurat iubire și fidelitate, a mărturisit uimită: “Mi-e milă de el, e maxim de greu. El nu ştie încă, nu?”.

Citește și: Diana de la Insula Iubirii, mesaj pentru Ben, fostul iubit: ”Îmi pare nespus de rău de anumite greşeli”

Aurel Deacanu a devenit violent cu ispita Irina Stroia

Aurel Deacanu, unul dintre concurenții de la “Insula Iubirii”, a devenit violent cu ispita Irina Stroia. El i-a vărsat un pahar cu alcool în cap și, a lovit-o de față cu ceilalți și a continuat să o amenințe cu bătaia, furios că nimeni nu a vrut să mai asculte manele în timpul unei petreceri.

“Nu mai are viață cu mine, pe insula asta. Îi rup dinții și măselele din gură”, a spus Aurel Deacanu în cadrul emisiunii prezentată de Radu Vâlcan.

Citește și...