Elena Udrea, dezvăluiri senzaționale despre viața de gravidă în Costa Rica!

Publicat: 29/05/2018 | 09:59

De aproape trei luni, Elena Udrea locuiește în Costa Rica, unde și-a obținut statutul de refugiat politic. Din nefericire, deși a fost departe de țară, unde a considerat că nu va avea parte de liniște în timpul sarcinii, vedeta a trecut printr-o traumă după ce a pierdut unul dintre gemeni. În cadrul unui interviu oferit cu o săptămână înainte de pronunțarea verdictului din dosarul „Gala Bute”, fostul ministru al Turismului a făcut dezvăluiri savuroase despre viața de gravidă din țara exotică în care a ales să se retragă o perioadă. Și asta pentru că, ea plănuiește să revină în România și să preia conducerea țării. (Promotiile zilei la monitoare)

Citește și: Lasă politica pentru lumea filmului?! Elena Udrea, ofertată ca să apară într-un serial

Elena Udrea locuiește într-un bloc de 15 etaje din zona selectă Nunciatur, situată în San José, capitala şi cel mai mare oraş din Costa Rica e unul dintre cele mai prospere, stabile şi progresiste state din America Latină. În funcţie de suprafaţa apartamentelor din colosul alb, construit în unghiuri multiple, unde stă Elena Udrea, chiria variază între 1.100 și 2.700 de dolari pe lună, conform premium.gsp.ro. Cu o sarcină ajunsă în cea de-a 19-a săptămână, fosta blondă de la Cotroceni își savurează cafeaua într-un local aflat la colţul “Estadio Nacionalv, o arenă cu 35.000 de locuri construită în 2011. (Reduceri mari la jocuri PC)

Stau mult în casă… mă trezesc la cinci că n-am somn… nu mă duc nicăieri… nu-mi place deloc spaniola… sunt convinsă că mă întorc în România.

Sunt OK acum. Sunt în 19 săptămâni, marţi. Am învăţat și eu că se face pe săptămâni calculul. Trebuie să nasc în octombrie, după 23 încolo. Da. Asta e (n.r.: răspunsul după ce a fost întrebată despre fătul pierdut). Dumnezeu le așază cum crede El. Se întâmplă. Am zis că așa cred că a trebuit să fie. A trebuit să vin aici și să am copil., a declarat Elena Udrea pentru Gazeta Sporturilor.

Citește și: Surpriză! Ce naționalitate va avea copilul Elenei Udrea

Pentru că este are statut de refugiat politic, vedeta are dreptul la asistență medicală gratuită. În plus, ea poate să se și angajeze.

“Da, la Cima, aici. Dar este un spital privat. Eu am dreptul la asistenţă medicală gratuită, conform statutului meu.Asistenţă medicală gratuită. Un fel de asigurare, foarte importantă. Acolo nu, dar dacă, Doamne ferește!, e nevoie, o pot folosi (n.r.: răspunsul la întrebarea: «Asigurarea vă acoperă ceva din tratamentul de la spitalul privat Cima?»). Am toate drepturile pe care le au cetăţenii costaricani. De pildă, am dreptul la asistenţă juridică gratuită în instanţă.”,a  mai spus fostul ministru al Turismului în cadrul aceluiași interviu.

Elena Udrea are pofte de gravidă pe care și le satisface cu greu

Însărcinată pentru prima dată la 44 de ani și aflată la mii de kilometri distanță de România, Elena Udrea poftește la mere și pere, pe care nu le găsește atât de ușor în Costa Rica, țara adoptivă. La un moment dat, în cadrul interviului oferit recent, Elena Udrea a mărturisit că nu a renunțat visul de a prelua frâiele puterii în România.

“În ţara lui mango, ananas, papaya, maracuja, granadilla, eu caut mere și pere.

Voi conduce România. De mică mi-am dorit asta și n-am renunţat. Acesta e destinul meu, să conduc ţara!”, a mai mărturisit Elena Udrea pentru Gazeta Sporturilor.

Elena Udrea, subiectul unui ONG din Costa Rica

“Am vorbit chiar în dimineaţa asta. Avem aici un ONG puternic care se ocupă de drepturile refugiaţilor și pe care l-am contactat. Au luat legătura cu cei de la ONU, au ambasador acolo, facem adresă și acolo. Prezint situaţia peste tot, la toate instituţiile internaţionale.”, a mai spus vedeta.

În legătură cu procesul de la CEDO, Elena Udrea a declarat că a fost o dată pe condiţiile de arest și a  câștigat 3.000 de euro. Deocamdată, ea nu a intrat în posesia banilor, care se află la Ministerul de Finanţe.

Citește și: Elena Udrea se mărită cu Adrian Alexandrov! Anunțul a fost făcut chiar de viitoarea mămică: “Mă căsătoresc cu tatăl copilului“

 Elena Udrea e logodită cu Adrian Alexandrov

Vestea că Elena Udrea a fost cerută de soţie a devenit publică în iunie 2017. Fostul ministru al Turismului nici nu a confirmat, nici nu a infirmat informaţia, ci le-a spus jurnaliştilor că îi va chema la nuntă dacă va fi cazul. „Astăzi mă întrebaţi? Vai de mine, aduceţi maşina! Vă chem la nuntă, dacă e cazul!”, a reacţionat Elena Udrea după ce s-a scris în presă că a primit inelul de logodnă de la fostul manechin Adrian Alexandrov.

Citește și...