Ex-iubitul cunoscutei prezentatoare TV, martor la o tâlhărie: interlopul ”Amar” l-a executat pe un datornic la o partidă de barbut!

Publicat: 04/06/2019 | 22:49

CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, vă prezintă, în exclusivitate, detalii uluitoare dintr-un dosar care a fost ”ținut la secret”. (Avantajele oferite de un studio de videochat) Ex-iubitul Vicăi Blochina a fost martor la o tâlhărie pusă la cale de un renumit interlop din Capitală, în timpul unei partide de barbut. (CITEȘTE ȘI: CHEF SUPER-ELEGANT LA BOTEZUL ”JUNIORULUI” LUI SALAM)

D.A.S. (Departamentul de Anchete Speciale al Cancan.ro) a intrat în posesia unor amănunte șocante legate de evenimentul neplăcut la care a luat parte Stila Sarafu, fostul iubit al Vicăi Blochina. (Cel mai bine platit job din București)

Potrivit unor surse din mediul judiciar, în urmă cu ceva timp, ex-iubitul vedetei se afla la o partidă de barbut cu alte persoane. În timp ce jucătorii mizau pe sume însemnate, un vestit interlop din Capitală. ”Amar” ar fi intrat în casă peste cei strânși la ”distracție”. Totul s-ar fi petrecut într-un apartament situat într-un cunoscut complex din apropierea Bucureștiului, acolo unde interlopul a dat buzna și l-a ”executat” pe unul dintre jucători de o sumă care reprezenta o datorie mai veche.

”Amar a intrat peste ei în casă, în apartamentul unde era și Stila și a luat banii de la un tip, cu care se cunoștea și pe care îl împrumutase mai demult”, ne-a confirmat un apropiat al fostului iubit al Vicăi Blochina.

Stila Sarafu a fost deja audiat la Poliție după ce victima a depus plângere. Mai mult, polițiștii l-au reținut pe Amar în urmă cu câteva săptămâni și au deschis pe numele acestuia un dosar penal. (NU RATA, AICI: IUBITA LUI LIVIU DRAGNEA ESTE ÎNSĂRCINATĂ?! PRIMELE IMAGINI CARE AR ”TRĂDA-O” PE IRINA TĂNASE)

Stila Sarafu, ex-iubitul Vicăi Blochina, a fost martor la o tâlhărie

Cine este Stila Sarafu

Are 35 de ani, dar un trecut destul de ”aglomerat”. Stila Sarafu este cunoscut mai ales în Constanța, unde a avut anumite probleme cu legea. Fost membru al cunoscutului clan ”Spaniolul”, Stila și-a făcut și el loc printre oamenii grei ai lumii interlope. Și a făcut, firește, și mulți bani. S-a ocupat cu vânzarea de terenuri, de pe urma cărora a câștigat sute de mii de euro. Doar că, având un viciu ”devastator”, barbutul, a și pierdut mult din agoniseală. Numai într-o noapte, Stila Sarafu s-a trezit fără 450.000 de euro.  Se pare că, în acea noapte nebună, Sarafu ar fi fost păcălit de către barbugiii cu care s-a încins. (NU RATA, AICI: ROMÂNCA ADINA S-A ”LUAT” LA IBIZA CU FAIMOSUL DJ MARKUS SCHULZ! PRIMELE IMAGINI + DETALII EXCLUSIVE DE LA NUNTA DE UN SFERT DE MILION €)

A făcut plângere la Poliție: i s-au furat 70.000 de euro!

Stila Sarafu a ajuns, în urmă cu trei ani, pe holurile Poliției din Constanța. A făcut plângere, spunând că i s-au furat 70.000 de lei. Totul s-ar fi petrecut înainte de ora 5 dimineața, în fața unui bar din orașul de pe litoral. Stila Sarafu s-a ales și cu o condamnare, în cazul scandalurilor de la Delfinariu, în 2008, când se sărbătorea Ziua Marinei.

Fostul iubit al Vicăi Blochina a mai fost implicat într-un scandal, în 2006, tot în județul Constanța, numai că de data aceasta a fost victimă. Este vorba de celebrul conflict de la Flora, Mamaia.(CITEȘTE ȘI: CUNOSCUTA ACTRIȚĂ DE TELENOVELE, SCANDAL CU IUBITUL ÎNTR-O PARCARE DIN BUCUREȘTI. IMAGINILE AU AJUNS LA NOI!)

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Citește și...